آمادگی ۱۵ هزار طلایهدار امربهمعروف ونهی از منکر برای اجرای این واجب الهی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلاموالمسلمین حسین معرفت ظهر امروز در دیدار آیتالله علوی گرگانی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد با اشاره به اقدامات این ستاد اظهار داشت :از ۴ ماه قبل برنامهها و طرحهایی را در دست اجرا داریم. معرفت
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از قم، حجتالاسلاموالمسلمین حسین معرفت ظهر امروز در دیدار آیتالله علوی گرگانی که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد با اشاره به اقدامات این ستاد اظهار داشت :از ۴ ماه قبل برنامهها و طرحهایی را در دست اجرا داریم.
معرفت با اشاره به مشارکت فراوان آمران به معروف در سطح استان افزود:بالغبر ۱۵هزار نفر بهعنوان طلایهدار امربهمعروف و نهی از منکر در استان وجود دارد.
وی با اشاره به آمادگی طلایهداران امربهمعروف و نهی از منکر برای وارد شدن به عرصههای آموزشی و مشاورهای گفت: نزدیک به ۵ هزار نفر از این افراد آمادگی کافی را دارا هستند که ۱۰۰۰ نفر از این طلایهداران آموزشهای لازم را دیدهاند که آموزشوپرورش یکی از مهمترین عرصههای فعالیت این عزیزان است.
معرفت بابیان اقدامات ستاد امربهمعروف و نهی از منکر تأکید کرد: از ۴ ماه گذشته ستاد طرحها و برنامههای خود را در بخش زیر بنایی شامل آموزشوپرورش و امور مشاورهای شروع کرده است که دراینبین قریب به هزار و سیصد معلم نسبت به مفاهیم امربهمعروف و نهی از منکر آموزشدیدهاند.
وی حضور طلاب در قالب امام جماعت در مدارس را موردتوجه قرار داد و تصریح کرد: بالغبر ۶۰۰ طلبه که بهعنوان امام جماعت روزانه در مدارس استان حضور دارند برای اجرای این فریضه الهی آموزشدیده شدهاند.
معرفت بابیان تلاشهای این ستاد درزمینهٔ نهادینه کردن امربهمعروف و نهی از منکر در جامعه اصناف شهر تأکید کرد: با ساماندهی و سازماندهیهای لازم در زمینه اصناف شورایی تشکیلشده است تا در مقابل گرانفروشی و کمفروشی برخی از کسبه موارد لازم را گوشزد کند.
دبیر ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان قم با انتقاد از عدم نهادینه شدن نفس این امر مقدس در سازمانها و ادارات دولتی خاطرنشان کرد:متأسفانه فهم درستی از این فریضه در ادارات وجود نداشته است و تلاقی کارمندان این سازمانها از امربهمعروف نظیر چیزی است که از آمران سعودی در ذهن دارند درحالیکه امربهمعروف در مذهب تشیع فرهنگ مهرورزی است.
وی ظرفیتهای موجود در هیئات مذهبی را یکی دیگر از عرصههای فعالیت این ستاد خواند و تصریح کرد:در قالب هیئتهای مذهبی و معابر عمومی بهویژه پارکها و افرادی برای اجرای این فریضه درنظرگرفته شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰