تاریخ انتشار : سه شنبه 8 بهمن 1398 - 6:58
کد خبر : 72126

اطلاع‌رسانی مبهم در مورد سهمیه‌بندی طلاق باعث نگرانی مردم شد

اطلاع‌رسانی مبهم در مورد سهمیه‌بندی طلاق باعث نگرانی مردم شد

سید حسن موسوی چلک در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص انتشار برخی اخبار در مورد سهیمه‌بندی طلاق گفت: به نظر می‌رسد قوه قضاییه با مطرح کردن این تصمیم قصد دارد تا عمده طلاق‌ها در چند دفترخانه محدود ثبت نشود و به تناسب تعداد طلاق‌های ثبت شده و تعداد دفاتری که وجود دارد این میزان توزیع

سید حسن موسوی چلک در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص انتشار برخی اخبار در مورد سهیمه‌بندی طلاق گفت: به نظر می‌رسد قوه قضاییه با مطرح کردن این تصمیم قصد دارد تا عمده طلاق‌ها در چند دفترخانه محدود ثبت نشود و به تناسب تعداد طلاق‌های ثبت شده و تعداد دفاتری که وجود دارد این میزان توزیع شود، به این ترتیب اگر مبلغی از سوی دفترخانه‌ها برای طلاق دریافت می‌شود، این مبلغ فقط در اختیار تعداد محدودی از دفترخانه‌ها قرار نگیرد.

وی با بیان اینکه در مجموع، میانگین سالانه تعداد طلاق‌ها در کشور حدود ۱۷۰ هزار مورد است، افزود: از سوی دیگر هم شاید کارشناسان قوه قضاییه در بررسی‌هایشان به این نتیجه رسیده‌اند که برای شفافیت مالی این کار انجام شود با این حال این نکته وجود دارد که حق انتخاب افراد برای انتخاب دفترخانه‌ای که قصد دارند تا طلاقشان را در آن ثبت کنند، چه می‌شود؟ این کار ممکن است تبعات دیگری هم به دنبال داشته باشد. با این حال فکر نمی‌کنم هدف از اتخاذ این سیاست کاهش میزان طلاق در کشور باشد.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران ادامه داد: با تعیین میزان سهیمه‌ای برای ثبت طلاق در هر استان به نظر می‌رسد نمی‌توان عددی را از الان برای سال آینده ارائه داد. از سوی دیگر گاهی هم دادگاه حکم طلاق را صادر می‌کنند، اما زوج برای جاری شدن خطبه طلاق به ثبت مراجعه نمی‌کنند. با این حال مشکل اصلی در خصوص نحوه اطلاع رسانی این موضوع بود که به دلیل ابهام در اطلاع رسانی باعث ایجاد موج نگرانی در مردم شد.

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد