امر به معروف و نهی از منکر برای اتصال مردم به حاکمیت است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، حجتالاسلام جلیل محبی صبح امروز در همایش تخصصی طلایهداران و یاوران و یادآوران امر به معروف و نهی از منکر در کردستان، اظهار کرد: قرآن کریم در سوره مبارک ال عمران یک نکته اساسی را بیان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، حجتالاسلام جلیل محبی صبح امروز در همایش تخصصی طلایهداران و یاوران و یادآوران امر به معروف و نهی از منکر در کردستان، اظهار کرد: قرآن کریم در سوره مبارک ال عمران یک نکته اساسی را بیان میکند که بعضا از چشمها دور میماند.
وی افزود: خداوند در آیه ۱۰۳ سوره عمران میفرماید«به ریسمان الهی چنگ بزنید» نکته اینجاست که یک ریسمان وجود دارد و آن هم ریسمان اسلام است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطرنشان کرد: بعد از آن میفرماید تفرقه در میان خود نداشته باشید، شما دشمن بودید خداوند در میان شما الفت ایجاد کرد و با نعمت پروردگارتان برادر شدید.
حجتالاسلام محبی اضافه کرد: خداوند در آیه ۱۰۴ این سوره هم میفرماید«امر به معروف و نهی از منکر نیازمند این است که یک گروهی در میان مردم وجود داشته باشد که دعوت به خیر و نیکی بکنند و اینها از رستگاران هستند».
وی گفت: خداوند در آیه ۱۰۵ سوره العمران در مورد عدم تفرقه صحبت میکند و اینکه وحدت داشته باشید و از تفرقه دوری کنید صحبت میکند.
امر به معروف و نهی از منکر ابزار دموکراسی اسلامی است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر ابزاری برای حکمرانی و گرداندن جامعه است، این فریضتین ابزار دموکراسی اسلامی است.
حجتالاسلام محبی عنوان کرد: در پایههای دموکراسی میگویند مشارکت مردم به صورت مستمر نه به صورت دفعی در انتخابات باشد و دموکراسی که مردم را فقط در زمان انتخابات میخواهد دموکراسی نیست.
وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در اسلام پایه و اساس است، گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر نباشد، اتصالی بین مردم و حکومت وجود نخواهد داشت.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اضافه کرد: مهمترین دلیلی که حاکمیت را امر به معروف و نهی از منکر میکنیم این است که این اتصال بین مردم و حاکمیت حفظ شود.
حجتالاسلام محبی اذعان کرد: از بین بردن مفاسد یک بخش از امر به معروف و نهی از منکر است، اما بخش اصلی آن اتصال مردم به حاکمیت است این اتصال، اتصال پایین به بالا نیست، از بالا به پایین است.
وی اضافه کرد: اگر مردم توانستند از بالا به پایین حاکمیت را امر به معروف و نهی از منکر کنند کار درست است.
مسئولان در نظام جمهوری اسلامی نباید عامل ایجاد گسل اجتماعی باشند
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با طرح این سوال که آیا امر به معروف و نهی از منکر میتواند باعث شکاف اجتماعی شود و گسلها را تقویت کند؟ گفت: مسئولین جمهوری اسلامی مسئول وحدت هستند و نباید عامل ایجاد گسل اجتماعی شوند.
حجتالاسلام محبی عنوان کرد: امروز رئیس جمهوری داریم که با هر سخنرانی شکافی در بین مردم و حاکمیت ایجاد میکند در حالی که امر به معروف و نهی از منکر وسیله حکومت داری به وسیله وحدت است.
امر به معروف و نهی از منکر ابزاری برای رسیدن جناحهای خاص به اهدافشان نیست
وی گفت: امر به معروف و نهی از منکر ابزاری برای رسیدن جناح خاص به اهدافشان نیست این فریضتین الهی برای ایجاد یک گروه بزرگ در میان مردم است.
وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر ابزار ایجاد پیوند اجتماعی است نه گسست اجتماعی، ابزاری برای از بین بردن گسلهای میان مردم و حاکمیت و اجزای مختلف حاکمیت است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: اگر یک جایی امر به معروف و نهی از منکر ما موجب تنش سیاسی و اجتماعی شود آن امر به معروف و نهی از منکر خودش منکر خواهد بود.
حجتالاسلام محبی اضافه کرد: ایجاد پیوندهای اجتماعی در کردستان، آن هم جامعهای با تنوع سلایق قومی و مذهبی در ستاد امر به معروف استان به خوبی دیده شده است که از دبیر این ستاد به واسطه تلاشهای صورت گرفته در این حوزه تقدیر میکنیم.
برجستهسازی نظارت عمومی بر حاکمیت اولویت ستاد امر به معروف است
وی با بیان اینکه برجسته کردن نظارت عمومی بر حاکمیت اولویت ما در ستاد امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: مردم باید این موضوع را که تمام کارکنان در هر نقطه وظیفه خدمت به آنها را دارند درک کنند تا بتوانند بدون هیچ واهمهای آنها را امر به معروف و نهی از منکر کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر زمانی درست است که آسیبها و مشکلات را ببینم و با ارائه راهکارهای مناسب آن را مطرح کنیم و زمینه رفع منکرات را فراهم سازیم.
حجتالاسلام محبی با طرح این سوال که چه کسی در مسئولان جمهوری اسلامی در برخورد با منتقد برخورد میکند؟ گفت: تنها مسئولی که اطلاعات و سواد کافی نداشته باشد با انتقاد برخورد میکند، اما کسی که اهل کتاب باشد به انتقاد توجه و راهکار ارائه شده را مورد ارزیابی قرار میدهد.
وی اضافه کرد: ستاد امر به معروف و استان کردستان موظف است که جامعه را به سمتی که مسئولان از انتقادهای سازنده استقبال کنند و در مقابل مردم احساس نوکری کنند سوق دهد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اذعان کرد: مردم ما اصلا باور ندارند، جامعه باید به این باور برسند که خودشان صاحب مملکت هستند در چنین شرایطی است که حس مطالبهگری در جامعه افزایش خواهد یافت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰