تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1399 - 5:03
کد خبر : 75484

کمک‌های جهادی در محل شهادت شهید طهرانی‌مقدم/ مسجدی که کمک‌هزینه بیماران کرونایی را می‌دهد

کمک‌های جهادی در محل شهادت شهید طهرانی‌مقدم/ مسجدی که کمک‌هزینه بیماران کرونایی را می‌دهد

– اخبار فرهنگی – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، یکی از کارکردهای مسجد که این روزها پررنگ‌تر شده است حضور جهادی اهالی مساجد و بسیج مردمی در مقابله با شیوع ویروس کرونا است. یکی از مساجد فعال در این راستا مسجد

– اخبار فرهنگی –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، یکی از کارکردهای مسجد که این روزها پررنگ‌تر شده است حضور جهادی اهالی مساجد و بسیج مردمی در مقابله با شیوع ویروس کرونا است. یکی از مساجد فعال در این راستا مسجد جامع “بیدگنه” واقع در روستای بیدگنه شهرستان ملارد، محل شهادت شهید طهرانی‌مقدم است که فعالیت‌های آنان در این روزها به نام شهید طهرانی‌مقدم ثبت می‌شود.

این ویروس که این روزها گریبان تمام مردم دنیا را گرفته باعث اخلال در زندگی بسیاری از مردم شده است و با تعطیلی‌های مداوم و ایجاد شرایط اقتصادی نامناسب و همچنین کمبود محصولات بهداشتی و درمانی کار را برای مردم سخت‌تر کرده است.

حجت‌الاسلام یوسف‌علی جلیل‌پور امام جماعت مسجد جامع بیدگنه شهرستان ملارد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره فعالیت‌های این مسجد در ایام کرونا گفت: از همان آغاز شیوع ویروس کرونا مسجد جامع بیدگنه با هماهنگی با بسیج مردمی و دهیاری تجهیزات لازم برای ضدعفونی روستا را تهیه کرد، همچنین بسته‌های محلول ضدعفونی نیز تهیه و در بین خانواده‌ها توزیع شد.

گروه‌های جهادی , جهادگر , مسجد , کرونا ,

وی ادامه داد: متأسفانه در همان روزهای ابتدایی از میان مبتلایان به کرونا تعدادی نیز به این روستا اختصاص داشتند که بعضی از آنها از دنیا رفتند. بانک اطلاعاتی از خانواده‌های روستا را تهیه کردیم و ۲ هزار و ۵۰۰ خانوارِ ساکن این منطقه را تحت بررسی قرار دادیم. وضعیت زندگی و شرایط اقتصادی و وضعیت سلامت آنها در این بانک اطلاعاتی ثبت شد.

امام جماعت مسجد جامع بیدگنه ادامه داد: پس از جمع‌آوری اطلاعات، متناسب با مشکلات هر خانواده در زمینه‌های مختلف کار کمک‌رسانی را آغاز کردیم. براساس اطلاعات تا به امروز ۱۳۰ خانواده تحت حمایت قرار گرفتند، پس از آن باتوجه به شرایط سخت قرنطینه خانگی و نیاز برخی مردم برای مراجعه به مراکز درمانی به این نتیجه رسیدیم که در روز میلاد حضرت رسول اکرم(ص) با کمک کادر درمانی تست رایگان از خانواده‌ها داشته باشیم و چنانچه فردی مبتلا شده باشد به بیمارستان و مرکز درمانی منتقل شود. برای آن دسته از افرادی که نیاز به دارو داشتند نیز به‌صورت رایگان دارو تهیه شد و در اختیار آنها قرار گرفت.

حجت‌الاسلام جلیل‌پور یادآور شد: در طول ۱۰ ‌ماه گذشته با بسیج همگانی در روستا کار توزیع بسته‌های معیشتی را آغاز کردیم، در این راستا بسیاری از مردم باتوجه به اینکه برپایی مراسم ختم ممنوع است تمام هزینه‌های مراسم‌های خود را در جهت کمک به نیازمندان در اختیار مسجد قرار دادند تا بتوانیم کمک‌ها را به خانواده‌های هدف برسانیم.

وی افزود: در حال حاضر با کمک دهیاری یک منبع بزرگ تهیه و در مقابل مسجد قرار داده‌ایم و مواد ضدعفونی‌کننده قوی که با آب ترکیب می‌شود در این منبع جای دادیم تا هریک از اهالی بیدگنه به تناسب نیاز خود هر زمان از شبانه‌روز بتواند از این منبع در دسترس استفاده کنند.

امام جماعت مسجد جامع بیدگنه به کمک‌های مؤمنانه در محرم و صفر اشاره کرد و گفت: در این ایام نیز باتوجه به محدودیت برپایی مراسم عزاداری هزینه‌هایی که هرساله برای عزای سیدالشهدا (ع) هزینه می‌شد در اختیار مسجد قرار گرفت تا نیاز خانواده‌های کم‌برخوردار برطرف شود. البته مراسم‌هایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز برگزار شد که در تمام مراسم‌ها ماسک و دستکش در اختیار عزاداران قرار گرفت. همچنین  توزیع گوشت‌های قربانی میان نیازمندان در محرم و صفر قوت یافت.

گروه‌های جهادی , جهادگر , مسجد , کرونا ,

حجت‌الاسلام جلیل‌پور بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات این مسجد، پرداخت کمک‌هزینه بیمارستان بیمارانی بود که امکان پرداخت هزینه‌های درمان خود را نداشتند. در روزهای ابتدایی که شرایط محدودی برای تهیه ماسک وجود داشت با همکاری بسیج خواهران در امامزاده حضرت قاسم(ع) کارگاهی راه‌اندازی شد که تا تیرماه فعالیت آنها ادامه داشت. پس از خودکفایی در تولید ماسک در کشور، ماسک‌ها را با قیمت دولتی خریداری می‌کنیم و همچنان به صورت رایگان در اختیار مردم عزیز بیدگنه قرار می‌دهیم.

وی در خصوص ارتباط مردم با مسجد در روزهای کرونایی گفت: خوشبختانه در این روزهای سخت یکی از اتفاقات خوب این بود که مردم متوجه شدند مسجد صرفاً محل عبادت نیست بلکه کارکردهای دیگری نیز در مسجد وجود دارد، جای خرسندی است که امروز مردم با اعتماد به مسجد هر نوع کمکی در هر قالب و نیتی که دارند در اختیار مسجد قرار می‎دهند تا به دست نیازمند اصلی برسد، البته ما در مسجد جامع بیدگنه سعی کرده‌ایم با اطلاع‌رسانی درست از اقدامات خود، مردم را نسبت به آنچه انجام می‌دهیم آگاه کنیم و مردم عزیز این روستا نیز از این امر استقبال کردند و گاهی کمک‌های ارسالی بیش از ظرفیت خدمات به روستا است و با مازاد منابع مواجه می‌شویم که سعی می‌کنیم به خانوارهایی بیرون از روستا نیز خدمات بدهیم.

جهاد سلامت به نام شهید سلیمانی/ موفقیت‌ روزافزون “مسجد؛ سنگر سلامت” در خراسان رضویگزارش تسنیم از خدمات همه‌جانبه اهالی مسجدی در مرکز تهران در شرایط کرونا

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد