افتتاح خط تولید ۲ تراکتور جدید توسط سردار نقدی/ جهش تولید در کارخانه تحریم شده
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، با حضور سردار نقدی، معاون هماهنگکننده سپاه، امام جمعه تبریز،احمد علیرضا بیگی،میرتاجالدینی و مسعود پزشکیان نمایندگان مردم تبریز در مجلس،سردار خرم فرمانده سپاه عاشورا و استاندار آذربایجانشرقی در سال جهش تولید همزمان با چهل و دومین
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از تبریز، با حضور سردار نقدی، معاون هماهنگکننده سپاه، امام جمعه تبریز،احمد علیرضا بیگی،میرتاجالدینی و مسعود پزشکیان نمایندگان مردم تبریز در مجلس،سردار خرم فرمانده سپاه عاشورا و استاندار آذربایجانشرقی در سال جهش تولید همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بهرهبرداری از خط تولید تراکتورهای مدل ۴۱۲۰ و ۴۵۵ در کارخانه تراکتورسازی تبریز( ایران ) آغاز شد.
تراکتور ۴wd-4120 مجهز به موتور ۶ سیلندر توربو شارژ با توان ۱۲۰ اسب بخار مجهز به قفل دیفرانسیل الکتروهیدرولیکی و دارای ارگونومی ارتقاء یافته نسبت به تراکتورهای دیگر است و دارای توان مالیبندی و دوران مناسب برای استفاده از کمبیناتها و قابلیت دید جلو بهینه شده با کاپوتاژ جدید دارای ظاهر مدرن و مشتریپسند است.
تراکتور ۴۵۵-۴WD مجهز به موتور ۳ سیلندر توروشاری با توان ۵۵ اسب بخار مجهز به خروجی هیدرولیکی و قابلیت کار در مزارع و باغها همچنین دارای توان مالبندی مناسب و طراحی ارگونومی ارتقاء یافته است.
گزارش فارس حاکی است، شرکت تراکتورسازی ایران، سازنده انواع تراکتور، کامیونت و ابزار در تبریز در زمینی به وسعت ۴۰۰ هکتار قرار داشته و ظرفیت تولید ۲۰ هزار دستگاه تراکتور، ۳۰ هزار دستگاه موتور دیزلی، ۳۳ هزار تن انواع قطعات آهنگری و ۵۴ هزار تن انواع قطعات ریختهگری را در سال دارد که البته شرکت آهنگری آن از شرکت مادر جداشده و واگذار شده است.
شرکت تراکتورسازی ایران در سال ۱۳۴۷ به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شد و در سهماههٔ آخر سال ۱۳۴۸ کار ساخت تراکتور با مونتاژ تراکتورهای یونیورسال رومانی با قدرت ۶۵ اسب بخار شروع و مجموعه به بهرهبرداری کامل رسید.
در سال ۱۳۵۴ نخستین تراکتورهای MF (مسی فرگوسن) در چهار نوع به بازار عرضه شد؛ این شرکت در ۲۱ فروردین سال ۱۳۷۵ به شرکت سهامی عام تبدیل و در نهم مرداد سال ۱۳۷۵ در بورس اوراق بهادار پذیرفته شد.
از سال ۱۳۵۶ تراکتورهای سبک MF۲۸۵ جایگزین تراکتورهای رومانی شد و بین سالهای ۱۳۶۶ و ۱۳۷۱ شرکتهای آهنگری، موتورسازان، ریختهگری، خدمات صنعتی و ماشینآلات صنعتی با هدف بهرهبرداری از منبع و امکانات شرکت، استفاده از ظرفیتهای مازاد شرکت، منعطف و چابک نمودن شرکت مادر، عدم تمرکز و توجه به توسعه محصولات و توسعه تولیدات جانبی از شرکت مادر جدا شدند.
در بین سالهای ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ طراحی و نمونهسازی تراکتورهایITM۴۷۵، ITM۴۸۵ ، ITM۱۰۰۰ و ITM۱۰۵۰ تک و دو دیفرانسیل و نیز طراحی و تولید ITM۲۸۵ NEW انجام شد و از سال ۱۳۹۱ به تولید انبوه رسید.
در واقع هر چند شرکت تراکتورسازی در اواخر دهه ۱۳۴۰ شمسی بنیان گذاشته شد، اما شرکتهای آهنگری، موتورسازان و ریختهگری در سال ۱۳۶۶ از این شرکت تفکیک شدند و در سال ۱۳۷۳ نیز کارگاه ابزارسازی این کارخانه مستقل شد.
در سال ۱۳۸۲ خط مونتاژ شمارهٔ ۲ شرکت تراکتورسازی ایران در استان کردستان با نام «شرکت تراکتورسازی سنندج» با ظرفیت سالانه سه هزار و ۵۰۰ دستگاه ایجاد شد، ضمن اینکه در همان سال، شرکت تراکتورسازی ارومیه که در زمینهٔ تولید تراکتور باغی از نوع گلدونی فعالیت میکند، توسط شرکت تراکتورسازی ایران خریداری شد.
مجموعه صنعتی تراکتورسازی ایران با مشارکت شرکت «سی. وی. جی» ونزوئلا، فاز اول خط مونتاژ و تولید تراکتور با ظرفیت سالانه پنج هزار دستگاه در سال ۱۳۸۳ در این کشور آمریکای لاتین به بهرهبرداری رساند، همچنین در سال ۱۳۸۵ دومین خط مونتاژ خارج از کشور شرکت تراکتورسازی ایران با ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه در کشور تاجیکستان به بهرهبرداری رسید.
تراکتورسازان در سال ۱۳۸۶ نیز با مشارکت شرکت «ان. ای. سی» اوگاندا، شرکت بازرگانی «اوگیران» را در این کشور آفریقایی تأسیس کردند.
بعد از خروج آمریکا از برجام، در ۱۶ اکتبر ۲۰۱۸ میلادی، وزارت خزانهداری آمریکا در راستای زیادهخواهیهای واشنگتن در عرصه تعاملات بینالمللی و تحت عنوان «تحریمهای تروریستی»، شرکت تراکتورسازی ایران را نیز تحریم کرد؛ هر چند تحریمهای نامشروع آمریکا، فعالیت تراکتورسازی ایران را از منظر تامین برخی از قطعات تولید خارج برای مدتی با مشکل مواجه کرد اما این پیشامد بستری برای شکوفایی توانمندیهای مهندسان و صنعتگران این مجموعه عظیم صنعتی و جهش تولید شد.
تولید در تراکتورسازی ایران به عنوان یکی از قدیمیترین صنایع سنگین و مادر کشور با بیش از ۵۰ سال قدمت، به رغم تحریمهای غیرقانونی آمریکا و همپیمانانش همچنان با قوت ادامه دارد، بهگونهای که این شرکت موفق شده است در ۹ ماهه امسال ۵۰۰ میلیارد تومان ( یکهزار و ۸۰۰ دستگاه تراکتور به کشورهای مختلف) صادرات داشته باشد.
انتهای پیام/۶۰۰۲۷/س/ر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰