تاریخ انتشار : چهارشنبه 27 اسفند 1399 - 10:27
کد خبر : 100103

اعتبار لازم برای پروژه‌های پسماند سراوان جذب شد/ ابرچالش‌ها در رشت

اعتبار لازم برای پروژه‌های پسماند سراوان جذب شد/ ابرچالش‌ها در رشت

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از رشت، سید محمد احمدی دیشب در نشست با نمایندگانی از گروه های جهادی در سالن جلسات شهرداری رشت با تبریک فرا رسیدن ماه شعبان و ایام شعبانیه با ابراز خرسندی از حضور در جمع جوانان جهادی اظهار

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از رشت، سید محمد احمدی دیشب در نشست با نمایندگانی از گروه های جهادی در سالن جلسات شهرداری رشت با تبریک فرا رسیدن ماه شعبان و ایام شعبانیه با ابراز خرسندی از حضور در جمع جوانان جهادی اظهار کرد: قرار است انقلاب در دهه های آینده در اختیار نسل پنجم و ششم انقلاب قرار بگیرد و اینها نسلی هستند که دوران انقلاب و حضور امام راحل و روزهای جنگ را احساس نکرده اند.

سید محمد احمدی با بیان اینکه انتقال ارزش ها و دستاوردهای انقلاب به این نسل باید با ظرافت شکل بگیرد افزود: کوچکترین اشتباه در این مسیر خُسران جبران ناپذیری را به همراه دارد و انگیزه گام دوم انقلاب که حضرت آقا به آن اشاره داشتند و فرمودند: شاید اشتباهاتی وجود داشته باشد و باید اصلاح بکنیم منفعل نمی شویم  و همه این ها نشانه آن است که باید در ابتدا این انقلاب توسط جوانان درک و سپس هدایت و به سمت جلو حرکت کند.

نگاه آرمانی، اما عملیاتی جوانان به مباحث

وی با تاکید بر اینکه شاید به دلیل ساختار خشنی که در سیستم اداری وجود دارد نمی توانیم از حضور جوانان به خوبی بهره مند شویم تصریح کرد: با تمام این تفاسیر جوانان را واقعا درک می کنیم و در کنار اینکه گاهی جوانان به مباحث نگاهی آرمانی دارند اما در بسیاری مواقع راه حل هایی را مطرح می کنند که عملیاتی است.

شهردار رشت با اشاره به اینکه در مدیریت اصل انفعال را مشاهده می کنیم گفت: گاهی در مراجعه به برخی از ادارات این جمله که (مشکل خودتان است) شنیده می شود و این منفورترین واژه ای است که ممکن است به کار برود.

احمدی با بیان اینکه چند ابر چالش در رشت وجود دارد بیان کرد: راه حل هایی مشخص در یک مدت زمانی مشخص و مدون برای برخی مشکلات وجود دارد اما چند ابر چالش در رشت وجود دارد که یکی از آن ها سایت زباله سراوان است
که بالغ بر ۴ دهه زباله های شهر رشت در آنجا سرازیر می شوند و در حال حاضر نیز روزانه یکهزار و ۲۰۰ تن زباله در سراوان دفن می شود.

وی با تاکید بر اینکه راه حلی بغیر از سوزاندن زباله در برخی از شهرهای شمالی کشور وجود ندارد گفت: از این میزان زباله حدود ۶۰۰ تن متعلق به رشت است که بخشی از همین مقدار به علت مسافرپذیر بودن رشت تولید می شود.

شهردار رشت با اشاره به اینکه سه پروژه همزمان در سایت سراوان و در حوزه پسماند در دست انجام است تصریح کرد: نخستین پروژه مربوط به احداث زباله سوز است که این پروژه در پایان فعالیت دولت احمدی نژاد در سه استان تهران با ظرفیت ۲۰۰ تن، مازندران در شهرهای نوشهر با ظرفیت ۲۰۰ تن و ساری که در حال حاضر از ظرفیت ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و همچنین استان گیلان در رشت رشت مطرح شد.

احمدی با بیان اینکه برای شهر رشت مجوز احداث زباله سوز با ظرفیت ۶۰۰ تن صادر شد افزود: زمانی که بنده در جایگاه شهردار رشت، این پروژه را تحویل گرفتم، در شرایط خوبی قرار نداشت.

عقب ماندگی رشت در پروژه زباله سوز

وی به قرار داد احداث زباله سوز  مابین شهرداری و شرکت TTS اشاره کرد و گفت: رشت از بابت پروژه زباله سوز عقب ماندگی فراوانی دارد و پس از انتخاب شدن به عنوان شهردار رشت و بررسی پروژه های پسماند، متوجه شدم که قرار بود بابت این پروژه در ابتدا ۲۵ درصد به طرف قرار داد به منظور آغاز اقدامات عملیاتی پرداخت شود اما متاسفانه از سال ۹۲ تا حدود دو ماه پیش ، هیچ اقدام موثری شکل نگرفته بود.

اختصاص اعتبار ۱۷۵ میلیارد تومانی زباله سوز رشت

شهردار رشت به تلاش های انجام شده در راستای جذب اعتبارات دولتی پیرامون پروژه زباله سوز بیان کرد: با استفاده از ظرفیت حضور محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و سماجت شهرداری رشت از دو منبع نسبت به جذب اعتبار اقدام شده است که یکی از این منابع از محل تبصره ۱۹ و حدود یکصد میلیارد تومان و منبع دیگر نیز از اعتبارات داخلی سازمان برنامه و بودجه و حدود ۷۵ میلیارد تومان است که ۳۰ میلیارد تومان قرار بود امروز به شهرداری رشت پرداخت شود که فعلا بنا به دلایلی دریافت نکرده ایم.

 اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای ابنیه زباله سوز رشت

احمدی با دعوت از جوانان حاضر در جلسه به منظور بازدید از وضعیت کارخانه کودآلی شهرداری رشت افزود: کارخانه زباله سوز دارای ۲ بخش است که بخش نخست آن کارخانه ای است که زباله در آن می سوزد و بخش دیگر ابنیه ای است که کارخانه بر روی آن استوار می شود که با تلاش های انجام شده، دولت برای بخش ابنیه آن حدود ۴۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است  وخوشبختانه پیشرفت خوبی در این حوزه داریم  و در سال آینده با آوردن تجهیزات از چین، اقدامات لازم آغاز می شود و امیدواریم در دولت بعدی نیز با بهره مندی از ظرفیت نمایندگان مجلس، این مهم را تا نهایت دو سال آینده به اتمام برسانیم.

کاهش ظرفیت کارخانه کودآلی بر اثر یک اتفاق

وی به فعالیت کارخانه کودآلی شهرداری رشت اشاره کرد و گفت: ظرفیت این کارخانه روزانه پانصد تن است و بر اثر یک اتفاق این ظرفیت در حال حاضر به روزانه ۲۰۰ تن کاهش پیدا کرده است و خوشبختانه موفق شدیم با جذب اعتبار ۱۴ میلیارد تومانی دوباره برای رساندن ظرفیت اسمی این کارخانه به روزانه پانصد تن و عملا چهارصد تن گام برداریم و امیدواریم تا خرداد ماه سال پیش رو این موضوع محقق شود.

افزایش ظرفیت پروژه پسماند رشت

شهردار رشت با بیان اینکه به دنبال افزایش ظرفیت در پروژه پسماند هستیم تصریح کرد: روزانه ۵۰۰ تن کمپوست کفاف رشت را نمی دهد و با جذب اعتبار ۳۷ میلیارد تومانی، نسبت به احداث دو سوله اقدام شده است و محمدباقر نوبخت قول مساعد داده است که چنانچه تا سال آینده سوله ها آماده شوند تمامی اعتبار مورد نیاز را در این باره در اختیار شهرداری رشت قرار می دهد.

بستن سایت زباله سراوان

احمدی با بیان اینکه با اجرای این سه پروژه می توانیم مدعی شویم که تا سه سال آینده سایت زباله سراوان را می بندیم بیان کرد: مسئله نگران کننده در حال حاضر، احتمال ریزش دپوی زباله در مکان فعلی است و از این بابت از روز گذشته با انجام فراخوان قصد داریم تا از ظرفیت شرکت هایی که توانایی همکاری در این حوزه را دارند بهره مند شده و نسبت به دفن بهداشتی زباله اقدام کنیم.

جمع آوری زباله های خشک از سطح رشت

وی به انعقاد قرار داد با بخش خصوصی پیرامون جمع آوری زباله خشک در سطح محلات ۵۵ گانه رشت اشاره و تصریح کرد: قرار است این شرکت در قالب کیف پول به مردم خدمات ارائه کند و پس از ایام عید، کانکس هایی در محلات رشت دایر می شود که شهروندان می توانند از این طریق نسبت به تحویل زباله های خشک اقدام کرده و از این بابت مبالغی دریافت کنند و همچنین این شرکت با حضور در محلات رشت نیز نسبت به جمع اوری زباله های خشک اقدام میکند و شهروندان می توانند یا نسبت به دریافت وجوه نقد و یا بهره مندی از ۵۰ خدمت متنوع این کیف پول بهره مند شوند.

مدیریت یک هزار و ۲۰۰ تن زباله

شهردار رشت با تاکید بر اینکه در تلاشیم تا یکهزار و ۲۰۰ تن زباله روزانه را مدیریت کنیم افزود: نقش سازمان های مردم نهاد و شبکه های جوان بسیار تاثیرگذار
است و ما در تلاشیم تا شهروندان تولید زباله ها را کاهش و یا نسبت به تفکیک زباله اقدام کنند و متاسفانه در حال حاضر بسیاری از مردم همچنان زباله زیادی تولید و بدون تفکیک تحویل می دهند.

فساد اداری و حقوق شهروندی

احمدی به یکی از دغدغه های مطرح شده در این نشست تحت عنوان حقوق شهروندی و فساد اداری اشاره کرد و گفت: باید از فساد تعریف درستی داشته باشیم و گاهی دادن منصب به افرادی که توان و شایستگی ندارند فساد تعریف می شود و نمی توانیم با قاطعیت اعلام کنم که در شهرداری رشت فساد وجود دارد یا ندارد.

مقاومت در برابر هوشمند سازی شهرداری رشت

وی با اشاره به اینکه باید بسترهای فساد و سو استفاده را ببندیم بیان کرد: در برنامه های کوتاه مدت از دستگاههای نظارتی و سایر واحدهایی که به عنوان کنترل های داخلی مستقر هستند این مهم را در دست بررسی داریم و در این راستا به دنبال هوشمند سازی شهرداری رشت هستیم.

 
هوشمند سازی جزو مطالبات مردمی

شهردار رشت با تاکید به اینکه هوشمند سازی را جزو مطالبات مردمی می کنیم افزود: زمانی که می خواستم از شورا رای بگیرم برنامه ای را در صحن ارائه کردم و یکی از برنامه های بنده اولویت در پرداخت حقوق کارگران شاغل در شهرداری رشت بود.

جلوگیری از سرازیری فاضلابها به داخل رودخانه های رشت

احمدی با اشاره به اینکه توصیه می کنم مطالبات واقعی را پیگیری کنید تصریح کرد: یکی از این مطالبات رودخانه ها است و معتقدم با جلوگیری از سرازیری فاضلابها به داخل رودخانه ها، این دو رودخانه به گل و بلبل تبدیل می شود.

وی با بیان اینکه روزهای سه شنبه در ساختمان شهرداری حصور ندارم گفت: در روزهای سه شنبه در ملاقات های مردمی با مباحث مختلفی مواجه می شوم و با شنیدن همین صحبت ها از بسیاری از مباحث اطلاع پیدا می کنم.

شهرداری متنوع ترین سازمان درارائه خدمات

شهردار رشت، شهرداری را متنوع ترین سازمان در ارایه خدمات دانست و بیان کرد: شهرداری از همان ابتدای تولد تا خدای ناکرده زمان فوت، خدمات به افراد ارائه می کند و تنوع خدمات شهرداری رشت با کمترین اختیارت است.

احمدی به مشکلات ترافیکی رشت اشاره کرد و گفت: برای رفع مشکلات ترافیکی یا باید نسبت به بازگشایی خیابان ها اقدام شود و یا از تکنولوژی های مدرن به منظور ایجاد سیستم حمل و نقل هوایی و زیر زمینی استفاده کنیم که در حال حاضر این شرایط مهیا نیست.

وی با انتقاد از اینکه با یکی از سازمان ها به منظور بازگشایی خیابانی در رشت بیش از چهل مرحله نشست داشتیم افزود: در تلاش برای بازگشایی خیابانی در رشت که سابقه آن متعلق به سال ۱۳۵۳ است هستیم و در این ارتباط با یکی از سازمان های مرتبط بیش از چهل نشست برگزار کرده ایم و از این سازمان خواسته ایم تا اندکی از منافع خود بکاهد تا بتوانیم برای رفع مشکلات ترافیکی مردم اقدامی موثر انجام دهیم و متاسفانه بخش اعظمی از این مشکلات از عدم مدیریت یکپارچه شهری نشات می گیرد.

نوسازی ناوگان حمل و نقل درون شهری

وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل درون شهری نیز قصد نوسازی و برون سپاری داریم تصریح کرد: برای فعالیت ۶ هزار تاکسی در رشت مجوز صادر شد، اما در حال حاضر ۲ هزار تاکسی در سطح شهر فعالیت می کنند و همچنین ۳۰ دستگاه اتوبوس نیز مشغول خدمات رسانی در رشت هستند.

رشت گران اداره می شود

شهردار رشت با انتقاد از اینکه رشت گران اداره می شود بیان کرد: شهرداری رشت نیز متاثر از این افزایش قیمت ها بوده و افزایش قیمت قیر نیز یکی از دلایل مشکلات فعلی پیرامون وجود چاله ها و … در رشت است.

در این نشست نمایندگان گروه جهادی به بیان دغدغه ها و سوالات خود پیرامون حقوق شهروندی، فساد اداری، خدمات شهری و غیره پرداختند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد