تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 دی 1399 - 4:38
کد خبر : 80111

امام جمعه مهریز: در برنامه ریزی به آمار جمعیت نیاز است

امام جمعه مهریز: در برنامه ریزی به آمار جمعیت نیاز است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی چهارشنبه شب در نشست با مسوول و کارکنان اداره ثبت احوال شهرستان افزود: همکاری مردم و همراهی مسوولان در ثبت به موقع وقایع حیانی نقش اصلی در تولید آمار جمعیت دارد و در این ارتباط برای تحقق

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام عبدالرضا محی‌الدینی چهارشنبه شب در نشست با مسوول و کارکنان اداره ثبت احوال شهرستان افزود: همکاری مردم و همراهی مسوولان در ثبت به موقع وقایع حیانی نقش اصلی در تولید آمار جمعیت دارد و در این ارتباط برای تحقق اهداف و برنامه‌ها، همه وظایف خود را دقیقا انجام دهند.

رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز با قدردانی از کارکنان ثبت احوال به نقش مهم این اداره در ارایه و انتشار آمار اشاره کرد و گفت: ضرورت و اهمیت ثبت احوال به لحاظ مسایل هویتی مشهود است و نقش آن در تولید آمار  برای تصمیم گیری‌ها حایز اهمیت است.

همچنین رییس اداره ثبت احوال مهریز با قدردانی از امام جمعه این شهر به خاطر حمایت و همراهی از این مجموعه گفت: برای دست‌یابی سریع، به موقع و داشتن آمار و اطلاعات دقیق و به روز، تاکنون ۱۲۰ هزار سند هویتی شهروندان منطقه اسکن و تمامی آنها الکترونیکی شده است.

مهدی مصدق با اشاره به اینکه بر اساس این طرح هر شهروند دارای ۲ سند شامل ولادت و فوت است که  در سیستم ثبت  است، افزود: استفاده از فضای مجازی و به روز برای الکترونیکی شدن تمامی اسناد هویتی و داشتن آمار و اطلاعات دقیق جمعیت برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری ها در منطقه جزو اهم مسایل است .

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.

تاسیس ثبت احوال در ایران ،۳۰ آذر ماه ۱۲۹۷ هجری شمسی به تصویب هیات وزیران وقت رسید و با صدور اولین شناسنامه برای دختری به نام « فاطمه ایرانی» در تاریخ سوم دی ماه ۱۲۹۷ در تهران فعالیت خود را آغاز کرد و  جمعیت ایران در آن موقع حدود ۸.۵ میلیون نفر بود.

ثبت احوال از جمله سازمان‌های دولتی است که جمع‌آوری اطلاعات و آمار جمعیتی را به عهده دارد و از نهادهای زیرمجموعه وزارت کشور است و وظیفه تهیه اطلاعات اساسی مانند زاد و ولد، مرگ و میر ،ازدواج و طلاق  و نیز صدور مدارک هویتی مانند شناسنامه را بر عهده دارد.

در گذشته ثبت امور مربوط به ولادت و ازدواج در ایران به صورت سنتی بیشتر با مراجعه به روحانیان ، ریش سفیدان محله یا بزرگان قوم انجام می‌شد و ثبت احوال به شیوه کنونی با پیروی از کشورهای اروپایی در ایران رواج یافت.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد