همافزایی قابل قبولی برای رونق فعالیت بسیج در مساجد استان مرکزی وجود دارد

– اخبار استانها – بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، سردار محسن کریمی ظهر امروز در دیدار با فرماندهان حوزه و پایگاه مقاومت بسیج با اشاره به احیای پایگاههای بسیج اظهار داشت: فعالیتهای متنوع و گستردهای در ابعاد مختلف با محوریت خدمت به مردم پیشبینی شده که اقشار مختلف جامعه بتوانند توانمندیها و استعدادهای خود
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، سردار محسن کریمی ظهر امروز در دیدار با فرماندهان حوزه و پایگاه مقاومت بسیج با اشاره به احیای پایگاههای بسیج اظهار داشت: فعالیتهای متنوع و گستردهای در ابعاد مختلف با محوریت خدمت به مردم پیشبینی شده که اقشار مختلف جامعه بتوانند توانمندیها و استعدادهای خود را در پایگاههای بسیج عملیاتی کنند.
وی افزود: خوشبختانه در راستای احیای پایگاههای بسیج با محوریت مساجد همکاری و همافزایی قابل قبولی با تمامی دستگاهها و مراکزی که در مسجد فعالیت میکنند برقرار شده و امروز در سطح استان مرکزی همافزایی قابل قبولی برای رونق فعالیتهای بسیج در مساجد وجود دارد که با قوت دنبال میشود.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی تصریح کرد: مهمترین هدف احیای پایگاههای بسیج در مساجد خدمترسانی متمرکز و محلهای به مردم است و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمیکنیم و با تمام توان و ظرفیتها حرکت میکنیم.
اجرای طرح شناسنامهای توسط پایگاه مقاومت بسیج شهید آسنجرانی
” علیرضا سعیدیمنش” فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید آسنجرانی هم در این برنامه با اشاره به اقدامات پایگاه گفت: پایگاه دارای دو طرح شاخص از جمله طرح شناسنامهای و طرحی که از ابتکارات پایگاه هستند بوده که طرح شناسنامهای ویژه نوجوانان متربی و جذبی است به طوری که علاوه بر تکمیل فرم ثبت نام افراد فرمی با عنوان شناسنامهای در زمینه شناسایی استعداد، مهارت، وضعیت خانواده و سایر موارد نیز تکمیل میکنند تا کار فرهنگی و تربیتی را آغاز کنیم.
وی افزود: پس از تکمیل این فرم و شناسایی مهارت و استعدادها، افراد در زمینههای مورد علاقه به دستگاههای مربوطه از جمله اصناف، مؤسسات علمی و آموزشی و غیره معرفی میشوند و علاوه بر این کار در راستای پروندههای راکد و شناسایی مسائل و مشکلاتی که سبب عدم حضور و فعالیت افراد در پایگاه شده نیز اقدام میشود.
فرمانده پایگاه شهید آسنجرانی ادامه داد: طرح مفتاح یکی دیگر از طرحهایی است که پایگاه آن را انجام داد به طوری که در این طرح اقدامات و بعضی از برنامههای مسجد در خارج از مسجد انجام میشود.
سعیدیمنش تصریح کرد: پیشنهاد میشود مجتمعسازی در زمینه فرهنگی، مذهبی، علمی، ابعاد ورزشی، آموزشی و غیره انجام شود که در سطح منطقه به فعالیت بپردازد و قبل از هجمه دشمن اقدام کنند در زمینه طرح احیای پایگاهها باید کار بنیانی انجام شود و اعتبارات و اختیارات پایگاهها افزایش و امورات پایگاه تسهیل شود.
مشکلات عمده در حوزههای اندیشه لیبرالی، زندگی فمنیستی است
“فرشته پاکبین” فرمانده پایگاه مقاومت بسیج عطیه۲ هم در این برنامه با اشاره به اقدامات این پایگاه گفت: پایگاه پس از بررسی و شناسایی مشکلات زنان محله در زمینههای مختلف اقدام کرد که مشکلات عمده در سه حوزه اندیشه لیبرالی، زندگی فمنیستی و نشناختن مقام معظم رهبری و ولایت بود.
وی افزود: با توجه به کمبود معلمان انقلابی و تدریس اندیشه غربی در مدارس برای از بین بردن اندیشه لیبرالی استراتژی کودک ویژه نونهالان تنظیم و برای مشکل زندگی فمنیستی ویژه نوجوانان و جوانان با برگزاری نشستهای کتابخوان و تخصیص کتابخانه ویژه پایگاه خوراک فکری مناسب برای قشر نوجوان و جوان تهیه شد.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج عطیه۲ تصریح کرد: بیش از ۴۰ کارگاه سواد رسانه و معرفی الگوی سوم طبق بیانات مقام معظم رهبری برگزار و به زنان معرفی شد و با پرداختن به زندگی همسران و مادران شهدا و شهیدههای شاخص نشست و کارگاههایی نیز برگزار شد.
پاکبین ادامه داد: برای موضوع ولایتپذیری و مشکل تشخیص تفاوت نظام از دولت برای عموم و فرهیختگان و دانشجویان کرسیهای آزاداندیشی و تریبون آزاد برگزار شد و فرهنگ اهل بیت(ع) و سبک زندگی اسلامی ترویج داده شد که در این راستا ۵ برنامه ابتکاری و خلاقانه انجام شد.
بیش از ۲۷۰۰ پایگاه بسیج و مسجد در اجرای طرح شهید سلیمانی مقابله با کرونا در استان کرمان همکاری دارند پایگاه بسیج شهدای ناجا در اراک افتتاح شد اجرای طرح «شهید سلیمانی» تا فروردین ۱۴۰۰ در گیلان؛ ۲۰۰۰ پایگاه بسیج در اجرای طرح مشارکت دارند
اتاق تدوین، تولید محتوا و رسانه در زمینه مقاومت مورد توجه قرار گیرد
“جواد عبدی” فرمانده حوزه شهید مدنی هم در این برنامه با اشاره به مشکلات موجود در این پایگاه گفت: پیشنهاد میشود فضایی در کشور برای تبادل تجربه فراهم شود که این امر میتواند در قالب حضور میدانی در مناطق الگو در کشور و یا با ایجاد بستری مناسب در فضای مجازی انجام شود.
وی افزود: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری که اکنون کشور درگیر جنگ نرم شده اما ما افسران جنگ نرم سهمی در فضای مجازی کشور نداریم که در زمینه مقاومت در مواردی از جمله اتاق تدوین، تولید محتوا و رسانه و سایر موارد باید اهتمام ویژه داشته باشیم.
عبدی تصریح کرد: با توجه به اینکه دستورالعملهای مختلفی در زمینه ورود به فضای مجازی توسط سازمان ارسال شده اما کار هنوز ساده و روان نشده است و اقشار باید مورد توجه مساجد و محلات باشند و حضور طلاب، دانشآموزان و ادارات ضرورت است.
وی ادامه داد: در سازمان بسیج تولید سامانههای مختلف داریم که تأثیرگذاری ندارند و ما را به سازمان اداری تبدیل کرده که اگر یک سامانه یکپارچه درنظر گرفته شود بازخورد بهتری داریم.
فرمانده حوزه شهید مدنی عنوان کرد: برای جذب جوان و نوجوان نیاز به ایجاد نشاط و انگیزه در بعد ورزشی است درصورتی که با کمبود امکانات ورزشی و بودجه با توجه به نیاز روز رو به رو هستیم.
حوزه ناحیه اراک به ناحیه ویژه تبدیل شود
“اسکندری” فرمانده حوزه کوثر ۲ هم در این برنامه با اشاره به مشکلات موجود گفت: در زمان شیوع بیماری کرونا بسیج خواهران وارد میدان شد و نخستین کارگاههای تولید ماسک و دوخت لباس ایزوله و دستکش و سایر موارد در سراسر استان ایجاد شدند.
وی افزود: مشارکت فعال و همهجانبه در زمینه کمک مؤمنانه، اهدای جهیزیه، توزیع غذای گرم، بستههای معیشتی، قربانی چند راس گوسفند و مشارکت گسترده در طرح شهید سلیمانی، نذر خون و آزادی زنان زندانی جرائم غیرعمد از جمله فعالیتهای بسیج خواهران است.
فرمانده حوزه کوثر ۲ ادامه داد: راهاندازی صندوقهای قرضالحسنه، برپایی نمایشگاهها و برنامههای فرهنگی گسترده در هفته عفاف و حجاب، برگزاری نخستین سالگرد شهید سلیمانی در استان و گرامیداشت هفته زن و دهه فجر از دیگر اقدامات بسیج خواهران است.
اسکندری تصریح کرد: در بخش مشاغل خانگی و کارآفرینی در زمینه کاشت زعفران و گیاهان دارویی اقداماتی انجام شد و باتوجه به اینکه رسالت مهم زنان فعالیت در حوزه خانواده است کارگاههای مختلف در سبک زندگی اسلامی، تحکیم بنیان خانواده، مهارتهای زندگی، ازدواج و فرزندآوری برگزار شد.
وی بیان کرد: در زمینه مددکاری اجتماعی و مشاوره نیز اقدامات خوبی انجام شده که در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی تاثیرگذار بود.
اسکندری عنوان کرد: باتوجه به بافت جمعیتی کلانشهر اراک پیشنهاد میشود که حوزه ناحیه اراک به ناحیه ویژه تبدیل شود تا به واسطه افزایش نیرو و رده بتوانیم اقدامات بیشتری داشته باشیم زیرا با کمبود نیرو با فشار بالای کار روبه رو هستیم.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰