تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 بهمن 1399 - 14:37
کد خبر : 90815

شهید سردار قاسم سلیمانی از مدیران نمونه در سطح تمدن نوین اسلامی است

شهید سردار قاسم سلیمانی از مدیران نمونه در سطح تمدن نوین اسلامی است

موسی نجفی امروز (پنجشنبه، ۱۶ بهمن ماه) در دومین همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی و گام دوم که در سالن شیخ‌بهایی شاهین‌شهر با حضور مسئولان استانی، شهرستانی و بیش از ۴۰۰ نفر از طلاب دانشجویان و اساتید دانشگاهی‌ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، اظهار کرد: در تصور عامه علت پیروزی جمهوری اسلامی، سقوط رژیم

موسی نجفی امروز (پنجشنبه، ۱۶ بهمن ماه) در دومین همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی و گام دوم که در سالن شیخ‌بهایی شاهین‌شهر با حضور مسئولان استانی، شهرستانی و بیش از ۴۰۰ نفر از طلاب دانشجویان و اساتید دانشگاهی‌ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد، اظهار کرد: در تصور عامه علت پیروزی جمهوری اسلامی، سقوط رژیم ستم‌شاهی جایگزین شده، اما در واقع پیروزی انقلاب اسلامی باعث سرنگونی رژیم طاغوت شد.

وی از انقلاب اسلامی به عنوان یک بیداری بزرگ اسلامی یاد کرد و آغاز آن‌ را دو قرن قبل دانست و افزود: آغاز بیداری اسلامی در جوامع اسلامی همزمان با انقلاب فرانسه و ورود فرانسویان به مصر آغاز و در دهه‌های متمادی چرخش نهایتا ۱۱۰ سال قبل اولین نظام سیاسی در غرب آسیا در ایران پدیدار شد.

رئیس پروهشکده اندیشه سیاسی و تمدن اسلامی پژوهشگاه علوم انسانی، با اشاره به اینکه بیداری اسلامی جوامع اسلامی در مرحله جامعه پردازی ساکن شده است، افزود: با وجود شروع بیداری اسلامی در دو قرن پیش در جوامع اسلامی اما به دلیل ایستایی در مرحله نهضت و تمرکز بر نظام اجتماعی اسلامی نه نظام سیاسی اسلامی در مرحله جامعه‌پردازی قرار گرفته اما، نظام غرب با عبور از مراحل فرهنگی و اجتماعی به ایدئولوژی خود دست یافته و در مرحله تمدن‌سازی است.

نجفی، در بخشی از سخنان خود به آسیب‌شناسی انقلاب اسلامی پرداخت و با یادآوری آنچه در انتخابات آمریکا روی داد و اشاره به اعتقاد، التزام و احترام یک مدیر با رذایل اخلاقی بسیار بر رضای ملی و اراده عمومی آمریکا و کناره‌گیری وی از قدرت گفت: قانون اساسی میثاقی ملی است و کسی که در داخل نظام متصدی اموری باشد باید بر این میثاق ملی باور داشته و در برابر آن برای اداره کشور تسلیم باشد.

وی گام های انتقال از نظام اسلامی به تمدن نوین اسلامی را پیشرفت، بومی‌سازی علم، اقتصاد مقاومتی و … برشمرد و ادامه داد: تمدن برپایه فرهنگ پایه‌ریزی شده‌است و برای انتقال و عبور از جامعه‌پردازی به تمدن نوین اسلامی باید فرهنگ را به یک مولفه اجتماعی بدل کنیم و پیش‌نیاز ‌آن جنبش نرم افزاری است.

رئیس پروهشکده اندیشه سیاسی و تمدن اسلامی پژوهشگاه علوم انسانی، شهید سردار قاسم سلیمانی را نمونه‌ای از نماد مدیران در سطح تمدن نوین اسلامی دانست و تصریح کرد: سردار دل ها در نهضت انقلاب رشد کرد در سطح نظام مدیری بالنده و کارا بود و نیز مدیری در سطح تمدن نوین اسلامی بود که گواه آن نام و آوازه این سردار در جهان است.

نجفی، اکثر مدیران کشور را فاقد تراز تمدن نوین اسلامی دانست و گفت: نقد سازنده لازمه اساسی نظام اسلامی است و باید در تحول جامعه پردازی اسلامی به تمدن نوین اسلامی برای توسعه و رشد برنامه ریزی متناسب با تمدن نوین اسلامی داشته‌باشد.

همچنین استاد نجف لک زایی نیز ضمن تبریک یوم الله دهه فجر وِلایت و وَلایت را لازمه سعادت یک جامعه اسلامی دانست و افزود: همبستگی بین اجزا و تعامل نزدیک و مرتبط با یکدیگر و نیز ارتباط و وابستگی میان آحاد مردم با رهبر جامعه فرصت سو استفاده را از دشمنان سلب می‌کند.

این استاد دانشگاه باقرالعلوم، اختلاف درونی را آغاز آسیب یک جامعه دانست و ادامه داد: دشمنان همواره به دنبال ایجاد خلل و مشکلات در مسیر رشد و بالندگی در جوامع با بهره برداری تعارضات، اختلافات و عصیان‌های جامعه بوده‌اند و تنها راهکار مقابله با آن، تعمیق ولایت، دشمن شناسی، ایجاد فاصله و مرزبندی با دشمنان است.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد