تاریخ انتشار : شنبه 26 مرداد 1398 - 10:01
کد خبر : 61656

تهران| با واحدهای صنفی مروج بدحجابی و بی‌حجابی در شهرقدس برخورد می‌شود

تهران| با واحدهای صنفی مروج بدحجابی و بی‌حجابی در شهرقدس برخورد می‌شود

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، مجید کاویانی صبح امروز در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قدس با اشاره به پلمب واحدهای صنفی متخلف در موضوع حجاب اظهار داشت: بعضاً مشاهده می‌شود به

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، مجید کاویانی صبح امروز در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قدس با اشاره به پلمب واحدهای صنفی متخلف در موضوع حجاب اظهار داشت: بعضاً مشاهده می‌شود به دلیل عدم رعایت شئونات اسلامی در سطح شهرستان یک واحد صنفی پلمب می‌شود اما پس از مدت محدودی به هر طریقی حکم فعالیت مجدد می‌گیرد که این موضوع باید بررسی شود.

وی بیان کرد: به عنوان مجموعه دادستانی شهرستان قدس بی‌حجابی و بدحجابی در خودروها، کافه‌ها، رستوران‌ها و اماکن عمومی جزو خطوط قرمز ماست و به شدت با آن‌ها برخورد می‌شود.

 دادستان عمومی و انقلاب شهر قدس افزود: اگر با این گونه تخلفات برخورد صورت نگیرد نظام ارزشی جامعه برای همه کسانی که آن را پاس می‌دارند و به آن احترام می‌گذارند خدشه وارد می‌شود و از طرفی برخورد قانونی هم زمانی پاسخگو خواهد بود که قانون برای همه به صورت یکسان اعمال شود.

نماینده ولی فقیه در سپاه: ‌مسئولان در برابر بی‌حجابی کوتاه نیایند‌خطر بی‌حجابی برای امنیت روانی جامعه؛ فرهنگ عفاف و حجاب باید نهادینه شودبرخورد قاطعانه دستگاه قضایی و نیروی انتظامی با ترویج بی‌حجابی و بدحجابی

کاویانی تصریح کرد: لازم است تا صنوف علاوه بر خدمتی که به عموم مردم ارائه می‌دهند، تأکید بر حجاب داشته باشند و در کنار محصولات دیگر، محصولاتی که لازمه ترویج حجاب و عفاف می‌باشد نیز ارائه دهند و اینگونه نباشد که یک واحد صنفی تبدیل به محلی برای مراجعه بی‌حجابان باشد بلکه باید جذابیت‌های لازم برای مد اسلامی را نیز ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: تخلفات قانونی و بی‌حجابی به هر نحوی که در سطح شهر مشاهده شود به سرعت توقیف می‌شود و تلاش داریم در بحث حجاب و عفاف شهرقدس را در سطح استان به الگو تبدیل کنیم.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد