در جلسه امروز دانشجویان با امام جمعه اهواز چه گذشت / همتی از نهادهای قضایی برای حل مشکلات هفت تپه دیده نمیشود!

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان فعال بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران از دیروز، ۱۷ مهر ماه به مدت سه روز، با حضور در اهواز و منطقه هفت تپه، مطالبات مردمی را از مسئولان محلی و استانی خوزستان پیگیری و با خانوادههای
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان فعال بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران از دیروز، ۱۷ مهر ماه به مدت سه روز، با حضور در اهواز و منطقه هفت تپه، مطالبات مردمی را از مسئولان محلی و استانی خوزستان پیگیری و با خانوادههای کارگران هفت تپه دیدار میکنند.
به همین منظور، این دانشجویان صبح امروز با حجت الاسلام موسوی فرد، امام جمعه اهواز دیدار کردند. در ابتدای این دیدار شرحی از وقایع هفت تپه و پیگیریهای یک ساله گذشته دانشجویان و طلاب داده شد. دادستانی روی محور درستی پیش نمی رود مصطفی صادق محمدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه آنقدر در موضوع کارخانه نیشکر هفت تپه سهل انگاری، بد رفتاری و بی تدبیری کردند که موضوع به مسئله امنیت ملی تبدیل شد، گفت: بعد از این همه افت و خیز می بینیم که امید اسدبیگی، مالک کارخانه که متخلف ارزیست با قید وثیقه آزاد شده و در عوض کارگرهایی که برای در میان گذاشتن دردها به خانه ملت میروند، در میانه راه بازداشت می شوند. این خیلی روند مضحکی است که کارگرها را در منگنه می گذارند. وی با بیان اینکه دادستانی به جای اینکه به معنای واقعی کلمهاش داد ستان و طرف مردم باشد، عملا مقابل کارگران قرار گرفته، خاطرنشان کرد: دادستانی روی محور درستی پیش نمی رود و متاسفانه همتی از نهاد قضایی برای حل هوشمندانه این موضوع دیده نمی شود. احترام به کارگر و اغتراضش مطابق همان سیره نبوى است رضا میثمی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران نیز در این دیدار با اشاره به سخنان رئیسی مبنی بر اینکه هیچ چیزى بر حکم قضایى نباید تاثیر گذار باشد، گفت: یک مسئلهای که در قوه قضائیه با آن مواجهیم، این است که ضابطین قضایی بر روند دادرسی و احکام تاثیر می گذارند و این را مخصوصا در پروندههای با اتهام یا انگهای امنیتی و ضد نظام شاهد هستیم. متاسفانه تاثیر خواست نیروهای امنیتی بر حکم قاضی مشهود است.
وی با اشاره به اینکه بزرگ مارکسیستهایی که مطالبه کارگری دارد و احترام به کارگر می گذارد، جنابعالی هستید، گفت: مارکسیستها هم دست کارگر را نمیبوسند و اینا همان سیره نبوی است که ما را خوشحال می کند که در این نظام هنوز دو مدل هست. از پیگیریهای شما درباره مسئله کارگرها تشکر و تقدیر میکنیم .
میثمی افزود: احترام به کارگر و اغتراضش مطابق همان سیره نبوى است و امید دارم این امر را از مابقى مسئولان نیز ببینیم. هیچ چیز بدتر از مدیریت غلط و برخورد نامناسب و توهین آمیز با کارگران نیست. کارگر اگر حقوق نگیرد آنقدر مشکل ندارد، تا با او اینطور برخورد کنند. این برخورد با کارگر خطرش از مارکسیسم خیالی دوستان هم بیشتر است.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در مورد خصوصى سازى میز گفت: در موضوع خصوصى سازى صرف تغییر مالک جوابگو نیست، اینجا با تعدد مالک مواجه نبوده ایم، مسئله اصلى، شیوه خصوصى سازى است. می گویند اصل خصوصى سازى براى کشور نیاز مبرم بوده است، این درست؛ اما در اقتصاد مریضی که حول آقازادهها، برخورداران و خانوادههای خاص شکل گرفته و اینها شیوههای واگذاری شده ما را متعجب می کند. اصلا مردمی شدن مهم نیست و انگار اصلا به مدل واگذاری صحیح فکر نشده بود. میثمی با بیان اینکه در کنار این رانت ها، نظارتی هم نبوده و واگذاری ها بدون نظارت قوی و یا بازگشت، جریمه کارآمد رها شده، گفت: حالا بیایند و پوری حسینی، رئیس خصوصی سازی را هم بازداشت کنند، اما این کارخانه ها و معادن که مایملک این مردم بیچاره مستضعف دست دولت بوده، به صورت ویژه به اشخاص خاص داده اند. انچه ما با آن مواجه بودیم بیشتر خصوصىخوارى بوده تا خصوصى سازى.
به گفته او؛ در این شرکتها و کارخانهها اینگونه است که کارخانه برای دولت ضررده است، اما برای شخصی که ویژه خواری کرده کاملا سودده است، با وام و مزایای اضافه!
میثمی افزود: توقف این رویه و بازنگری در قوانین ضروری است. باید همه موارد واگذاری شده یک به یک حسابرسی و بررسی دقیق شودو اقدام قاطعی برای بازگرداندن اموالی که به غلط واگذار شده صئرت گیرد و سپس گفتگو و بحث برای رفتن به سمت مردمی شدن و تعاونی. هر کجا شما دیدید می توانید صدای مردم باشید، بنده حمایت میکنم حجت الاسلام موسوی فرد، امام جمعه اهواز نیز در این دیدار در خصوص مشکل خصوصی سازی گفت: شما فقط هفت تپه را نبینید، چقدر کارخانهها که له شدند و رفتند و خبری هم ازشان نشد. مثلا لوله سازی خوزستان را نگاه کنید پنج هزار کارگر داشته، رسانهای نشد. از این نمونهها در کشور فراوان داریم.
وی با بیان اینکه خصوصی سازی با فرایندی که طی میکند تبدیل به خصوصیخواری شده، ادامه داد: اکثر قریب به اتفاق مواردی که واگذار شده، دردسر ساز شده است؛ که هفت تپه است نمونهای از آن است.
موسوی فرد افزود: روزی که به هفت تپه رفتم، در نمازخانه نزد کارگرها حاضر شدم و نه دفتر مسئولان. آنجا گفتم شما آزادید هر چه میخواهید بگویید؛ که خنیفر هم تازه از مزرعه آمده بود، و من به تاسی از پیامبر اسلام دست این کارگر را بوسیدم و اصلا نمیدانستم که محکوم قضایی بود.
امام جمعه اهواز خاطرنشان کرد: البته مدیر هم مهم است؛ که در همین خوزستان نمونه موفق داشتیم. مدیری که مجموعه صنعتی را با بیست هزار نفر کارگر احیا کرد و واقعا تحول ایجاد کرد. مدیر خوب میتواند اثرگذار باشد.
وی با بیان اینکه مردم هم مهمند و نباید بی تفاوت نباشند، گفت: فرهنگ مردم باید اصلاح بشود و ارتقا پیدا کند.
موسوی فرد افزود: مجموعه دانشجویی و همه ما دنبال این هستیم که اصل نظام را حفظ کنیم، وقتی راس نظام اینطور تشجیع می کند که مطالبه عدالت کنید و شما را تشویق میکند، باید جهت دهیهای ما اصلاح شود.
امام جمعه اهواز خاطرنشان کرد: در دهه هشتاد گاهی کارگران هفت تپه چند ماه چند ماه حقوق نمی گرفتند، اما صدا این طور در نمیآمد؛ این واگذاریها باعث شده به مشکل کارگران اضافه شود. وی با بیان اینکه هر کجا شما دیدید می توانید صدای مردم باشید، بنده حمایت میکنم، گفت: امروزه متأسفانه مسابقه اشرافی گری راه افتاده. کارگر وقتی می بیند اینجا کسی سی میلیون میگیرد و او سه میلیون، این را نمی تواند تاب بیاورد. در مورد فسادهایی که در کشور اتفاق افتاده، گفتم تا وقتی با کسی که رشوه گرفته هم مثل کسی که رشوه داده برخورد نشود، معنی عدالت محقق نخواهد شد. در خطبهها مکرر حرفم این است. اگر با فاسدی برخورد می شود، طرف دیگری هم دارد که با آن هم باید برخورد شود.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰