تاریخ انتشار : یکشنبه 19 بهمن 1399 - 11:49
کد خبر : 91472

۴۴۶ پروژه محرومیت‌زدایی در استان قزوین افتتاح می‌شود ‌

۴۴۶ پروژه محرومیت‌زدایی در استان قزوین افتتاح می‌شود ‌

– اخبار استانها – سرهنگ مهدی صادقپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه فردا معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور به همراه رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به استان سفر خواهند کرد، اظهار داشت: صبح فردا (دوشنبه ۲۰ بهمن) با حضور سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی۴۴۶

– اخبار استانها –

سرهنگ مهدی صادقپور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه فردا معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور به همراه رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به استان سفر خواهند کرد، اظهار داشت: صبح فردا (دوشنبه ۲۰ بهمن) با حضور سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی۴۴۶ پروژه محرومیت زدایی استان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.

وی افتتاح کارگاه‌های اشتغال‌زایی خانگی در نواحی روستایی و محروم را مهمترین بخش برنامه‌های فردا دانست و افزود: افتتاح بزرگ‌ترین مرکز بهداشت استان با ۲۲۲۲ متر مربع زیربنا در شهرستان تاکستان، افتتاح مخزن آب ۵۰۰ مترمکعبی روستای چناس و افتتاح یک واحد منزل محروم در شهرستان آبیک از مهمترین پروژه‌هایی هستند که با حضور معاون وزیر کشور و رئیس سازمان بسیج سازندگی به بهره‌برداری می‌رسند.

سرهنگ صادقپور با اشاره به اقدامات یک‌سال اخیر بسیج سازندگی استان قزوین گفت: جمعاً ۴۴۶ پروژه و دستاورد مهم بسیج سازندگی که در طول یک‌سال تهیه و اجرا شده، فردا افتتاح و به بهره‌برداری نهایی می‌رسند که بی‌شک نقش مهمی در جهش توسعه‌ای در استان قزوین خواهند داشت و بخش زیادی از محرومیت در استان را خواهند زدود.

وی یادآور شد: اجرای این طرح‌های محرومیت زدایی با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های مختلف عمرانی استان قزوین انجام شده است که در یک‌سال اخیر و با وجود بحران کرونا همراهی مثال‌زدنی با سپاه صاحب‌الامر(عج) برای اجرای پروژه‌های سازندگی داشتند.

سفیران سلامت سپاه مهارت‌های درمانی را به روستاییان محروم قزوین می‌آموزنداستاندار قزوین:‌ دستگا‌ه‌های اجرایی موفق در حوزه محرومیت‌زدایی تشویق می‌شوندگزارش ویدئویی| روستایی در قزوین مرزهای محرومیت را یکی پس از دیگری فتح کرد

توزیع ۵۰۰ دست جهیزیه بین نیازمندان

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب‌الامر(عج) همچنین به تهیه و توزیع جهیزیه در راستای رزمایش کمک مؤمنانه از صبح فردا خبر داد و گفت: یکی دیگر از برنامه‌های مهم بسیج سازندگی تهیه و توزیع جهیزیه برای زوج‌های این که به دلیل عدم تمتع مالی، توان خرید و تهیه جهیزیه را نداشته‌اند که این افراد از طریق پایگاه‌های بسیج و سازمان‌های مردم نهاد، بهزیستی و کمیته امداد در محلات شناسایی می‌شوند.

وی اضافه کرد: نمادین در شهرستان تاکستان توزیع می‌شود و ۳۶۷ دست جهیزیه باقی‌مانده به مرور در ۵ شهرستان دیگر استان توزیع خواهند شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد