تاریخ انتشار : یکشنبه 19 خرداد 1398 - 21:54
کد خبر : 57049

تخصیص ۳.۶ میلیارد تومان به زنجان در حوزه آسیب‌های اجتماعی

تخصیص ۳.۶ میلیارد تومان به زنجان در حوزه آسیب‌های اجتماعی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از زنجان، مسیح‌الله سلطانی امروز ۱۹ خردادماه در ستاد صیانت از نهاد خانواده، اظهار کرد: پارسال ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به زنجان در حوزه آسیب‌های اجتماعی تخصیص داده شده است و از این میزان، ۱۰ درصد توسط

تخصیص 3.6 میلیارد تومان به زنجان در حوزه آسیب‌های اجتماعیبه گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از زنجان، مسیح‌الله سلطانی امروز ۱۹ خردادماه در ستاد صیانت از نهاد خانواده، اظهار کرد: پارسال ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به زنجان در حوزه آسیب‌های اجتماعی تخصیص داده شده است و از این میزان، ۱۰ درصد توسط سازمان‌های مردم‌نهاد و ۹۰ درصد نیز توسط دستگاه‌ها جذب شد.
وی با اشاره بر اینکه مباحث طلاق و اعتیاد توسط چهار کارگروه پیگیری و مطرح می‌شود ولی ضروری است که مرجعیت پیدا کند، افزود: برای تحقق هر چه بهتر اهداف و کاهش آمار شیوع طلاق و اعتیاد، پیشنهاد می‌شود میزان اعتباراتی که آورده می‌شود، مشخص و کمیته‌ای با عنوان تدوین برنامه نیز تشکیل شود تا اثربخشی اعتبارات افزایش یابد.
محمدتقی فتحی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان زنجان نیز در این جلسه بیان کرد: بنیاد صیانت از نهاد خانواده در استان زنجان، فعالیت خود را به صورت رسمی از اواخر سال قبل آغاز کرده است.
وی یادآور شد: تشکیل این نهاد اهدافی همچون برجسته شدن جایگاه خانواده، کاهش مناقشات خانوادگی، افزایش ازدواج‌های آسان و آگاهانه، باز اجتماعی کردن افراد و خانواده‌های آسیب‌دیده، شناسایی خانواده‌های برتر به عنوان الگو و آشنایی ارکان خانواده با مهارت‌های زندگی را دنبال می‌کند.
این مسئول ادامه داد: از شهریورماه پارسال، ۱۱۲۰ فقره تقاضای طلاق در سامانه تصمیم استان زنجان ثبت شده است و با وجود اینکه ۵۳۴ زوج از ادامه روند طلاق منصرف شده بودند، پیگیری‌ها توسط بهزیستی صورت گرفت و در نهایت، ۴۰۲ فقره تقاضا به سازش و ادامه زندگی و ۱۳۲ فقره نیز به طلاق منجر شد.
فتحی تصریح کرد: از ۵۸۶ متقاضی که تحت غربال‌گری قرار گرفتند، تشخیص بر این بود که ۲۲۰ مورد حتما باید به طلاق منجر شود ولی از این تعداد نیز ۷۵ زوج تاکنون به دادگاه مراجعه نکرده‌اند و احتمال می‌رود که تعدادی منجر به سازش شود. همچنین ۱۰ درصد از ۳۳۶ زوج متقاضی طلاق که به مراکز مشاوره ارجاع شده بودند، به صورت قطعی سازش کردند.
وی با بیان اینکه متاسفانه دخالت والدین تاثیر به‌سزایی در تقاضای طلاق زوجین دارد، یادآور شد: در خصوص شیوع اعتیاد نیز دور باطل می‌زنیم و متاسفانه تاکنون اقدامات اساسی صورت نگرفته است. با شعار دادن نمی‌توان جلوی طلاق را گرفت و متاسفانه در عمل، قدم از قدم برنداشته‌ایم. در حالی که بودجه‌های تخصیص یافته، نگرفتن نتیجه مطلوب به معنای حیف و میل این بودجه‌ها است.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد