انتخابات تعیین نماینده سازمان های مردمی در هیات های نظارت، برگزار می شود

سید علی محمد موسوی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:تعیین نماینده سازمان های مردم نهاد فارس در هیات نظارت استان و شهرستان ها به استناد دستورالعمل و آیین نامه اجرایی است و از هفتم خرداد آغاز خواهد شد.وی ادامه داد:بر اساس شرایط اعلام شده از وزارت کشور تشکل های دارای شرایط که مایل
سید علی محمد موسوی چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:تعیین نماینده سازمان های مردم نهاد فارس در هیات نظارت استان و شهرستان ها به استناد دستورالعمل و آیین نامه اجرایی است و از هفتم خرداد آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد:بر اساس شرایط اعلام شده از وزارت کشور تشکل های دارای شرایط که مایل به عضویت در هیات نظارت استان هستند می توانند نسبت به معرفی نماینده خود به استانداری اقدام کنند.
موسوی گفت:شهرستان هایی که دارای بیش ازسه تشکل دارند، نامزدها می توانند به فرمانداری های مربوط مراجعه و ثبت نام کنند.
وی ادامه داد:آگهی ثبت نام و شرایط نامزدها در روزنامه های استان منتشر می شود.
دبیر هیات نظارت بر تأسیس و فعالیت سازمان های مردم نهاد فارس گفت:با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید در توجه خاص به مشارکت مردم در عرصه های گوناگون و پیشتازی استان در این رابطه انتظار داریم که این انتخابات با استقبال گسترده سازمان های مردم نهاد استان روبرو شود.
آیین نامه اجرایی تأسیس و فعالیت سازمان های مردم نهاد مصوب سال ۸۴ هیات وزیران به عنوان ملاک عمل وزارت کشور برای صدور پروانه فعالیت این سازمان هاست و بر اساس بند(ت)تبصره ۵ ماده یک،مصوبه یاد شده سازمان های مردم نهاد دارای یک نفر نماینده در هیات نظارت هستند که بر اساس ضوابط خاصی انتخاب می شوند.
خبرنگار:سارنگ عبداللهی ** انتشاردهنده:غلامرضا مالک زاده
۶۱۲۲/ ۱۸۷۶

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰