اهدای بورسیه «شهیده حجاب» به دانشجوی هندی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، بورسیه مروه شربینی به دلیل مقابله با نژادپرستی و تبعیض به دانشجوی هندیالاصل رسید. مایا سینگ(سنگ)، به دلیل مدارا و جهانبینی، بورسیه مروه شربینی را برای دو سال(از سال ۲۰۱۹ تا
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا؛ به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، بورسیه مروه شربینی به دلیل مقابله با نژادپرستی و تبعیض به دانشجوی هندیالاصل رسید. مایا سینگ(سنگ)، به دلیل مدارا و جهانبینی، بورسیه مروه شربینی را برای دو سال(از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱) دریافت کرد. دیرک هیلبرت، شهردار درسدن در این باره گفت: «او زن جوانی است که از تجربههای خود برای کمک به دیگران استفاده میکند.»
شهر درسدن، این دختر ۲۷ ساله را به سازنده پل میان فرهنگها تشبیه کرد و گفت: «فعالیتهای او برای آموزش افراد به منظور پذیرش نژاد، مذهب و ملیت سایر شهروندان ستودنی است.»
مایا سینگ در شهر «امهریش آم راین»(Emmerich am Rhein) در ایالت «نوردراین ـ وستفالن» آلمان متولد شد. او از سال ۲۰۱۳ در درسدن زندگی میکند و اکنون در مقطع کارشناسی ارشد مشغول تحصیل است. سینگ که از والدینی هندی متولد شده است، به دلیل حاشیهنشینی در سنین پایین، تجربیات زیادی درباره محرومیت، تبعیض و نژادپرستی دارد. او مدتی نیز به عنوان مددکار اجتماعی فعالیت کرده و با مشکلات سایر مهاجران و پناهجویان نیز از نزدیک آشنا شده است. بنابراین تلاش میکند با تعصبات، تبعیض و نظرات نژادپرستانه مقابله کند، او همچنین برنامههایی را برای آگاهی دانشجویان نسبت به نژادپرستی و تبعیض در جامعه اجرا کرده و به دانشجویان خارجی راه مقابله با تبعیض را آموزش میدهد.
این چهارمینبار است که بورسیه مروه الشربینی به دلیل مقابله با نژادپرستی و تبعیض به دانشجویان اهدا میشود. مبلغ این بورسیه ماهانه ۷۵۰ یورو است.
مروه شربینی، زنی مصری و ساکن آلمان بود که به دلیل محجبه بودن در پارکی در شهر درسدن مورد توهین و ناسزاگویی قرار گرفت و سپس در دادگاهی که برای رسیدگی به این امر تشکیل شده بود، به وسیله فرد مجرم با ۱۸ ضربه چاقو کشته شد. الشربینی که به «شهیده حجاب» معروف است، در آن زمان سه ماهه باردار بود.
شورای مرکزی مسلمانان به همراه سایر جوامع اسلامی آلمان برای گرامیداشت خاطره این زن مسلمان، روز اول ژوئن را به عنوان روز مبارزه با نژادپرستی علیه مسلمانان نامگذاری کردهاند.
انتهای پیام

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰