شفافسازی درباره آسیبهای اجتماعی در وزارت ربیعی صورت گرفت/ ربیعی بهترین گزینه برای وزارت رفاه
کوروش محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در سالهای گذشته و تا پیش از دولت تدبیر و امید یکی از مشکلاتی که آسیبهای اجتماعی کشور با آن مبارزه میکرد حجم وسیعی از انکار بود که کل فضاهای دستگاههای کشور را فرا گرفته بود. در واقع انکار یک پدیده عامل بزرگ تقویت آسیبهای
کوروش محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در سالهای گذشته و تا پیش از دولت تدبیر و امید یکی از مشکلاتی که آسیبهای اجتماعی کشور با آن مبارزه میکرد حجم وسیعی از انکار بود که کل فضاهای دستگاههای کشور را فرا گرفته بود. در واقع انکار یک پدیده عامل بزرگ تقویت آسیبهای اجتماعی محسوب میشود.
وی افزود: پس از سال ۹۲ و روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و با حضور علی ربیعی به عنوان وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی به طور خاص و برای اولین بار از یک مرجع دولتی بحث آسیبهای اجتماعی جدی گرفته و روی آن تحقیق و بررسی شد. شخص وزیر به این موضوعات ورود کرد و در ادارات کل، کارشناسان خبره آسیبهای اجتماعی به کار گرفته شدند و ستاد استانی آسیبهای اجتماعی راه اندازی شدند.
محمدی تاکید کرد: ما در انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران با توجه به فعالیت کشوری شاهد هستیم که طی این سالها آسیبها بیشتر از گذشته رصد شدند و در خصوص آنها سازماندهی مطالعاتی و فعالیتهای مداخلانه بیشتری انجام گرفت. خوشبختانه امروز می دانیم آسیبها تا چه میزان در کشور وجود دارد و در کدام یک از استانها بیشتر است و معضلات به طور شفاف مشخص هستند، اتفاقی که طی سالهای گذشته اصلا وجود نداشت.
وی با اشاره به اینکه اگر امروز به طور شفاف معضلات را میشناسیم به خاطر کار تیمی وزارت کار و رفاه امور اجتماعی در این زمینه است، افزود: برنامهها و سندهای چشم اندازی که وزارتخانه کار در این چهار سال برای آسیبهای اجتماعی به خصوص در سازمان بهزیستی تنظیم کرد آینده بهتری را رقم خواهد زد و فضای بهتری برای کارشناسان فراهم شد.
رییس انجمن آسیب شناسی ایران با اشاره به اینکه انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران هیچ قرادادی با وزارت رفاه ندارد و بی شک انتفاعی هم نصیب این انجمن نمیشود، اظهار کرد: آنچه از حضور وزیر کنونی برای جامعه انتفاع دارد، خیری است که با شفافیت در خصوص آسیبهای اجتماعی ایجاد شده است. با همه انتقادهایی که نسبت به ربیعی وجود دارد، اما در مجموع بهترین گزینه برای این وزارتخانه محسوب میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: با توجه به بررسیها و مطالعاتی که در ۱۲ سال گذشته در بسیاری از مناطق کشور توسط انجمن آسیب شناسی ایران صورت گرفته است آمارهایی در اختیار داریم و میتوانیم این آمارها را در اختیار مراجع ذی صلاح قرار دهیم.
وی تاکید کرد: امروز میتوانیم بگوییم که کشور در حوزه معضلات زنان و کودکان به سمت بهبودی حرکت کرده و در بحث طلاق به عنوان یکی از مهمترین معضلات، در برخی از استانها روند بهتری را شاهد هستیم این بهبودها و این روند مثبتها دلایلی است که با توجه به آن بر ادامه روند وزارت ربیعی تاکید میشود.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰