توصیه های طب سنتی برای آنفولانزا/ در هنگام تب، آب سیب بنوشید
فاطمه مرادی پزشک و متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، گفت: همچنین در هنگام تب، گوشت قرمز،هندوانه و خربزه مصرف نشود و در دوره تب، نوشیدن زیاد آب توصیه می شود. او ادامه داد: در اواخر دوره آنفولانزا که ترضحات پشت حلق بیشتر
فاطمه مرادی پزشک و متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، گفت: همچنین در هنگام تب، گوشت قرمز،هندوانه و خربزه مصرف نشود و در دوره تب، نوشیدن زیاد آب توصیه می شود.
او ادامه داد: در اواخر دوره آنفولانزا که ترضحات پشت حلق بیشتر می شود، نوشیدن دم نوش های گل ختمی، آویشن، بابونه بسیار مفید است همچنین استفاده از محلول آب نمک نیز در دوره آنفلانزا بسیار موثر است.
این متخصص طب سنتی گفت: گذاشتن سیر و پیاز روی شوفاژ یا بخاری و استفاده از دستگاه بخور سرد و استفاده از بابونه در دستگاه بخور برای پیشگیری از آنفولانزا توصیه می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰