۲۴ درصد پرونده های ارجاعی به مصلحین و حکمین قرآنی در زرند به صلح و سازش منجر شد
حجت الاسلام والمسلمین محمود محمدی در نشست هم افزایی و تشریک مساعی در اجرای موفق تر طرح مصلحین که با حضور دادستان عمومی و انقلاب زرند، فرماندهی انتظامی شهرستان، اعضای مصلحین دادگستری زرند و واحد سازش دادسرا برگزار شد، گفت: یکی از وظایف ذاتی دستگاه قضایی ضمن برخورد با جرم، پیشگیری از وقوع جرم است
حجت الاسلام والمسلمین محمود محمدی در نشست هم افزایی و تشریک مساعی در اجرای موفق تر طرح مصلحین که با حضور دادستان عمومی و انقلاب زرند، فرماندهی انتظامی شهرستان، اعضای مصلحین دادگستری زرند و واحد سازش دادسرا برگزار شد، گفت: یکی از وظایف ذاتی دستگاه قضایی ضمن برخورد با جرم، پیشگیری از وقوع جرم است که خوشبختانه در سال های اخیر معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری با اجرای طرح های مختلف گام های موثری در این زمینه برداشته است.
وی با اشاره به این مطلب که خانواده رکن اساسی و اصلی اجتماع است که سلامت آن تضمین کننده سلامت جامعه و کشور به شمار می رود، اظهار کرد: هرگونه تنش و تشنج در خانواده می تواند عامل معضلات متعدد در اجتماع باشد و امروزه با توجه به تغییر سبک زندگی مردم و وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی، شاهد آمار فزاینده طلاق و اختلافات خانوادگی هستیم که این موضوع زیبنده نظام اسلامی نیست.
رییس دادگستری شهرستان زرند ادامه داد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری طرح ها و اقدامات مختلفی جهت پیشگیری از طلاق و اختلافات خانوادگی انجام داده است که از مهمترین این طرح ها، طرح مصلحین و حکمین قرانی است.
حجت الاسلام محمدی ادامه داد: در راستای طرح مصلحین و حکمین قرانی، اجرای الگوی حکمیت و داوری در دعاوی خانوادگی که یکی از سفارشات و سنت های فراموش شده دین مبین اسلام است، مورد تاکید قرار گرفته است.
این مقام قضایی گفت: طرح مصلحین با برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوع آشنایی با نهاد خانواده، الگوی مطلوب زندگی، مهارت های زندگی و همسرداری، آموزش شیوه های حل اختلاف و میانجیگری برای ۳۰۰ نفر مصلح که از بین ریش سفیدان و معتمدین محلات و صنوف، ائمه جماعات و بسیجیان در سطح شهرستان انتخاب گردیده بودند، آغاز شد.
وی ادامه داد: واحد ثابت مصلحین طی سال جاری در دادگستری زرند و به منظور اصلاح ذات البین در پرونده های طلاق و اختلافات خانوادگی راه اندازی شده است که از زمان شروع بکار این واحد تا کنون تعداد ۳۸۷ پرونده به این واحد ارجاع شده که از این تعداد۲۴ درصد به صلح و سازش منجر و ۲۹ درصد در حال بررسی و مصالحه است.
حجت الاسلام محمدی ضمن اشاره به فعالیت واحد سازش دادسرا گفت: از ابتدای سال تاکنون سه هزار و ۳۴۸ مورد اختلاف به این واحد ارجاع شده که از این تعداد ۲۸ درصد به صلح و سازش انجامیده است.
وی به راه اندازی اورژانس قضائی اشاره کرد و گفت: این برنامه از سال گذشته در حوزه زرند در حال اجرا است و امیدواریم با همکاری مصلحین و فرماندهی انتظامی شهرستان نسبت به تقویت این واحد گام های اساسی تری برداشته شود.
رئیس حوزه قضائی زرند یادآور شد: در صورت عدم سازش زوجین و صدور رای طلاق واحد اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری زرند با راه اندازی مرکز مهر خانواده با هدف کاهش مشکلات طلاق با کمک های مشاوره ای زوجین و فرزندان طلاق جهت آماده سازی زندگی بهتر، همچنین ملاقات کودکان با والدین در محیطی آرام اقدام کرده است و این مرکز با حضور یک مشاور و دو مددکار اجتماعی آمادگی ارائه هر گونه خدمات مشاوره ای را به زوجین دارد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰