فرماندار: ۱۲ هزار بسته معیشتی در خمین توزیع شد
« احمد طهرانی » روز دوشنبه در شورای اداری خمین افزود: در مرحله سوم رزمایش کمک مومنانه، توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی در خمین هدفگذاری شده و این مرحله تا پایان سال ادامه دارد. وی بیان کرد: در راستای طرح مواسات و همدلی مومنانه، تهیه و توزیع بستههای معیشتی از ابتدای شیوع کرونا در دستور
« احمد طهرانی » روز دوشنبه در شورای اداری خمین افزود: در مرحله سوم رزمایش کمک مومنانه، توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی در خمین هدفگذاری شده و این مرحله تا پایان سال ادامه دارد.
وی بیان کرد: در راستای طرح مواسات و همدلی مومنانه، تهیه و توزیع بستههای معیشتی از ابتدای شیوع کرونا در دستور کار قرار گرفته است.
طهرانی ادامه داد: با تلاش بسیجیان، سپاه، مسوولان اجرایی و خیرین نیک اندیش، بستههای معیشتی مورد نیاز تامین و در اختیار این افراد قرار میگیرد.
فرماندار خمین با اشاره به این که از زمان شیوع کرونا مشارکت در امور خیرخواهانه افزایش یافته اظهار داشت: همه گیری ویروس کرونا با وجود آثار و خسارات زیانبار، فرصتهای قابل توجهی نیز در جامعه ایجاد کرده که توسعه فعالیتهای نیکوکارانه مردم و خیران برای تامین معیشت نیازمندان، از جمله ویژگیهای مثبت کرونا است.
طهرانی گفت: کشور در سه سال گذشته به دلیل اعمال تحریمهای ظالمانه از سوی دشمنان شرایط سختی را گذراند و مردم مانند دوران دفاع مقدس با صبر و استقامت این شرایط را تحمل کردند.
وی تصریح کرد: برخی انتقاداتی که به دستگاههای اجرایی و مجموعه دولت مطرح میشود بدون در نظر گرفتن شرایط سخت اقتصادی کشور است.
فرماندار خمین رشد در تمام حوزهها در مدت ۳ سال را دلیل گویای ارائه خدمت به مردم با وجود مشکلات و سختیها بیان کرد.
طهرانی افزود: بلایای طبیعی نظیر سیل، تحریم و بیماری کرونا بخشهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را تحت تاثیر قرار داده است و مسئولان دستگاه های اجرایی نیز برای فرصت سازی از این تهدیدات برنامه ریزی میکنند.
وی تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی در پایان سال گزارشی از عملکرد خود در زمینه جهش تولید در زادگاه امام راحل ارائه دهند و از طریق رسانههای شهرستان به مردم اطلاع رسانی شود.
امام جمعه خمین نیز گفت: مدیر خوب کسی است که از تهدیدها برای ایجاد فرصت استفاده کند.
حجت الاسلام سید « علی حسینی پور» افزود: دستگاههای اجرایی حفظ نظام را هدف اقدامات خود قرار دهند و در این راستا از هرگونه کم کاری که به اقتدار نظام آسیب می رساند، پرهیز کنند.
وی، حوزه تولید را پاشنه آشیل کشور بیان کرد و گفت: دشمنان نظام از با ایجاد اختلال در این حوزه برای پیشبرد اهداف شوم خود استفاده میکنند.
امام جمعه خمین با اشاره به روز پژوهش اضافه کرد: جهش علم زیربنای تولید است و تا در علم و دانش شهرستان جهش صورت نگیرد، تولید تحقق پیدا نمیکند.
حجت الاسلام حسینی پور حمل و نقل عمومی را زیرساخت توسعه دانست و تاکید کرد: رانندگان تلاش بسیار می کنند اما بهره کمتری نصیب این قشر می شود.
فرمانده سپاه ناحیه خمین نیز با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی به منظور کمک به کادر درمان در مبارزه با بیماری کرونا گفت: طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با عنوان “هر خانه و هر محله یک پایگاه سلامت”، با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی خمین و بسیج مستضعفین در مناطق مختلف شهرستان اجرا میشود.
سرهنگ پاسدار « علی اکبر حسینی » توضیح داد: در این طرح، تمامی بسیجیان شهرستان تلاش میکنند تا از شیوع این بیماری پیشگیری و در امر شناسایی و حمایت از بیماران مبتلا به کرونا و خانوادههای آن پیشگام باشند.
وی اظهار داشت: در اجرای طرح شهید سلیمانی تلاش میشود تا با استفاده از ظرفیتهای بسیج و نیروهای مردمی، زنجیره کرونا قطع شود و تیمهای عملیاتی با حضور در محلات مختلف، به شناسایی بیماران کرونایی پرداخته و از خانوادهها و اطرافیان بیماران حمایت کنند.
سرهنگ پاسدار حسینی افزود: کاهش میزان مرگ و میر، کاهش میزان بستری، قطع زنجیره انتقال با افزایش رعایت دستورالعملهای بهداشتی و پوشش حمایتی از گروههای در معرض خطر از اهداف اختصاصی این طرح است.
وی گفت: نیروهای بسیج با همکاری کارشناسان بهداشت و درمان تلاش دارند تا ضمن شناسایی زودهنگام بیماران، اجرای قرنطینه خانگی و غیرخانگی و مراقبت از بیماران، از میزان ابتلای افراد به این بیماری کاسته و ورودی بیمارستانها را کاهش دهند.
شهردار خمین نیز با اشاره به انجام طرح های مطالعاتی در این شهر گفت: به منظور ساماندهی آبهای سطحی شهر خمین، شهرداری مدت ۶ ماه است که پروژه مطالعاتی این موضوع را آغاز کرده است.
« ابوالفضل مرتضیان» بیان کرد: هدف اصلی در این طرح هدایت آبهای سطحی شهر خمین به سمت رودخانه مرکزی شهر است و در مناطقی که بر اساس ضریب نفوذپذیری خاک، شیب اجازه عبور کانال نمیدهد، کانال جذبی طراحی شده است.
وی افزود: در این طرح حوزههای آبریز خارج از شهر خمین مورد بررسی قرار گرفته و شرایط دورههای بازگشت سیلابها مورد توجه بوده است و با اجرایی شدن این طرح کلیه نهرها، آبراههها و کانالهای موجود در شهر مورد بازبینی قرار میگیرد.
شهردار خمین با اشاره به تولید آزمایشی واحد تولید آسفالت در این شهر اضافه کرد: ظرفیت روزانه این واحد ۱۲۰ تن در ساعت است و انتظار می رود در دهه فجر امسال بهرهبرداری شود.
مرتضیان بیان کرد: این واحد تولیدی هیچگونه آلودگی برای محیط زیست ندارد و میتواند کل آسفالت مورد نیاز مجموعه شهرستان و شهرستانهای تابعه را تامین کند.
وی سرمایهگذاری در واحد تولیدی آسفات در خمین را ۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
مرتضیان با اشاره به نبود یک مکان مناسب برای ایجاد روزبازارها افزود: به منظور ساماندهی دستفروشان و خودروهای دورهگرد میوه فروش، ایجاد یک محل دائمی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته است.
مرتضیان افزود: در طرح مورد نظر تعداد ۷۴ غرفه جهت روزبازارها در نظر گرفته شده و همچنین یک مکان روزباز نیز جهت اجرای مراسمها و نمایشگاههای دائمی مد نظر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح در هفته دولت آغاز شد، اظهار داشت: ۵۳۰ مترمربع نمای مالونکاری، ۷۴۰ مترمکعب لاشهچینی و ۱۸۰۰ مترمکعب خاکبرداری صورت گرفته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰