تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 فروردین 1400 - 9:49
کد خبر : 103449

پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی از آن نیازمند افراد متخصص است

پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی از آن نیازمند افراد متخصص است

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین صغیرا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه کشور غنی از منابع انسانی، زیرزمینی و طبیعی است، اظهار کرد: با وجود دارا بودن منابع مختلف، طی چند سال اخیر موفق به استفاده صحیح نشده‌ایم که علت اصلی نبود مدیریت صحیح است. وی افزود: تا زمانی که مدیریت صحیح وجود نداشته باشد،

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسین صغیرا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه کشور غنی از منابع انسانی، زیرزمینی و طبیعی است، اظهار کرد: با وجود دارا بودن منابع مختلف، طی چند سال اخیر موفق به استفاده صحیح نشده‌ایم که علت اصلی نبود مدیریت صحیح است.

وی افزود: تا زمانی که مدیریت صحیح وجود نداشته باشد، تولید کاهش یافته و استفاده بهینه صورت نمی‌گیرد، به‌همین دلیل رهبر معظم انقلاب طی چند سال گذشته شعارهای سال را به تولید اختصاص داده‌اند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه شعار امسال ترکیبی و نسبت به سال‌های گذشته کمی متفاوت است، ادامه داد: مخاطب اصلی شعار سال دولت است، البته پس از دولت، آحاد مردم باید خود را موظف دانسته که به شعارها جامه عمل بپوشانند.

صغیرا در ادامه به قسمتی از ماجرای حضرت یوسف در قرآن اشاره و تصریح کرد: عزیز مصر برای انتخاب مدیر، به دنبال فردی مدبر و مدیر بود، با توجه به وحی الهی، حضرت یوسف خود را مکلف دانست که این مسئولیت را بپذیرد، زیرا علیم و امانتدار بوده و پروردگار به او وحی می‌کند که توانایی انجام کار را دارد.

وی اضافه کرد: بنابراین جامعه ما نیازمند امانتداری و تعهد و تخصص است، نبود این دو مسئله در افراد مسئول مانع تولید می‌شود، برای رفع این موانع باید افرادی در پذیرش مسئولیت‌ها ورود پیدا کنند که بر توانایی‌های خود واقف باشند و آن‌گاه به صحنه وارد شوند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تاکید کرد: افراد مسئول باید بتوانند تولیدات را مدیریت کرده، پشتیبانی‌های لازم را محقق کنند و در مسیر موانع را کنار بزنند.

صغیرا با بیان اینکه پشتیبانی از تولید و مانع‌زدایی نیازمند افراد متخصص است، گفت: برای این امر نیازمند همکاری دو قشر دانشگاهی و حوزوی هستیم، در حقیقت جامعه نیازمند ریل‌گذاری دقیق است و این دو قشر دو ستون ریل را تشکیل می‌دهند و افرادی که در میانه مسیر حرکت می‌کنند تولیدکنندگان هستند که نقش بخش‌های خصوصی چشمگیر است.

وی خاطرنشان کرد: اگر دو قشر دانشگاهی و حوزوی با تعهد و تخصص در کارهای اجرایی کشور ورود پیدا کنند می‌توانند مانع بسیاری از ضررها شوند، چرا که این افراد زبان بلیغ و گویا دارند، به اقصی نقاط کشور سفر می‌کنند و می‌توانند در جریان بسیاری از مشکلات قرار بگیرند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه در تولیدات نوین، دانشگاه می‌تواند بسیار کارآمد باشد، اظهار کرد: بخش‌های تخصصی با نام فناوری‌های نوین در برخی از دانشگاه‌ها تاسیس شده که این بخش‌ها باید تقویت شده و از افراد شاغل در این حوزه‌ها حمایت شود بنابراین باید مسئولان فعالیت‌های دانشگاهیان را رصد کنند.

صغیرا یکی از موانع تولید را قاچاق کالا عنوان کرد و توضیح داد: وقتی محصولی در داخل کشور تولید می‌شود، نیازمند ورود کالای مشابه نیستیم، اگر قرار است کالایی از خارج از کشور تامین شود، مواد اولیه آن تنها وارد شود و لزومی به واردات کل آن محصول نیست، از سویی دیگر با مسئله واردات بی‌رویه مواجهیم، چرا که تولیدکننده داخل کشور متضرر می‌شود و اگر محصول وارداتی قیمت کمتری دارد کیفیت آن نیز پایین‌تر است.

وی یکی از بهترین پشتیبانی‌ها را همدلی و همکاری آحاد مردم دانست و افزود: مسئولان و مردم باید دست به دست هم دهند، در این مسیر باید نواقص را کمتر دید و به منابع داخلی توجه کرد، البته هر تولیدی ممکن است دارای اشکال و ضعف باشد، اما در صورت حمایت پیشرفت می‌کند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نقش تبلیغ اقتصادی را در حمایت از تولید بسیار موثر عنوان و خاطرنشان کرد: تبلیغات به‌خصوص از رسانه ملی سبب دلگرمی تولیدکننده و در نتیجه افزایش تولید و کاهش قیمت‌ها می‌شود.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد