تاریخ انتشار : شنبه 2 آذر 1398 - 8:40
کد خبر : 68165

تنها پزشکان عمومی آموزش دیده می توانند در حوزه طب سنتی فعالیت کنند

تنها پزشکان عمومی آموزش دیده می توانند در حوزه طب سنتی فعالیت کنند

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فرس از مشهد به نقل از وب دا، علی یوسفی اظهار کرد: بر همین اساس افراد غیرپزشک نه تنها حق مداخله در امور درمانی و طبابت را ندارند بلکه مجاز به فعالیت در حوزه طب سنتی نیز نیستند. رئیس

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فرس از مشهد به نقل از وب دا، علی یوسفی اظهار کرد: بر همین اساس افراد غیرپزشک نه تنها حق مداخله در امور درمانی و طبابت را ندارند بلکه مجاز به فعالیت در حوزه طب سنتی نیز نیستند.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد  گفت: فقط پزشکان متخصص دانش‌آموخته در دانشکده طب ایرانی و مکمل و پزشکان عمومی آموزش‌ دیده‌ که اسامی و مشخصات آنها در پایگاه اینترنتی همین دانشکده ذکر شده مجاز به ارائه خدمات طب سنتی می‌باشند.

وی اظهار کرد: ۱۵۰پزشک عمومی در مشهد که دوره‌های تخصصی آموزش کوتاه‌ مدت طب سنتی را سپری کرده‌اند مجاز به ارایه خدمات مرتبط با این طب‌ هستند.

یوسفی گفت: از همه شهروندان درخواست می‌شود در صورت مواجهه با فعالیت‌های غیرمجاز و خلاف مقررات طب سنتی با قید فوریت مراتب را به اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیریت طب سنتی این دانشگاه اطلاع دهند.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد  افزود: امور مرتبط با تجویز و نحوه ارائه گیاهان دارویی و همچنین داروهای گیاهی در عطاری‌ها نیز از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحت نظارت بوده و بطور مستمر از سوی کارشناسان این حوزه رصد می‌شود.

وی اظهار داشت: دانشکده طب ایرانی و مکمل یکی از هفت مرکز آموزش تخصصی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که در قالب گروههای آموزشی طب سنتی ایرانی، گروه طب چینی و گروه علوم دارویی در طب ایرانی از  سال ۱۳۸۹ فعالیت دارد.

یوسفی گفت: دانشجویان “دانشکده طب ایرانی و مکمل” پزشکانی هستند که در وهله نخست دوره “پزشکی عمومی” را با موفقیت پشت سرگذاشته‌اند. این پزشکان عمومی در مرحله دوم پس از آنکه در آزمون “دکترای تخصصی طب سنتی” شرکت کرده و در این آزمون موفق شده‌اند وارد مرحله تحصیل در رشته طب سنتی می‌شوند.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: فقط این پزشکان پس از دانش‌آموختگی در دانشکده طب ایرانی و مکمل، به عنوان “پزشک متخصص طب سنتی” جذب دانشگاه‌ها شده و مجاز به فعالیت در عرصه تخصصی درمان و طبابت سنتی خواهند بود.

 وی اظهار کرد: خدمات طب سنتی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم‌اکنون در سه درمانگاه و کلینیک مستقر در بیمارستان‌های امام رضا (ع) و قائم (عج) مشهد و هشت سلامتکده طب سنتی، با همکاری بخش خصوصی در این شهرستان ارائه می‌شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد