تاریخ انتشار : یکشنبه 7 مهر 1398 - 12:29
کد خبر : 64997

فریضتین امر به معروف و نهی از منکر یک موضوع انسانی است

فریضتین  امر به معروف و نهی از منکر  یک موضوع انسانی است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، وحید یوسفی‌نژاد ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی روسای دانشگاه‌ها، نهادهای نمایندگی، حراست و معاونین فرهنگی دانشجویی دانشگاه‌های استان و شهرستان‌های تابعه با موضوع راه‌اندازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر که در دانشگاه کردستان

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، وحید یوسفی‌نژاد ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی روسای دانشگاه‌ها، نهادهای نمایندگی، حراست و معاونین فرهنگی دانشجویی دانشگاه‌های استان و شهرستان‌های تابعه با موضوع راه‌اندازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: فریضتین  امر به معروف و نهی از منکر  مقوله‌ای فرااسلامی و یک موضوع انسانی است.

وی با بیان اینکه در دین مبین اسلام طبق آیات، روایات و احادیث به صراحت به پرداختن امر به معروف و نهی از منکر اشاره شده است، افزود: زمانی ما می‌توانیم در جامعه این فریضتین را اشاعه دهیم که آمران به معروف  شناخته شده به معروفات باشند و در سطح دانشگاه‌ها هم مشخص شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: یکی از معضلات  جامعه ما این است که جوانان در برخی سطوح با تناقض روبه‌رو هستند، آنچه که می‌بینند با آنچه که عمل می‌شود تفاوت دارد لذا رسیدگی به این امر در سطح کلان مهم است.

یوسفی‌نژاد تصریح کرد: در دانشگاه علوم پزشکی علاوه بر تربیت دانشجو،  خدمات سلامت هم به صورت تخصصی و آکادمیک ارائه می‌شود.

وی افزود: در همه دانشگاه‌های علوم‌پزشکی جهان، بحث پوشش حرفه‌ای دانشجویان مطرح است بر همین اساس در دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم به این آئین‌نامه در حوزه پزشکی توجه شده است.

 یوسفی‌نژاد بر لزوم نهادینه‌شدن معروفات و نهی از منکرات در جامعه تاکید کرد و گفت: متاسفاته نگرشی منفی به این دو مقوله در اجتماع وجود دارد بنابراین اساتید دانشگاهی روی این مسئله باید اهتمام ورزند که دیگر چنین نگرش منفی از میان برود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این نشست به نظارت درونی در اماکن اجتماعی که غالبا حاکمیت‌ها و دولت آن را وضع و اجرا می‌کنند اشاره کرد و اظهار داشت: راه‌کارهایی برای اعمال این نظارت‌ها از سوی دولت مشخص شده است اما طبق تجربه تاریخی این نوع نظارت خیلی موفق نبوده است.

محسن پیشوایی‌علوی با بیان اینکه بیشتر نابسامانی‌های اجتماعی از نظارت‌های بیرونی حاصل شده است، خاطرنشان کرد: بخشی از نابسامانی‌های اداری، اختلافات فردی و فساد اخلاقی، فرهنگی، مالی و اداری در اثر تجربه نظارت شونده پیش‌ آمده که عاملان شهرت، قدرت، ثروت و شهوت این راه را به دست آورده‌اند.

وی کنترل درونی هر فرد را که در آیات و روایات به عنوان جهاد اکبر از آن یاد شده را مهمترین عامل بازدارندگی افراد از  گناه و منکرات برشمرد و افزود: نظارت درونی شاهد و ناظر رفتار و کرددار انسان است لذا تا زمانی که خود محوری و تکبر درون انسان‌ها مهار نشود وضع کردن قانون در جامعه فایده‌ای ندارد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد