اجتماع «عفاف و حجاب، میراث ایرانی گرایش جهانی» در البرز برگزار می شود

نجمه چگینی، مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، در گفت و گو با خبرنگار فارس در البرز از برگزاری برنامه های مختلف بسیج جامعه زنان در هفته عفاف و حجاب خبرداد و گفت: هرساله از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ تیرماه به عنوان هفته عفاف و حجاب نامگذاری و روز ۲۱
نجمه چگینی، مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، در گفت و گو با خبرنگار فارس در البرز از برگزاری برنامه های مختلف بسیج جامعه زنان در هفته عفاف و حجاب خبرداد و گفت: هرساله از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ تیرماه به عنوان هفته عفاف و حجاب نامگذاری و روز ۲۱ تیرماه نیز روز ملی عفاف و حجاب نامیده می شود.
مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز بیان کرد: روز پنجشنبه ۲۰ تیر ماه اجتماع بزرگی با عنوان «عفاف و حجاب، میراث ایرانی گرایش جهانی» با حضور خانواده ها در میدان جمهوری به عنوان یکی از نقاط مرکزی کرج و همچنین در فردیس، استهارد، ساوجبلاغ و نظرآباد برگزار می شود.
وی از برپایی غرفه های فرهنگی، حجاب، قرآن و نهج البلاغه و تریبون آزاد در این همایش خبر داد و افزود: ۱۰ سفر کربلای معلی به شرکت کنندگان این همایش به عنوان جایزه تعلق می گیرد. همچنین تقدیر از زنان محجبه ادارات و اصناف، نخبگان خواهر، زوج های موفق محجبه، برگزاری اردوهای سیاحتی، معرفی بانوان تازه محجبه شده و بیان خاطرات آن ها از برنامه های بسیج جامعه زنان البرز است.
چگینی ادامه داد: برپایی نشست های خبری، کرسی های آزاد اندیشی، نشست های عفاف و حجاب در پارک ها، اردوگاه ها، سالن های ورزشی و فرهنگسراها، مسابقات ورزشی و فرهنگی کتابخوانی، مقاله نویسی، دلنوشته و عکس از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده در هفته عفاف و حجاب است.
مسؤول بسیج جامعه زنان سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: برنامه های فرهنگی مذکور در سطح پایگاه ها و حوزه های بسیج استان البرز برگزار می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰