آمادگی جهاد دانشگاهی برای راهاندازی سلامتکده طب سنتی در لرستان
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا منطقه لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی در بازدید معاون درمان و مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی، با اشاره به فعالیتهای این واحد در بخشهای مختلف به سازمان دانشجویان نیز گریزی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا منطقه لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی در بازدید معاون درمان و مدیر حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی، با اشاره به فعالیتهای این واحد در بخشهای مختلف به سازمان دانشجویان نیز گریزی زد و گفت: این سازمان در جهاد دانشگاهی کارهای عامالمنفعه در بخشهای فرهنگی، اجتماعی و پزشکی انجام میدهد.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۲۰۰۰ دانشجو در رشتههای مختلف از دانشگاههای استان عضو سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی بوده و فعالیتهای قابلتوجهی انجام میدهند.
دکتر دهقانی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در کشور کارهای خوبی انجام داده و ما هم تلاش کردهایم اقدامات مهم و موردنیاز استان را انجام دهیم.
وی افزود: بهعنوان نمونه سال گذشته در جهاد دانشگاهی ۱۷ هزار نفر آموزشهای مختلف در رشتههای فنی تخصصی و عمومی را فرا گرفتند.
عضو هیئتعلمی جهاد دانشگاهی لرستان در ادامه گفت: شهرک گلخانهای جهاد دانشگاهی در کوهدشت شش هکتار مساحت داشته که با راهاندازی آن انتظار داریم به فرهنگ کشاورزی اقتصادی و بهرهوری بالا با حفظ منابع محیطی این منطقه کمک شایانی شود.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان همچنین با اشاره به مجتمع تحقیقات و فناوری گیاهان دارویی در بام خرمآباد، خاطرنشان کرد: گیاهان دارویی در معرض خطر انقراض استان را در این مجتمع کشت و توسعه میدهیم و کشاورزان با بهرهوری بالا را آموزش میدهیم.
دکتر دهقانی در ادامه صحبتهایش گفت: مرکز درمانی ناباروری جهاد دانشگاهی علیرغم هزینههای سنگین خرید تجهیزات با تلاش و پیگیریهای مستمر راهاندازی شده است و انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی اهتمام لازم برای تقویت آن با تامین نیروی انسانی متخصص و موردنیاز را داشته باشد.
وی افزود: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی که با مشارکت استانداری، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بنیاد برکت و پژوهشگاه رویان راهاندازی شده است به لحاظ تجهیزات در سطح مراکز خوب است و انتظار میرود این مرکز بهعنوان تنها مرکز غیرخصوصی استان مدنظر قرار گرفته و همه توان جهاد دانشگاهی و دانشگاه برای تقویت همین مرکز بهکارگیری و با توجه به امکانات و تجهیزات خریداری شده مرکز دیگری راهاندازی نشود.
عضو هیئتعلمی جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه رویان کمکهای خوبی به مرکز درمان ناباروری استان کرده و قولهای مساعدی و تفاهمنامهای برای بهرهگیری از توان آن منعقد شده است، کمک جهت تکمیل نیروی انسانی را از خواستههای این نهاد از دانشگاه علوم پزشکی برشمرد.
وی در ادامه بر ضرورت راهاندازی کلینیک درمان سرطان سینه در استان تأکید کرد و یادآور شد: آمار سرطان سینه در استان بالاست و ایجاد این کلینیک درمانی فرصت خوبی برای استان به شمار میآید.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان تصریح کرد: در صورت همکاری دانشگاه علوم پزشکی در مرحله اول غربالگری در مناطق عشایری انجام میشود و در مراحل بعد از همه ظرفیتها برای احداث کلینیک استفاده خواهد شد.
دکتر دهقانی همچنین گفت: در حال حاضر طب سنتی در لرستان در حال انجام است ولی انتظار میرود با همکاری دانشگاه سلامتکده طب سنتی در استان راهاندازی شود.
وی اضافه کرد: نیروی انسانی موردنیاز و فضای فیزیکی سلامتکده در جهاد دانشگاهی وجود دارد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰