کشفیات سرقت در کرمانشاه ۲۱ درصد رشد داشته است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایرنا، سردار «علیاکبر جاویدان» روز چهارشنبه در جلسه قرارگاه نوروزی انتظامی استان کرمانشاه، اظهار داشت: طرح نوروزی پلیس از ۲۸ اسفند آغاز شده و تا ۱۴ فرردین با حضور نزدیک به چهار هزار نیرو ادامه خواهد داشت. وی ادامه داد: در
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایرنا، سردار «علیاکبر جاویدان» روز چهارشنبه در جلسه قرارگاه نوروزی انتظامی استان کرمانشاه، اظهار داشت: طرح نوروزی پلیس از ۲۸ اسفند آغاز شده و تا ۱۴ فرردین با حضور نزدیک به چهار هزار نیرو ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: در این مدت و با حضور پرنگ نیروهای گشتی پیاده و سواره شاهد کاهش چهار درصدی وقوع سرقت نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده ایم.
سردار جاویدان خاطرنشان کرد: در این مدت کرمانشاه در بسیاری دیگر از مواد سرقت نیز با کاهش روبرو بوده از جمله در بحث سرقت مغازه ۴۶ درصد و موتورسیکلت ۴۰ درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس استان کرمانشاه با اشاره به کاهش ۲۷ درصدی سرقت احشام و هشت درصدی اماکن خصوصی، اضافه کرد: در بحث سرقت خودرو نیز چهار درصد کاهش داشته ایم.
وی یادآور شد: از ابتدای طرح نوروزی پلیس تاکنون بیش از یک هزار و ۵۰ فقره سرقت در استان کرمانشاه کشف شده است.
سردار جاویدان با بیان اینکه عمده تمرکز پلیس برای مقابله با جرایم مربوط به شهر کرمانشاه است، گفت: طبق بررسیهای انجام شده ۸۰ درصد جرایم در مرکز استان اتفاق می افتد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۲شهر و ۲هزار و ۵۹۰ روستا دارد.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰