فعالیت ۳۶۲ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان قزوین
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر حجتالاسلام علی رمضانی پیش از ظهر شنبه در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تغییر شرایط جامعه و حرکت به سمت پدیدههای جدیدی همچون
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار مهر حجتالاسلام علی رمضانی پیش از ظهر شنبه در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تغییر شرایط جامعه و حرکت به سمت پدیدههای جدیدی همچون فضای مجازی مسجد نیز نیازمند یک تغییر تاکتیک است.
وی افزود: غفلت از فضای مجازی برای جامعه و مخصوصاً جریان انقلابی یک غفلت زیانبار است و میتوان از این بستر برای ترویج فرهنگ ایمانی و معنوی بهره برد.
مسؤول دبیرخانهٔ کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین تصریح کرد: امروز کانونهای مساجد نیز با تغییر تاکتیک کار را از مدل سنتی خارج و به سمت فضای مجازی حرکت کردهاند و بر همین اساس نیز در سال جاری سامانه زیست بوم فضای مجازی در دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد آغاز به کار کرده است.
وی ادامه داد: این سامانه به دنبال کشف و پرورش خلاقیت بچههای مساجد و اشتراکگذاری تجارب فعالان مساجد است امکان رصد و پایش و ارزیابی اطلاعات و همچنین ایجاد منبع عظیم برای تولید دانشهای بومی را در خود جای داده است.
حجتالاسلام رمضانی از اجرای طرح ایران قوی خبر داد و گفت: این طرح در ۴ موضوع اعم از قرآن و اهل بیت (ع)، مسجد و گام دوم انقلاب، پیشرفت و امید به آینده و مقاومت و عزت ایران برگزار شد.
وی افزود: طرح ایران با هدف ایجاد انسجام در کانونهای مساجد و رشد و بالندگی در فضای مسجد برگزار شده و ۳ شبستان برای آن تعریف شده که در ذیل آنها ۱۲ رواق و ۴۸ برنامهٔ شاخص قرار دارد.
مسؤول دبیرخانهٔ کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با بیان اینکه نزدیک به ۱۳۰۰ مسجد در استان قزوین داریم گفت: هم اکنون ۳۶۲ کانون فرهنگی هنری مساجد در استان قزوین فعال هستند و به زودی ۴۰ کانون دیگر نیز به این تعداد اضافه خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به اینکه بیشترین ظلم به مسجد این است که ظرفیتهای اصلی آن را نادیده بگیریم یادآور شد: خیلی از اتفاقات و رویدادهای محله محور به راحتی میتواند در مسجد برگزار شود و مسجد باید به نقطه اتصال همه حلقات یک محله تبدیل شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰