تاریخ انتشار : یکشنبه 10 اسفند 1399 - 4:38
کد خبر : 96282

آزادسازی ۲۸۳ زندانی با کمک حقوق‌دانان بسیجی در کرمانشاه/ ‌۱۸۰ نفر وکالت رایگان دریافت کردند

آزادسازی ۲۸۳ زندانی با کمک حقوق‌دانان بسیجی در کرمانشاه/ ‌۱۸۰ نفر وکالت رایگان دریافت کردند

– اخبار استانها – رسول بهرامی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه هیچکس منکر فقر سواد حقوقی در جامعه نیست اظهار داشت: فرایند پیگیری پرونده‌های قضایی نیازمند طی سیر صحیح و ارشاد حقوقی است.  وی با اشاره به اجرای طرح آموزش همگانی حقوق با عنوان هر مسجد یک حقوقدان در استان

– اخبار استانها –

رسول بهرامی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه هیچکس منکر فقر سواد حقوقی در جامعه نیست اظهار داشت: فرایند پیگیری پرونده‌های قضایی نیازمند طی سیر صحیح و ارشاد حقوقی است. 

وی با اشاره به اجرای طرح آموزش همگانی حقوق با عنوان هر مسجد یک حقوقدان در استان عنوان کرد: این طرح یک نهضت حقوق آموزی با هدف مبارزه با فقر حقوقی در جامعه، کاهش اختلافات حقوقی، کاهش ورودی پرونده‌هابه دستگاه قضایی و کاهش اطاله دادرسی و کارآمدی نظام قضایی است.

بهرامی‌‌پور با بیان اینکه طرح هر مسجد یک حقوقدان در سال گذشته در ۷۶ مسجد استان اجرا شد و حدود ۱۵ هزار نفر از خدمات مشاوره حقوقی منتفع شدند گفت: امسال به دلیل شرایط کرونایی در مکان‌هایی که وضعیت بهتر بود خدمات مشابه و مناسبی ارائه شد.

گلریزان آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در قم به روایت تصاویرتاریخ شفاهی ستاد دیه_ ۲/ واکنش رهبر انقلاب به آزادی بیش از ۱۰۰ هزار زندانی نیازمند“جشن پنج هزار تومانی” زمینه آزادی ۷۰ پدر زندانی را فراهم کرد

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه افزود: در شراط کرونایی طرح جایگزین با همکاری رادیو با عنوان «مدار قانون» از عید غدیر افتتاح شده که هر روز پخش خواهد شد و تاکنون بیش از ۳۰۰۰ دقیقه برنامه تولید شده است. 

وی از برپایی میزهای خدمات قضایی در مصلی‌های سراسر استان خبر داد و گفت: برای افرادی که توانایی مالی ندارند و معسر بودن آن‌ها محرز شود، چنانچه نیازمند وکیل باشند مشاوره، وکالت و خدمات قضایی رایگان در نظر گرفته شده است و تاکنون در راستای رزمایش کمک مؤمنانه ۳.۵ میلیارد تومان خدمات ارائه شده است و همچنان ادامه دارد.

بهرامی‌پور عنوان کرد: بعد از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه در عرصه‌های عمومی و تخصصی وارد شدیم که نخستین اقدام تشکیل مجمع خیران حقوقدان بود و ۲.۵ میلیارد تومان خدمات ثبتی رایگان، کارشناسی رسمی و مشاوره‌های حقوقی به نیازمندان ارائه شد.

وی با اشاره به اهدای ۵۰۰۰ جلد کتاب به زندان‌های استان گفت: تاکنون ۳۱۴۸ نفر مشاوره حقوقی، ۱۸۱ فقره وکالت رایگان، سه مورد خدمات ثبتی و ۲۰ فقره کارشناسی رایگان انجام شده است.

بهرامی‌پور با بیان اینکه ۲۰۰۰ بسته فرهنگی بهداشتی، ۱۰۰ کارت هدیه و ۴۰۰۸ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است افزود: تاکنون ۲۸۳ نفر از زندانیان استان با تلاش سازمان بسیج و در تعامل با دستگاه قضایی، سازمان زندان‌ها و پشتیبانی فرمانده سپاه آزاد شده‌اند.

وی عنوان کرد: هدف راهبردی ما از اجرای طرح آزادسازی زندانیان، فرهنگ سازی در جامعه و بسیج‌کنندگی امکانات نهادها و خیران بود و در رسیدن به این راهبرد موفق بودیم زیرا ادارات و نهادهای دیگر در این راستا حرکت می‌کنند و امید داریم تا پایان سال تعدادی دیگر از زندانیان آزاد شوند.

بهرامی‌پور گفت: مردم اطمینان داشته باشند در این طرح افراد دارای جرائم خشن آزاد نمی‌‌شوند و افرادی که آزادی آن‌ها برای امنیت جامعه ضرری نداشته باشد آزاد می‌شوند. 

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از پرونده‌های قضایی مربوط به اختلافات مربوط به قراردادها است بیان کرد: مسائل حقوقی پیچیدگی خاصی دارند و چنانچه قراردادها شفافیت لازم را نداشته باشند، زمینه تشکیل پرونده‌های قضایی فراهم می‌شود.

بهرامی‌پور با بیان اینکه آمادگی خود را برای همکاری با دستگاه قضایی در جهت رفع مشکل قراردادها اعلام کرده‌ایم و تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه منعقد شده است گفت: در ۹ شهرستان نیروی کافی تأمین شده و حقوقدانان چون بر قوانین اشرافیت دارند در مشاوران املاک حاضر و مفاد قرارداد را بررسی می‌کنند.

وی با اشاره به لزوم مطالعه قرارداد توسط طرفین عنوان کرد: چون الزام قانونی برای بهره‌مندی از حقوقدانان وجود ندارد، استفاده لازم از این فرصت نمی‌شود. 

بهرامی‌پور با بیان اینکه حقوق عامه یکی از ضروریات جامعه است و همه وظیفه داریم در جهت رعایت و حفاظت این اصل تلاش کنیم گفت: در هر جایی که دستگاه‌ها و نهادها طبق قانون در وظایف و تکالیفی که به عهده دارند کوتاهی کنند حقوقدانان بسیجی از باب مطالبه حقوق عامه ورود پیدا می‌کنند و تقاهم‌نامه‌ای در این راستا با دادستانی منعقد شده است.

مدیر سازمان بسیج حقوق‌دانان استان کرمانشاه افزود: مطالبه حقوق عامه از عهده سیستم‌های اداری و یک نهاد به تنهایی بر نمی‌آید و تمام افراد جامعه باید مطالبه‌گر حقوق خود باشند.

وی با اشاره به اینکه سازمان بسیج حقوق‌دانان در سال ۸۸ با رسالت جذب، آموزش و به کارگیری حقوق‌دانان مؤمن، جهادی و عدالت‌خواهی و مبارزه با فساد تشکیل شده است گفت: در استان کرمانشاه تمرکز فعالیت‌ها در گذشته بر مرکز استان بود که از سال گذشته تمام شهرستان‌ها دارای کانون بسیج حقوق‌دانان شدند و اکنون این سازمان با جمعیت بیش از ۲۰۰۰ نفر فعالیت می‌کند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد