دیدار علیرضا دبیر با مسئولان استان اردبیل برای بررسی مشکلات کشتی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، علیرضا دبیر که برای بررسی مشکلات کشتی، به استان اردبیل سفر کرده است در بدو ورود خود در گلزار بهشت فاطمه اردبیل حضور یافت و با حضور بر مزار شهدای اردبیل با
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، علیرضا دبیر که برای بررسی مشکلات کشتی، به استان اردبیل سفر کرده است در بدو ورود خود در گلزار بهشت فاطمه اردبیل حضور یافت و با حضور بر مزار شهدای اردبیل با نثار شاخه گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ و والای شهدا ادای احترام کرد.
دبیر همچنین بر سر مزار درگذشتگان رشته کشتی نیز حضور یافت و برای آن فقیدان سعید از درگاه خداوند متعال طلب مغفرت کرد.
سجاد انوشیروانی مدیرکل ورزش و جوانان استان و عبدالرضا اقبال رئیس و جمعی از اعضای هیئت کشتی استان اردبیل نیز در این برنامه فرهنگی معنوی حضور داشتند.
رئیس فدراسیون کشتی در ادامه با سردار جلیل بابازاده فرمانده سپاه حضرت عباس (س) استان اردبیل دیدار و گفتگو کرد.
دبیر در این دیدار که با حضور سجاد انوشیروانی مدیرکل ورزش و جوانان و عبدالرضا اقبال رئیس هیئت کشتی استان اردبیل برگزار شد، گفت: سپاه یکی از ارگانهای مهم کشور است که میتواند نقش بسیار مؤثری به کشتی داشته باشد.
وی ادامه داد: مسئولان باید کشتی را جزئی از خود بدانند چراکه کشتی ورزش ملی، سنتی، مذهبی و تاریخی ما ایرانیان است و بیشترین افتخارات ما در المپیکها و میادین جهانی توسط کشتی گیران بدست آمده است.
رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: سپاه امکانات خوبی را در شهرها دارد و میتواند این امکانات را برای حمایت از کشتی کشور به کار بگیرد.
دبیر گفت: به نظر نمیرسد با کمک وزارت و یا فدراسیون، این رشته ورزشی بتواند از بحرانی که در آن گرفتار شده، نجات پیدا کند که در این باب شایسته است با برنامهریزی بلند مدت به فکر احیای کشتی و رغبت جوانان به آن باشیم.
وی افزود: تنها رشتهای که در بین رشتههای ورزشی از مؤلفه بومی، ملی و مذهبی برخوردار است، کشتی است چرا که بسیاری از رشتههای ورزشی نظیر بسکتبال، جودو و تکواندو ریشه در سایر کشورها دارد در حالی که زادگاه کشتی و پهلوانان بزرگ آن ایران است.
قهرمان المپیک در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما باید برای توانمندی این رشته ورزشی به شکل بسیجیوار و انقلابی وارد میدان شویم چرا که وعدهها روی کاغذ اجرایی و عملیاتی نمیشود و بهتر است از ظرفیت همه نهادها به ویژه سپاه و بسیج در ارتقا جایگاه کشتی بهره بگیریم.
دبیر بیان کرد: در کنار توانمندی سپاه برای ساخت تجهیزات نظامی، بهتر است در عرصه ورزشی به ویژه کشتی سرمایهگذاری این مجموعه را شاهد باشیم تا با یک حرکت رو به جلو و اقدامات مناسب بتوانیم به اهداف و برنامههای مطلوب دست پیدا کنیم.
وی در ادامه اظهار کرد: ما آمادگی داریم در حد وسع و توان از طریق فدراسیون برای تجهیز سالنهای سپاه و بسیج بهره گرفته و به نوعی این مجموعهها را برای فعالیتهای ورزش کشتی مهیا کنیم.
دبیر برنامهریزی بلند مدت فدراسیون کشتی را در هشت سال آینده افزایش علاقمندان کشتی از ۴۰ هزار نفر به بیش از ۸۰۰ هزار نفر را در کشور اعلام کرد و گفت: باید از طرق مختلف و از ظرفیت فضای مجازی و سایر رسانهها و حتی ساخت سریالهای تلویزیونی در این زمینه استفاده کنیم تا خانوادهها راغب باشند فرزندانشان را به سمت این رشته بومی و سنتی سوق دهند.
انوشیروانی در این نشست گفت: با پشتیبانی فدراسیون کشتی تلاش میکنیم تاکشتی اردبیل را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
وی ادامه داد: کشتی اردبیل در دهههای گذشته روزهای طلایی وبه یاد ماندنی را سپری کرده وتلاش براین است تا با یک برنامه ریزی وتدارک زیرساختها بتوانیم به آن روزهای افتخار آفرین برسیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان ارتباط سپاه استان با ورزش وجوانان را صمیمی وبرخواسته از عمق جان توصیف کرد وگفت: ما از سالنهای صالحین و ۹ دی ماه سپاه در مناطق مختلف بویژه محروم استان استفاده میکنیم.
انوشیروانی تصریح کرد: رویکرد ورزش وجوانان استان اردبیل استفاده از ظرفیت تمام دستگاهها در جهت توسعه ورزش بویژه کشتی است که با هماهنگی فدراسیون وهیات کشتی استان برنامههای عملیاتی درتقویت این رشته محبوب حال انجام است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل نیز با قدردانی از تلاش مجموعه ورزش و جوانان و هیئت کشتی استان در ارتقاء سلامت جسمی و روحی جوانان گفت: ما با یک همت جمعی میتوانیم برای جوانان ارزشمند این خطه فضای با نشاط ورزشی را فراهم کنیم.
سردار بابازاده با گرامیداشت فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: جوانان ما در مقطعی با حضور در جبهههای حق علیه باطل افتخارآفرینی کرده و بعد از پایان جنگ نیز با حضور در میادین ورزشی و افتخارآفرینی در این عرصه پرچم جمهوری اسلامی ایران را در میادین جهانی و بینالمللی به اهتزاز درآوردند.
وی خاطر نشان کرد: ما میراثدار مردان مخلص و خدایی هستیم که در همه عرصهها چه در دوران جنگ و چه در شرایط کنونی با روحیه انقلابی و خدمت صادقانه در عرصههای مختلف حضور داشته که در این بین تلاش و مجاهدت ورزشکاران ما به ویژه پیشکسوتان رشتههای مختلف ورزشی ستودنی است.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل ضرورت دور نگه داشتن فضای ورزش را از دخالتهای سیاسی یادآور شد و اضافه کرد: ما در این عرصه به افراد با تجربه و پرتحرک نیازمندیم تا فضای ورزش که فضای رواندرمانی است به خوبی اصلاح و مورد توجه قرار گیرد.
سردار بابازاده بیان کرد: در استان اردبیل به تعداد ۷۴ حوزه مقاومت، ۷۴ سالن ورزشی به نام صالحین احداث کردیم که متراژ آنها ۴۲۰ متر مربع است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: به ازای هر ناحیه سپاه نیز یک سالن ۹ دی به متراژ یکهزار و ۲۰۰ متر احداث شده که ما این مجموعهها را با استحکام و تجهیزات مناسب آماده راهاندازی کردیم تا جوانان و ورزشکاران از این فضا و سالنها استفاده کنند.
بابازاده ضمن اعلام حمایت از کشتی استان به رئیس فدراسیون کشتی قول مساعد داد تا این سالنهای ورزشی را در اختیار رشته کشتی قرار داده تا جوانان و نوجوانان از این فضا استفاده کرده و به تربیت و تعالی روحی و جسمی خود همت کنند.
فرمانده سپاه استان با بیان اینکه در کنار ارتقا سلامت جسمی و روحی ضرورت دارد مجموعه سپاه به کمک هموطنان در بخش معیشتی بشتابد، اظهار کرد: در این ایام کرونایی سپاه در کنار اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی و پایش ۹۸ درصدی مردم استان سعی کرده با توزیع مایحتاج ضروری مردم کمکهای واقعی را از نیازمندان انجام دهد.
در ادامه سفر علیرضا دبیر، نشست هم اندیشی جامعه کشتی استان اردبیل با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، رئیس هیئت کشتی استان، جمعی از مربیان، قهرمانان و پیشکسوتان کشتی اردبیل برگزار شد.
دبیر در این نشست صمیمی گفت: کشتی استان اردبیل از روزهای اوج خود دور شده است و نیاز دارد تا با رفع مشکلات و ایجاد انگیزه و در اختیار قرار دادن امکانات نسبت به بازیابی آن اقدام نماییم.
وی ادامه داد: در فدراسیون با کمبود اعتبار روبرو هستیم به طوری که بودجهای که دولت برای فدراسیون اختصاص داده کفاف اعزامها و برگزاری اردوهای ما را نمیدهد و باید از منابع دیگر بتوانیم برای کشتی هزینه کنیم و در حال انجام این کار هستیم.
دبیر تصریح کرد: رئیس هیئت کشتی استان و به تبع آن رؤسای هیئت کشتی شهرستانها باید آورده داشته باشند و منتظر رسیدن بودجه نباشند. یک رئیس هیأت کشتی باید این توانمندی را داشته باشد که با رایزنی با سایر ارگانها و نهادها بتواند برای کشتی امکانات لازم را فراهم کند و این کار را باید با برگزاری جلسات مختلف با فرمانداران، شهرداران و سایر مسئولان ارشد و همچنین مجموعههای بزرگ صنعتی و اقتصادی خصوصی به سرانجام برساند.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات کشتی در استانها دانش فنی ناکافی مربیان است تصریح کرد: رئیس انستیتو کشتی موظف است برنامههای مدونی برای آموزش مربیان در استانها درنظر بگیرد و آن را اجرایی کند.
رئیس فدراسیون کشتی اظهار داشت: ما در اکثر استانها با مشکل ناهماهنگی مربیان و دست اندرکاران کشتی روبرو هستیم که بهتر از با کنار گذاشتن این دعواهای بی سرانجام برای رضای خدا کار کنید و نسبت به پر کردن اوقات فراغت جوانان اقدام کرده تا دوباره کشتی رونق گذشته را پیدا کند.
سجاد انوشیروانی مدیرکل ورزش و جوانان نیز گفت: آموزش در کشتی استان ابتر مانده است در حالی که با استفاده از ظرفیت انستیتو کشتی باید به فکر توسعه برنامههای آموزشی باشیم.
وی ادامه داد: ما در کنار همهی هیئتها به ویژه هیئت کشتی استان هستیم و در حد وسع و توان خود تجهیزات و امکانات آنها را به روز میکنیم، اما برای ادامه راه نیاز به یک هم افزایی ملی و استانی است.
انوشیروانی خاطرنشان کرد: استعدادیابی در کشتی مبحث اساسی و مهمی است و ما با کمک هیأت کشتی استان در همه هیئتهای شهرستانها به دنبال بروز کردن تجهیزات نرم افزاری آنها هستیم.
همچنین علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در ادامه سفر خود به اردبیل، با آیت الله سید حسن عاملی نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر اردبیل دیدار و گفتگو کرد.
دبیر در این دیدار که سجاد انوشیروانی دارنده مدال نقره المپیک و جهان در وزنه برداری و مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل و عبدالرضا اقبال رئیس هیئت کشتی استان نیز حضور داشتند با بیان اینکه کشتی ورزش ملی، مذهبی و سنتی ایرانیان است گفت: کشتی ورزش ملی و پرافتخار ورزش ایران در تاریخ است و بعنوان بخشی از هویت کشورمان شناخته میشود.
وی ادامه داد: برای اینکه کشتی اردبیل به روزهای خوب گذشته اش باز گردد نیاز به حمایت مسئولان ارشد استانی دارد و حمایت معنوی شما برای ما بسیار حائز اهمیت است.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به اینکه یکی از هدفهای اصلی فدراسیون کشتی ایجاد فرهنگ و منش پهلوانی و اخلاق مداری بین کشتی گیران است گفت: برای ما بسیار مهم است که یک کشتی گیر در کنار قهرمانی اش، در اخلاق نیز قهرمان باشد و قطعاً کسی که اخلاق مدار باشد و برای رضای خدا کار کند حتما در مدال آوری نیز موفقتر عمل خواهد کرد.
آیت الله عاملی در این جلسه گفت: ما حتماً از کشتی حمایت میکنیم، آقای انوشیروانی نیز به طور ویژه به کشتی کمک کند، فدراسیون کشتی نیز کشتی استان را یاری دهد و در زمینه حل مشکلات کشتی اردبیل با هر مسئولی که لازم باشد صحبت میکنم.
دکتر عاملی خاطرنشان کرد: باید به دنبال استعدادهای برتر در رشته کشتی باشیم و درکشور باید دهها نفر دیگر مانند حسن یزدانی پرورش پیدا کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰