اردبیل از حیث امنیت جزو استانهای امن کشور است/ افزایش ۱۲ درصدی جرایم مدنی در اردبیل

یوسف خدادادی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اظهار کرد: در سال گذشته شاهد تشکیل 48 هزار پرونده در دستگاه قضایی استان بودیم بطوریکه این رقم در سال جاری نیز با گذشته برابری دارد. به گفته وی در هفت ماهه سال ۹۸ در مقایسه با سال گذشته در
یوسف خدادادی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اظهار کرد: در سال گذشته شاهد تشکیل 48 هزار پرونده در دستگاه قضایی استان بودیم بطوریکه این رقم در سال جاری نیز با گذشته برابری دارد.
به گفته وی در هفت ماهه سال ۹۸ در مقایسه با سال گذشته در خصوص مسائل کیفری حدود ۱.۶ درصد افزایش ورودی پرونده را شاهد بودیم که نسبت به سالهای گذشته و با اقدامات پیشگیرانهای که در سطح استان انجام شده شاهد کاهش جرایم کیفری هستم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با اشاره به مبحاحث حقوق مدنی در استان ادامه داد: در این حوزه با افزایش ۱۲ درصدی پروندهها مواجه هستیم بطوریکه در سال گذشته ۲۸ هزار پرونده در این حوزه ورودی داشتیم این در حالی است که سال ۹۸ این رقم به ۳۱ هزار رسیده است، از جمله این جرایم اختلافات مالی، ملکی و خانوادگی بوده است که نقش مسائل اقتصادی در بوجود آمدن این مشکلات کمرنگ نیست.
خدادادی آمار ازدواج و طلاق را نیز در سطح استان یادآور شد و گفت: در ۱۸ سال گذشته در سطح استان از هر ۲۰ ازدواج یک مورد به طلاق منجر میشد این در حالی است که امروز از هر چهار ازدواج یک مورد به طلاق منجر میشود.
به گفته وی در ۶ ماهه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در بحث ازدواج ۹.۸ درصد کاهش را شاهد بودیم بطوریکه سال گذشته 7 هزار و ۲۲۷ فقره ازدواج در استان به ثبت رسیده بود که این رقم در سال جاری به ۶ هزار و ۵۲۱ فقره رسیده که شاهد کاهش ازدوج در سطح استان هستیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با اشاره به آمار طلاق در استان نیز گفت: در ۶ ماهه اول سال گذشته یک هزار و ۴۷۷ طلاق در استان ثبت شده بود که این رقم در مدت مشابه سال جاری به یک هزار و ۵۵۳ فقره رسیده تا شاهد افزایش طلاق در سطح استان باشیم.
خدادادی با اشاره اقدامات انجام یافته در خصوص کاهش ورودی پروندههای دادگاه خانواده اظهار کرد: با اجرای طرح آموزشهای قبل از ازدواج برای زوجین، توسعه مراکز مشاوره در مرکز استان و شهرستانها، استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف و مشاوره… توانستیم اقدامات خوبی در سطح استان در راستای کاهش طلاق انجام دهیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل از تشکیل پنج هزار و ۴۰۳ فقره پرونده مربوط به حوزه خانواده خبرداد.
وی در ادامه به علل و عوامل خشونت در سطح استان اشاره کرد و گفت: با بررسی تیمهای کارشناسی در سطح استان ۵۱ علت برای این پدیده شناسایی شده و وظایف همه دستگاهها و نهادها در حوزه کاهش این آسیب اجتماعی مشخص و به آنها ابلاغ شده اما نتیجه مد نظر در این حوزه تاکنون محقق نشده است، هر چند نسبت به سالهای گذشته خشونت در استان کاهش یافته اما این کاهش ملموس نیست.
خدادادی خشونت را جرم اول کشور اعلام کرد و گفت: استان اردبیل نیز به تبع کشور در خشونت جز رتبههای اول است بطوریکه در سال گذشته ۴۵ هزار و ۲۵۴ فقره پرونده جدید مربوط به خشونت در استان تشکیل شده است.
وی ادامه داد: استان اردبیل از حیث امنیت جزو استانهای امن کشور بوده و تاکنون رتبههای اول تا سوم کشور را به خود اختصاص داد و در جرائم بسیار خشن سازمان یافته،سرقت مسلحانه، تجاوز به عنف و نظایر اینها در استان کمتر یا اصلا مشاهده نشده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه خشونتهای موجود در سطح استان خرد و جزئی بوده و اغلب ریشه فرهنگی و اجتماعی دارد، نه امنیتی،خاطرنشان کرد: انتظار میرود دستگاههای اجرایی با نهادهای فرهنگی برای کاهش خشونت همکارهای لازم را داشته باشند تا شاهد کاهش محسوس خشونت در استان باشیم.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، خدادادی از فعالیت سامانه سجام برای دریافت گزارش بزه و جرمی در هر مکانی خبر داد و گفت: این سامانه بدون ثبت مشخصات گزارشدهنده در تمامی مباحث آماده دریافت گزارشات مردم و مسئولان در همه حوزهها بوده تا هم به مسئولان استانی اطلاعرسانی شود و نیز به معاونت پیشگیری قوه قضائیه و به بالاترین مقامات اداری این بخش منعکس و پیگیری میشود.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰