تاریخ انتشار : یکشنبه 28 خرداد 1396 - 4:52
کد خبر : 7857

مراسم معنوی احیای شب قدر در قزوین برگزار شد

مراسم معنوی احیای شب قدر در قزوین برگزار شد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز یکشنبه ایرنا، مردم خداجو و مومن قزوین در این شب با حضور در مکان های مقدس و تکایا با خواندن دعالی جوشن کبیر و ندای العفو العفو سر بر آستان دوست ساییدند. مردم دارالمومنین قزوین همچنین با حضور در

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز یکشنبه ایرنا، مردم خداجو و مومن قزوین در این شب با حضور در مکان های مقدس و تکایا با خواندن دعالی جوشن کبیر و ندای العفو العفو سر بر آستان دوست ساییدند.
مردم دارالمومنین قزوین همچنین با حضور در مساجد و به ویژه بارگاه چهار انبیاء،امامزادگان، حسین، علی و اسماعیل، سلطان سید محمد (ع) و حسینیه آقا سید جمال با خواندن سوره قدر و دعاهای ویژه این شب از جمله جوشن کبیر، مجیر و ابوحمزه ثمالی و به سر گرفتن قرآن با خدای خود به راز و نیاز پرداختند.
این آیین ها در فضایی روحانی و معنوی از نخستین ساعات شب گذشته تا بامداد امروز یکشنبه ادامه داشت.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگاران ایرنا، نظیر چنین مراسمی در مساجد، حسینیه ها و امامزاده های شهرستان های تاکستان، بویین زهرا، آوج، آبیک و البرز نیز برگزار شد.
مردم خداجوی قزوین در این شب دست دعا به آسمان بی کران بلند کرده و جبین به درگاه حق تعالی ساییدند و سپهر عبودیت را پر از عطر نیایش کردند.
افطاری، نذری و خیرات نیز با تاسی به امام علی(ع) که یاور همیشگی فقرا و مظلومان بود در شبهای احیا مرسوم است و اهالی قزوین می کوشند در این شب عزیز، در اطعام تهیدستان سهمی داشته باشند.
قزوینی ها همچنین در این شب در مساجد روضه خوانی برپا کرده و برای مظلومیت امام اول شیعیان عزاداری کردند و در برخی مناطق نیز علاوه بر این مجالس، تعزیه ضربت علی اجرا شد.
باور قدیمی قزوینیان بر این است که بیداری در این شب ها و خواندن دعا و مناجات از مرگ نابهنگام جلوگیری می کند و رحمت حق را شامل حال فرد می سازد.
مراسم دعا و نیایش مخصوص شب بیست و سوم ماه رمضان در قزوین بدین صورت است که پس از نماز مغرب و قبل از نماز عشا، دو رکعت نماز لیله القدر می خوانند که یک حمد و هفت قل هوالله دارد.
در این نماز پس از سلام، تسبیحات حضرت فاطمه زهرا(س) و ۷۰ بار استغفار می گویند و بر قاتل امیرالمومنین (ع) لعنت می فرستند.
سپس پس از خواندن نماز عشا با نذوراتی از قبیل چای، خرما، شیر، میوه، حلوا یا زولبیا و بامیه از مومنین پذیرایی می کنند.
در پایان نیز نمازگزاران برای افراد خیر شهر، بانیان مساجد، علما، قاریان قرآن، صلوات فرستاده و طلب استغفار می کنند، در ادامه نیز دعای جوشن کبیر خوانده و سپس چراغ ها را خاموش می کنند و قرآن ها را بر سر می گیرند.
۷۳۸۹*۳۰۱۳
خبرنگار: نسرین رحیمی**انتشار دهنده: رضا اولادی

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد