بیان مطالبات مردم از طریق رسانهها بستری برای اعتمادسازی به حاکمیت است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، جعفر عبدالملکی ظهر امروز در نشست هماندیشی روسای دانشگاهها، نهادهای نمایندگی، حراست و معاونین فرهنگی دانشجویی دانشگاههای استان و شهرستانهای تابعه با موضوع راهاندازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر که در دانشگاه کردستان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از سنندج، جعفر عبدالملکی ظهر امروز در نشست هماندیشی روسای دانشگاهها، نهادهای نمایندگی، حراست و معاونین فرهنگی دانشجویی دانشگاههای استان و شهرستانهای تابعه با موضوع راهاندازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: هر کدام از آحاد جامعه نسبت به اجرا و عمل به فریضتین امر به معروف و نهی از منکر مسوول هستند.
وی با ابراز نگرانی از اینکه امروزه فریضتین امر به معروف و نهی از منکر مورد غفلت قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: امروزه در همه دنیا بحث مسوولیت اجتماعی مطرح است و بیتفاوتی اجتماعی را به عنوان یک امر مهم در به وجود آمدن پدیدههای منکر دخیل میدانند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان با اشاره به اینکه نظارتهای درونی و بیرونی مکمل هم هستند، ادامه داد: بهترین نوع نظارت که فرد را به سوی معروفات سوق میدهد و مهارکننده منکرات است، تربیت خانوادگی و نهادهای رسمی است.
عبدالملکی با بیان اینکه پرهیز از منکرات و کشش به سمت معروفات در نهاد هر شخصی وجود دارد، افزود: در فرایند تولید محتوا در حوزههای علمی و ارزشی باید رسانهها با دانشگاهها در تعامل باشند و این فریضتین را به شکل خاصی در افراد پرورش دهند.
وی ارتباط رسانه با مراکز علمی را مهم برشمرد و تصریح کرد: صدا و سیما متناسب با سه کارکرد اطلاعرسانی و تولید محتوا، اجرای برنامههای تفریحی و سرگرمی و همگنسازی و بسیج عمومی در ترویج امر به معروف و نهی از منکر سهیم است.
به گفته مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان، طبق بررسیهای انجام شده ۴۵ درصد مردم در طول شبانهروز در فضای مجازی آنلاین و سرگرم هستند بنابراین ما باید بپذیریم که مردم با این فضا در ارتباطند لذا باید با تولید محتوا مردم را از فضای مجازی دور کرد.
عبدالملکی اظهار کرد: یکی از ظرفیتهای که در صدا و سیمای کردستان به کارگرفته شده است، سخنرانیهای کوتاه از علمای اهل تسنن و تشیع، تعبیر آیات قرآن و بیان روایات اهل بیت از شبکه استانی است که بازتاب خوبی تاکنون داشته است.
وی مطرحکردن مطالبات مردم از طریق رسانهها را یکی از معروفات و زمینهای برای اعتمادسازی به حاکمیت عنوان کرد و افزود: به هر میزان اعتماد مردم به حاکمیت بیشتر شود یک قدم به معروفات نزدیک خواهیم شد چراکه دشمنان ما در صددهستند مردم را نسبت به حاکمیت بدبین کنند مردم باید به مسئولیتپذیری مدیران اعتماد کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰