تاریخ انتشار : دوشنبه 19 تیر 1396 - 7:25
کد خبر : 8913

راهپیمایی مدافعان عفاف و حجاب در مشهد مقدس برگزار می‎شود

راهپیمایی مدافعان عفاف و حجاب در مشهد مقدس برگزار می‎شود

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید جلال حسینی اظهار داشت: همزمان با ۲۱ تیرماه، روز ملی «عفاف و حجاب» راهپیمایی مدافعان عفاف و حجاب با حضور خانواده‌های مشهدی و زائران برگزار می‎شود. وی افزود: این راهپیمایی چهارشنبه،

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید جلال حسینی اظهار داشت: همزمان با ۲۱ تیرماه، روز ملی «عفاف و حجاب» راهپیمایی مدافعان عفاف و حجاب با حضور خانواده‌های مشهدی و زائران برگزار می‎شود.

وی افزود: این راهپیمایی چهارشنبه، ساعت ۱۷ از عرصه میدان شهدا آغاز می‎شود و پس از طی مسیر خیابان شیرازی، عموم شرکت کنندگان در مسجد گوهرشاد اجتماع خواهند کرد و از ویژه برنامه بزرگداشت شهدای عفاف و حجاب مسجد گوهرشاد بهره‌مند می‎شوند.

معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی اعلام کرد: در ویژه برنامه بزرگداشت شهدای عفاف و حجاب مسجد گوهرشاد، آیت‎الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در استان خراسان‌رضوی و امام جمعه مشهد مقدس برای حاضران سخنرانی می‌کند.

گفتنی است در پایان این مراسم قطعنامه پایانی راهپیمایی عفاف و حجاب قرائت می‎شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد