تاریخ انتشار : سه شنبه 20 تیر 1396 - 6:39
کد خبر : 9019

ضرورت برندسازی در پوشاک اسلامی/ واردات یکی از معضلات حوزه پوشاک غیر اسلامی در بازار

ضرورت برندسازی در پوشاک اسلامی/ واردات یکی از معضلات حوزه پوشاک غیر اسلامی در بازار

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر مددی رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک، در گفتگو با خبرنگار   اراک امروز؛ با اشاره به اینکه اکثر واحدهای صنفی پوشاک در شهرستان اراک همکاری لازم را با اتحادیه در عرضه پوشاک اسلامی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر مددی رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک، در گفتگو با خبرنگار   اراک امروز؛ با اشاره به اینکه اکثر واحدهای صنفی پوشاک در شهرستان اراک همکاری لازم را با اتحادیه در عرضه پوشاک اسلامی دارند گفت: اکثر واحدهای صنفی پوشاک در شهرستان اراک پوشاک اسلامی عرضه می کنند.

مددی اظهار کرد: در سطح شهرستان واحدهایی هستند که صرفا کالا و پوشاک ایرانی اسلامی عرضه می کنند که این واحدها در خیابان های فاطمی، پاساژ طبائیان اراک و … هستند.

وی ادامه داد: همچنین همزمان با هفته حجاب و عفاف چهارمین جشنواره استانی و پنجاهمین جشنواره کشوری مد و لباس ایرانی اسلامی، در فرهنگسرای آیینه اراک آغاز به کار کرده است و تا ۲۲ تیرماه هر روز از ساعت ۱۶ الی ۲۱ در فرهنگسرای آیینه برای بازدید عموم دایر است.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک،بیان کرد: برگزاری نمایشگاههای مد و لباس اسلامی می تواند در ترویج فرهنگ استفاده از پوشاک اسلامی موثر باشد.

ضرورت برندسازی در پوشاک اسلامی

مددی با اشاره به اینکه ایران اسلامی سابقه فراوانی در عرضه پوشاک اسلامی دارد بر ضرورت برندسازی در پوشاک اسلامی تاکید کرد.

وی ادامه داد: برندسازی، حمایت از تولید ایرانی و اسلامی و طرحهای متناسب با فرهنگ اسلامی در واحدهای تولیدی پوشاک در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب اسلامی موثر است.

واردات یکی از معضلات حوزه پوشاک غیر اسلامی در بازار

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک، واردات را یکی از معضلات حوزه پوشاک غیر اسلامی عنوان کرد و افزود: حمایت نکردن از تولید پوشاک اسلامی ایرانی زمینه را برای ورود پوشاک خارجی با طرح های نامناسب و متضاد با فرهنگ اسلامی فراهم می کند و این اقدام یکی از راههای نفوذ فرهنگی دشمنان به کشور  است.

اجرای طرح نظارت و بازرسی از واحدهای پوشاک

مددی با اشاره به اینکه طرح نظارت و بازرسی از واحدهای پوشاک مرتبط در سطح شهرستان اراک برگزار می شود ادامه داد: در این طرح برخوردهای لازم با واحدهای عرضه کنند پوشاک نامناسب انجام می شود.

وی ادامه داد: در بازرسی هایی که امسال صورت گرفته است به چند واحد متخلف عرضه پوشاک تذکر کتبی داده و تعهد گرفته ایم.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک اضافه کرد: همچنین سال گذشته طرح برخورد ضربتی با واحدهای عرضه کننده پوشاک پشت نویسی شده در اراک اجرا شد و ظرف یک هفته حدود۵۰۰ مورد اخطار به واحدهای صنفی پوشاک در اراک صادر شده است، در حال حاضر این گونه البسه در اراک به فروش نمی رسد.

تمرکز نظارت بر عرضه پوشاک در تهران

مددی با بیان اینکه اکثر پوشاکی که در واحدهای صنفی اراک به فروش می رسد از تهران تهیه می شود اظهار کرد: لازم است نظارت و بازرسی در سطح مرکز بیشتر صورت بگیرد تا کمتر این پوشاک در سطح کل کشور توزیع شود.

وی ادامه داد: این اتحادیه صنفی در راستای اجرای طرح های ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه ،آمادگی کامل جهت هر گونه کمک و همکاری با متقاضیان تاسیس و راه اندازی واحد صنفی پوشاک در زمینه ارائه البسه اسلامی دارد.

اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک اراک با بیش از یک هزار و ۲۰۰ عضو لباس فروش و تولیدکننده لباس و پوشاک به صورت عمده و خرده فروش فعالیت دارد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد