حمایت از حزب، جناح یا گروه سیاسیخاص در مسجد خیانت است
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: از شخصی پرسیدهاند که چرا دیگر مسجد نمیروی، گفتهاست چون کاندید من فلانی بوده و در مسجدمان از رقیبش حمایت کردهاند و کاندید مرا مورد حمله قرار دادهاند. به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایسنا منطقه قم،
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: از شخصی پرسیدهاند که چرا دیگر مسجد نمیروی، گفتهاست چون کاندید من فلانی بوده و در مسجدمان از رقیبش حمایت کردهاند و کاندید مرا مورد حمله قرار دادهاند.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایسنا منطقه قم، حجتالاسلام حبیبرضا ارزانی، شامگاه سوم مردادماه در چهارمین همایش سیدالعابدین(ع) با عنوان فرزندان و امامزادگان منسوب به امام سجاد(ع) که با حضور روحانیون و فعالان کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان هرمزگان در دارالقرآن علامه طباطبایی(ره) برگزار شد، گفت: در خاطرات علامه)ره) نقل شده که در ماه رمضان هیچگاه روزه را افطار نکردند الا اینکه قبلش زیارت حرم حضرت معصومه(س) رفتند.
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه وقتی تفسیر المیزان را میبینیم، میفهمیم قرآن با گوشت و پوست و استخوان علامه در آمیخته شده، افزود: این نتیجه کار کسی است که با اهل بیت(ع) رابطه برقرار کند؛ تنها راه نجات بشر امروز انس و ارتباط با قرآن و اهل بیت(ع) است و این برای تمام دوران و تمام آحاد بشریت است نه اینکه صرفا متعلق به دیروز باشد.
وی ادامه داد: بالاترین سرمایه کشور همین جوانان هستند که اهل انس و ارتباط با قرآن و اهل بیت(ع) هستند؛ کار خوبی که صورت گرفته و وظیفه اصلی و ذاتی ماست، ارتباط دادن علما با جوانان در دل مسجد است زیرا بهترین فضا همین مسجد هست و بدیل هم ندارد اما متاسفانه ما کنار مساجد یکسری بدیل درست کردیم.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: مسجد یک دانشگاه هست، همین که بچه های مسجدی داشته باشیم افتخارآمیز است؛ از القاب امام (ره)همین اهل مسجد بودن است.
وی تصریح کرد: حمایت از حزب، جناح یا گروه سیاسیخاصی در مسجد خیانت است؛ کلمه و محور واحد و بحث اصلی ولایت است، آنجا مال خداست و حزب الله و ولایت. دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به نتایج پژوهشهایی که در برخی کلانشهرهای کشور با موضوع از رونق افتادن مساجد کردهاند، تصریح کرد: از شخصی پرسیدهاند که چرا دیگر مسجد نمیروی، گفتهاست چون کاندید من فلانی بوده و در مسجدمان از رقیباش حمایت کردهاند و کاندید مرا مورد حمله قرار دادهاند.
وی تاکید کرد: مسجد فضایی نیست برای کاندیدها و بحث های سیاسی؛ در مسجد فقط مردم را تشویق میکنیم به رای دادن نه بیشتر.
ارزانی گفت: انتخابات مجلس نزدیک است و بعد از آن انتخابات های دیگر، مراقب باشید که خانه خدارا همیشه پر جمعیت و پر رفت و آمد نگه داریم.
**اهل بیت منجی بشریت هستند نه صرف شیعیان وی در بخش دیگری از سخنانش به فرازی از دعای صحیفه سجادیه اشاره کرد و گفت: صحیفه سجادیه افتخار برای شیعه و نجات برای بشریت و نه فقط مسلمین و شیعیان است لذا فرمودند هر کسی اعم از هر دین و فرقهای زیبایی کلام ما را بشنود از ما تبعیت خواهد کرد. امروز وظیفه ما آن است که زیبایی کلام اهل بیت(ع) را در قالبهای مختلف تبلیغی به بشریت عرضه کنیم و مطمئنا چون این زیبایی با فطرت انسانی گره خورده افراد را به خود جذب خواهد کرد.
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به چهار مدل برای تبلیغ دین بیان کرد: اهل بیت(ع) برای هدایت انسانها از چهار روش ابلاغ، اقناع، سبکسازی و سیرهسازی بهره میبردند که ما نیز میتوانیم از آنها الگوگیری نماییم.
وی افزود: سخنرانیها و گفتارها و حتی مکتوبات امام(ع) مصداق ابلاغ پیام است. در قرآن کریم نیز بر بحث ابلاغ پیام در آیات متعددی تاکید شده است. پاسخ به سؤال و شبهات، اقناع است؛ مانند جلسات درس و کلاس است که با گرفتن پاسخ به دست میآید؛ همچنین مدل دیگر سبک و سیرهسازی است و در این راستا چند سالی است که مقام معظم رهبری سبک زندگی را مطرح کرده و در بیانیه گام دوم هم به آن پرداختهاند.
**از مهمترین عامل تبلیغ یعنی سبکسازی غافل بودهایم ارزانی بیان کرد: سبکسازی خیلی اثرگذار است؛ مثلا بحث حجاب از بحث های مهم روز است؛ من میخواهم حجاب را ترویج کنم؛ یک مدل ابلاغ است که تذکر زبانی یا مکتوب بدهم و بگویم رعایت کنید که اثر گذار است اما به اندازه خودش، یک مدل اقناع است که مثلا توضیح بدهم که چرا در هوای گرم باید حجاب داشته باشی، اما مدل اجتماعی دیگری که تاثیر گذار است و هنوز برای آن کاری نکردیم و مقام معظم رهبری تاکید دارند، سبک سازی است.
وی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما ابلاغ فراوان است، اما اقناع کم و سبک سازی هیچ! نمیشود فقط ابلاغ کرد و سخنرانی کرد و امید داشت مشکل حل شود.
**قانون نظارت میخواهد مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم نظارت بر اجرای قوانین تاکید و اظهار کرد: در هنگام سوار شدن به هواپیما به رعایت حجاب اسلامی، تذکر داده میشود همچنین به نکشیدن سیگار و بستن کمربند ولی اگر کسی در هواپیما سیگار بکشد برخورد شدیدی با او صورت میگیرد و نبستن کمربند نیز مورد تذکر واقع میشود ولی آیا با بدحجابی برخوردی میشود؟
ارزانی خاطرنشان کرد: نمیتوانیم سبکی را درست کنیم ولی از آن محافظت نکنیم، نظارت بر قانون اگر نباشد، اصلا سبک سازی رخ نمیدهد فلذا سبک و سیرهسازی دو عامل بسیار مهم است و باید از زندگانی امام سجاد(ع) این چهار مدل را در زندگی این امام و فرزندانشان بیاموزیم و به کاربندیم.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰