بیانیه ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور درباره انتخابات ۹۶
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با توجه به نزدیک شدن انتخابات ۹۶ بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد. بسم الله الرحمن الرحیم پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، امیدها
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با توجه به نزدیک شدن انتخابات ۹۶ بیانیه ای به شرح ذیل صادر کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، امیدها را برای تحقق آرمان های مقدس امام «ره» و امت انقلابی ایران زنده کرد و رأی ۹۸درصدی مردم به جمهوری اسلامی که به فرموده رهبر بزرگوار انقلاب، لیله القدر نظام اسلامی است، یکی از شیرین¬ترین میوه های انقلابی است که در راستای انجام رسالت امر به معروف و نهی از منکر توسط حضرت امام ره تحقق یافت و تثبیت انقلاب اسلامی و حضور هدفمند و با شکوه مردم در انتخابات و نفی استکبار را فراهم آورد. اکنون که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی به عنوان عرصه آزمونی دیگر برای ملت انقلابی ایران، قرار داریم، لازم است تا رویکردهای اصلی گفتمان انقلاب اسلامی و سخنان حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، که خود تبیین مهم ترین معروف ها و منکر های انتخاباتی است، با در نظر گرفتن شرایط و اقتضائات زمان، یک بار دیگر مرور شود تا جهت گیری های امت مؤمن و انقلابی در انتخابات پیش رو، روشن گردد.
۱- نظام مقدس جمهوری اسلامی، برخاسته از مردم¬سالاری اسلامی است که ریشه در اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه و آله) داشته و از هیچ یک از مدل¬ها و نظام های به اصطلاح دموکراتیک غربی الگو نگرفته است. این شکل از حکومت که بر اسلامیت و جمهوریت نظام، توأمان تأکید دارد و بر پایه اصل مترقی ولایت مطلقه فقیه، شکل گرفته است. نظام سیاسی ایران، تبلور سیاست نه شرقی و نه غربی است و اکنون پس از عبور از مرحله تثبیت، این شجره طیبه در حال شکوفایی است. انتخابات پیش رو، بی شک یکی دیگر از افتخارات این نظام الهی را به ثبت خواهد رساند. انتخابات سرمایه عظیمی است که باید حفظ و به درستی به نسل های آینده منتقل شود.
۲- اصل ولایت مطلقه فقیه، که یکی از نعمات بزرگ الهی به ملت ایران بود، همچنان تعیین کننده بوده و سخنان روشنگر امام راحل و نیز رهبر فرزانه انقلاب، این پرچمدار شجاعت و بصیرت، در باب انتخابات، فصل الخطاب ملت انقلابی ایران است.
۳- حضور در انتخابات هم حق است و هم تکلیف، مشارکت در انتخابات، عمل کردن در میدان تعیین سرنوشت است. از آنجا که آحاد مردم به عنوان ولی نعمتان، این نظام مقدس را از خود می دانند و حق تعیین سرنوشت را برای خود محفوظ می دارند، این حق، تجلی بخش مردمسالاری اسلامی است. و از آنجا که سرنوشت انتخابات با حفظ امور مهمی همچون استقلال، آزادی، امنیت، عزت ملی، وحدت ملی، شایسته سالاری و… پیوند خورده است، حضور و مشارکت گسترده در این میدان، تجلی بخش تکلیف است. از طرفی سپردن اداره کشور به دست افراد شایسته و کاردان و کارآمد، تکلیف دیگری است که بر عهده مردم بوده و تجلی آن در انتخاب اصلح، ظهور می یابد، یعنی انتخاب کسانی که متعهد به آرمانهای انقلاب و ازروحیه انقلابی، جهادی و ظلم ستیزی برخوردار و در عین حال متخصص باشند، و برای پیشرفت و آبادانی کشور، به دست بیگانگان و خارج از مرزها چشم ندوزند و بر ظرفیت های داخلی تکیه کنند، اهل ساده زیستی و مردم داری بوده و از اشرافیت، به دور و منصب حکومتی را عرصه ای برای خدمت به مردم تلقی کنند، طرفدار محرومان و مستضعفان و اجرای عدالت باشند، و اهل مبارزه با فساد.
۴- از آنجا که رأی مردم در جمهوری اسلامی، حق الناس است، لازم است، مجریان برگزاری انتخابات با تمام توان، و بر مدار قانون، تمام مصادیق حق الناس در انتخابات را رعایت نمایند. بنابر توصیه رهبر معظم انقلاب، حق الناس در انتخابات، مصادیق مختلفی دارد: «معنای حقّالنّاس بودن این نیست که فقط آن کسی که پای صندوق نشسته است باید این حق النّاس را رعایت کند؛ این یکی از مصادیق رعایت حق النّاس است… یک بُعد دیگر حق النّاس بودن، پذیرش نتیجهی قانونی انتخابات است؛ پذیرش این نتیجه]حقّالنّاس است]؛ ضدّ آن کاری که در سال ۸۸ انجام شد» (14/10/1394).
۵- جمهوری اسلامی یادگار ارزشمند امام راحل و ثمره خون صدها هزار شهید و امید مستضعفان جهان بوده و جلوه¬گاه رسالت خطیر امر به معروف و نهی از منکر است و بفرموده رهبر فرزانه انقلاب، تشکیل جمهوری اسلامی خود یکی از بزرگترین معروف¬هاست، از این جهت لازم است، نامزدهای انتخابات، چه در ریاست جمهوری و چه در شوراهای شهر و روستا، نسبت به معروف های انتخاباتی حساس بوده و از منکرات انتخاباتی بر حذر باشند و هواداران خود را نیز به رعایت این اصل مهم، ترغیب نمایند تا شاهد برگزاری یک انتخابات سالم و با شکوه باشیم.
۶- آگاه باشیم که این انتخابات باید امیدوار کننده و گامی دیگر در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی باشد تا دوستداران انقلاب اسلامی را در سراسر دنیا شادمان، و دشمنان آن را مایوس کند و الگوی مردمسالاری اسلامی را نیز بیش از پیش به رخ جهانیان کشیده، ضامن امنیت کشور و سرافرازی ملت غیور و شریف ایران گردد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰