تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اسفند 1399 - 8:01
کد خبر : 98891

توقیف خودروهای متخلف چهارشنبه آخر سال تا ۱۵ فروردین

توقیف خودروهای متخلف چهارشنبه آخر سال تا ۱۵ فروردین

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، سردار حسین اشتری در حاشیه پانزدهمین همایش سالانه فرماندهان پلیس راهور ناجا در جمع خبرنگاران گفت: کسانی که در چهارشنبه اخر سال تخلف کنند یا خودرویی تخلفی انجام دهد، آن خودرو را تا ۱۵ فروردین ماه توقیف می کنیم.  وی

 به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، سردار حسین اشتری در حاشیه پانزدهمین همایش سالانه فرماندهان پلیس راهور ناجا در جمع خبرنگاران گفت: کسانی که در چهارشنبه اخر سال تخلف کنند یا خودرویی تخلفی انجام دهد، آن خودرو را تا ۱۵ فروردین ماه توقیف می کنیم. 

وی به خانواده ها توصیه کرد مراقب سلامت خود و فرزندانشان باشند و مانند سال‌های گذشته با پلیس همکاری لازم را به عمنل آورند تا حادثه ای رخ ندهد. 
سردار اشتری گفت: از مردم می خواهیم امسال خود را با این اتفاقات خراب نکنند پلیس هم در همه شهرها و محل هایی که مورد نظر است حضور دارد. 
فرمانده ناجا گفت: باید رعایت حال مردم را کرد و هیچ تجمعی نباید صورت گیرد زیرا سلامت مردم برای ما اولویت است.
وی با بیان اینکه پلیس در کنار مردم است، تاکید کرد: چنانچه فردی بخواهد به حقوق مردم تعدی کند به هر شکلی با قاطعیت با آن برخورد می کنیم.

پانزدهمین همایش سالانه فرماندهان پلیس راهور ناجا با حضور محمدباقر نوبخت معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه بودجه در ستاد پلیس راهور ناجا برگزار شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد