تاریخ انتشار : دوشنبه 22 دی 1399 - 14:17
کد خبر : 84595

طراحی و تولید لباس ایرانی اسلامی در چهارمحال و بختیاری ساماندهی می‌شود

طراحی و تولید لباس ایرانی اسلامی در چهارمحال و بختیاری ساماندهی می‌شود

فرانک کبیری روز دوشنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه بین ستاد امر به معروف و نهی از منکر و آموزش فنی و حرفه‌ای استان افزود: رایزنی برای استفاده از ظرفیت خیاطان و طراحان لباس در استان برای تولید لباس ایرانی اسلامی متناسب با مد و روز جامعه در حال انجام است. وی اظهار داشت: با ساماندهی خیاطان و

فرانک کبیری روز دوشنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه بین ستاد امر به معروف و نهی از منکر و آموزش فنی و حرفه‌ای استان افزود: رایزنی برای استفاده از ظرفیت خیاطان و طراحان لباس در استان برای تولید لباس ایرانی اسلامی متناسب با مد و روز جامعه در حال انجام است.

وی اظهار داشت: با ساماندهی خیاطان و طراحان می‌توان از تولید و عرضه لباس‌های نامتعارف جلوگیری و پوشش ایرانی اسلامی را در استان گسترش داد.

کبیری با اشاره به اهمیت بحث ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح جامعه و فرهنگسازی در خصوص استفاده از آموزش‌های این مراکز افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در ۲ بخش دولتی و خصوصی با تنوع رشته بالا برگزار می‌شود.

وی افزود: با انعقاد این تفاهم‌نامه افزایش توانمندی علمی، مهارتی و شایستگی‌های شغلی در اقشار مختلف با بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌های اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر امکان‌پذیر شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت : این تفاهم‌نامه با هدف توانمندسازی و آموزش طلایه‌داران و اعضای گروه‌های جهادی با آموزش‌های مهارتی و شایستگی شغلی بر اساس استانداردها و شایستگی‌های آموزشی و شغلی منعقد شده است.

کبیری افزود: بررسی و ارائه راهکارهای مشترک برای ارتقای سطح شغلی و معیشتی جامعه هدف،از طریق مهارت‌آموزی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی اظهار داشت:نظارت بر اجرای آموزش‌های مهارتی برای  توانمندسازی طلایه داران و اعضای گروه‌های جهادی، برنامه‌ریزی برای ارزشیابی و برگزاری آزمون مهارت آموختگان، بهره‌گیری از کارشناسان و یا متخصصان صاحب تجربه و  توسعه آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی از طریق آموزش به طلایه‌داران و اعضای گروه‌های جهادی در این تفاهم‌نامه مد نظراست.

فرمانده سپاه قمربنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری و رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز تقدیر از فعالیت‌های این اداره کل در حوزه امربه معروف و نهی از منکر و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب افزود: ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای و مهارت‌آموزی به طلایه‌داران امر به معروف و نهی از منکر براساس سلیقه و نیاز خودشان یک ضرورت در راستای ایجاد اشتغال پایدار است.

سردار علی‌محمد اکبری افزود: با توجه به موضوع بحث پوشاک و حجاب و عفاف، باید توجه و برنامه‌ریزی مدون‌تری انجام شود تا لباس و پوشاک متعارف در جامعه بیشتر موجود باشد.

وی با انتقاد از اینکه لباسهای نامتعارف با قیمت مناسب در بازار به صورت فراوان وجود دارد، گفت: برای پیدا کردن یک لباس ایرانی اسلامی و متعارف، تنها چند فروشگاه خاص با قیمت بالا فعال هستند.

وی به ارائه آموزش در خصوص تهیه و تولید لباس ایرانی اسلامی متناسب با عرف جامعه تاکید کرد وگفت: تولید لباس متناسب با عرف نیاز واقعی امروز جامعه است.

وی به فعالیت چندین کارگاه تولیدی لباس و پوشاک با همکاری بسیج سازندگی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای به فعالان این عرصه و به روز شدن طراحی لباس های آنها باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا،۱۸ مرکز دولتی فنی و حرفه‌ای در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد