تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آذر 1399 - 6:46
کد خبر : 74057

تردد دریایی در مسیر بندرعباس ـ قشم تا اطلاع ثانوی ممنوع است

تردد دریایی در مسیر بندرعباس ـ قشم تا اطلاع ثانوی ممنوع است

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، مسیر تردد دریایی قشم به بندرعباس از اسکله های شهید ذاکری قشم به اسکله شهید حقانی بندرعباس تا اطلاع ثانوی بسته شد. حمیدرضا محمدحسینی، مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید با

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، مسیر تردد دریایی قشم به بندرعباس از اسکله های شهید ذاکری قشم به اسکله شهید حقانی بندرعباس تا اطلاع ثانوی بسته شد.

حمیدرضا محمدحسینی، مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید با هنر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندرعباس اظهار داشت: به علت شرایط نامساعد جوی و وزش باد شدید مسیر تردد دریایی قشم به بندرعباس و بالعکس تا اطلاع ثانوی تعطیل است.

وی افزود: تصمیم درباره بازگشایی این مسیر از سوی این اداره به اطلاع مردم خواهد رسید، مردم از هر گونه تردد غیر مجاز به مقصد قشم جدا خودداری کنند.

محمدحسینی گفت: مسیر تردد بندرعباس به جزیره هرمز باز است و شرایط جوی اجازه تردد با احتیاط شناورها را داده است و مسافران و گردشگران می‌توانند از طریق اسکله شهید حقانی برای سفر به این جزیره اقدام کنند.

توقیف شناور ترکیه در آب‌های لیبی مصوبه هیئت دولت درباره جایگزینی شناورهای سنتی تجاری یک شناور باری ایرانی در خور عبدالله و نزدیکی سواحل کشور عراق غرق شد

وی تاکید کرد: در حال حاضر مسافران می‌توانند از مسیر اسکله پهل و لافت به قشم سفر کنند.

محمدحسینی گفت: از مسافران گرامی می‌خواهیم از هرگونه تردد غیرمجاز به منظور حفظ سلامتی خود و دیگران پرهیز کنند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد