کارگران بازداشتی هپکو نیازمند حمایت حقوقی هستند/ انتقاد از عدم حضور امام جمع اراک در جمع دانشجویان
میرناصر فعال دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه سکوت سنگینی در رابطه با هپکو در اراک حاکم است و فعالین رسانهای و اجتماعی این شهر به دلیل فشارهایی که وجوددارد جرات ورود به این موضوع را ندارند، گفت: تاکنون پرونده سازیهایی در رابطه با موضوع هپکو
میرناصر فعال دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه سکوت سنگینی در رابطه با هپکو در اراک حاکم است و فعالین رسانهای و اجتماعی این شهر به دلیل فشارهایی که وجوددارد جرات ورود به این موضوع را ندارند، گفت: تاکنون پرونده سازیهایی در رابطه با موضوع هپکو علیه فعالین اجتماعی از جمله دانشجویان بسیجی صورت گرفته است که همین موضوع ایجاب میکند پیگیری مطالبات کارگران هپکو در تهران صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در تجمع دیروز دانشجویان در محل نماز جمعه اراک از مجموع چهار دانشگاه اصلی این شهر دانشجویان دانشگاه اراک و دانشگاه صنعتی به دلیل تهدیدهایی که صورت گرفته بود نتوانستند در جمع دانشجویان معترض حاضر شوند، تصریح کرد: با وجود اینکه هماهنگیهای لازم در تهران صورت گرفته بود تا امام جمعه اراک در جمع دانشجویان معترض به واگذاری هپکو حاضر شود، اما به دلیل بدقولی آقای دری نجف آبادی در جمع دانشجویان حاضر نشد.
میرناصر به نشست دانشجویان انقلابی با کریمی نماینده اراک در مجلس و عضو ناظر مجلس در هیئت واگذاری فعالیتها و بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی اشاره کرد و گفت: در نشست دیروز مطابه فوری ما از نماینده اراک پیگیری وضعیت ۸ نفر از کارگران بازداشتی هپکو بود.
وی با اشاره به اینکه از مجموع ۲۸ کارگر بازداشتی هپکو همچنان ۸ نفر از این کارگران در بازداشت هستند، تصریح کرد: یکی از کارگران بازداشتی از مدافعین حرم است و یکی دیگر از آنها قهرمان ورزشی است که در مسابقه فینال حاضر به انجام مسابقه با حریف اسرائیلی خود نشده بود. همچنین جانشین بسیج هپکو نیز جزو کارگران بازداشتی بوده که آزاد شده است.
فعال دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه مطالبه ما از نماینده اراک در مجلس به این معنا نیست که کارگران بازداشتی آزاد شوند بلکه مطالبه ما پشتیبانی حقوقی از این کارگران است، گفت: با هدف پشتیبانی حقوقی از کارگران بازداشتی هپکو اسامی بازداشتیها را به رئیس قوه قضائیه داده ایم همچنین ستاد امر به معروف و نهی از منکر پیگیر پشتیبانی حقوقی از این کارگران است.
میرناصر تصریح کرد: یکی دیگر از مطالبات ما از نماینده اراک با توجه به اینکه او عضو ناظر مجلس در هیئت واگذاری فعالیتها و بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی نیز هست این بود که واگذاری هپکو مورد بررسی حقوقی قرار گیرد؛ چرا که از ۱۸ بند مفاد قرارداد تاکنون هشت بند آن رعایت نشده است؛ بنابراین باید پیگیری حقوقی صورت گیرد که قرارداد واگذاری باطل شود و از طرفی ساز و کاری اندیشیده شود تا ۱۲ سال اشتباهی که در واگذاری هپکو صورت گرفته دوباره تکرار نشود.
وی بیان کرد: انتقادی که در این نشست نسبت به نماینده اراک مطرح شد این بود که چرا در سال ۹۶ سهامدار فعلی هپکو را علی رغم اینکه او دارای چک برگشتی بوده مورد تایید قرار داده است که او در پاسخ گفت: بنده در آن زمان این تاثیرگذاری را که سهامدار هپکو را پیشنهاد دهم، نداشته ام.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰