کار خیر مصداق اصیل امر به معروف است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از خراسانرضوی، حجتالاسلام و المسلمین سیدعلی حسینی مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه گذشته ۲۳ مردادماه در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه که به میزبانی گلستان علی(ع) در مجموعه جشنگاه برگزار شد، اظهار کرد: اطلاعرسانی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از خراسانرضوی، حجتالاسلام و المسلمین سیدعلی حسینی مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه گذشته ۲۳ مردادماه در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه که به میزبانی گلستان علی(ع) در مجموعه جشنگاه برگزار شد، اظهار کرد: اطلاعرسانی و خبررسانی فعالیتی سهل و ممتنع تلقی میشود، از طرفی سهل چرا که برداشتن قلم و کاغذ و خبرنویسی آسان است، همان طور که در اختیار داشتن ضبط صوت و دوربین نیز برای تهیه گزارش خبری، از عهده همگان بر میآید.
وی ادامه داد: اما این فعالیت اصحاب رسانه ظریف و حساس است و علاوه بر عوامل مختلف حرفهای عواقب اجتماعی نیز به دنبال دارد و به همین دلیل کاری سخت محسوب میشود. ۲۵ سالی که در مجلس شورای اسلامی و در حال حاضر نیز در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت مشغول هستم، با قشری سروکار دارم که این شغل برایشان صرفه اقتصادی بالایی نیز ندارد اما کاری دلنشین به حساب میآید.
حسینی تصریح کرد: این جلسه مصداقی از یک کار خیر است که میتواند مبنای یک اقدام خیر بزرگ باشد و در این خصوص به همکاری، مساعدت، همدلی و هماندیشی نیازمند هستیم. پروژههایی که توسط گلستان علی(ع) به ثمر رسیده و همچنین پروژههایی که در دست اقدام است، کار بزرگی محسوب میشود و کاری در حد یک وزارتخانه و سازمان بزرگی است.
مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه گلستان علی(ع) به عنوان بزرگترین نهاد نگهداری از فرزندان بیسرپرست به حوزه پژوهشی، آموزشی و علمی نیز ورود پیدا میکند، تصریح کرد: برای اینکه یک فعالیت چه در عرصه خبرنگاری و چه در عرصه کار خیر به ثمر برسد، سه مرحله شامل مفهومسازی، نهادسازی و جریانسازی باید دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: در خصوص مفهومسازی باید گفت: حدیثی از امام علی(ع) وجود دارد که میفرمایند: «اگر اعتقاد به طور صحیح ایجاد شود، اعتقاد بر زبان جاری میشود، زبان بر رفتار و رفتار به عادت و عادت نیز سرنوشت انسان را میسازد و بنابراین مفهومسازی در موضوع ذهن بسیار حایز اهمیت است.
حسینی ادامه داد: در خصوص نهادسازی نیز باید گفت موسسهای مانند گلستان علی(ع) اگر بر طبق یک نهاد غیردولتی شکل نمیگرفت، قطعا این توفیق و موفقیت نیز حاصل نمیشد.
مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در مرحله سوم نیز باید گفت اصحاب مطبوعات هم میتوانند در مفهومسازی و هم در جریانسازی نقش پررنگی را ایفا کنند. کار خیر مصداق اصیل امر به معروف است که باید جریانسازی شود و گمان میکنم خیرین این سه مرحله را در کار خود دارند.
وی افزود: هرچیزی که قرار است ماندگار شود، باید با خلوص و نیت خالص همراه باشد. مشاهده میکنیم استاد فرشیان ماندگار میشود، ایشان آثار بسیاری مانند مضجع شریف امام رضا(ع) و عصر عاشورا را طراحی کرده است و میتوان گفت، هر هنرمندی که ماندگار شد، کار خیر انجام داده است.
حسینی عنوانکرد: مولانا در مثنوی معنوی به این موضوع اشاره میکند که «ای انسان تو که وجودت الهی است، نخست باید دیوار قلبت را صیقل دهی و اگر گناهی مرتکب شدی، باید آن را پاک کنی تا انوار الهی بر قلبت بتابد.»
مدیرکل پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: دوم اینکه «ای انسان نیازی به رنگ و ریا نداری». انسان در مسیر الیالله نیاز به رنگ و ریا ندارد. اگر کار خیری برای چشم مردم انجام شود، نفع دارد اما نتیجهای برای انسان ندارد. سوم اینکه «ای انسان باید پردههای میان خدا و انسان که تکبر است را برداری»، غرور و منیت معیارهای این پردهها است. اگر این اتفاق افتاد، در هر کار خیر قطعا انوار الهی تابیده و بهره معنوی برده شده است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰