تاریخ انتشار : یکشنبه 5 خرداد 1398 - 10:35
کد خبر : 56788

برخورد با بدحجابی مطالبه به حق مردم از مجریان قانون است

برخورد با بدحجابی مطالبه به حق مردم از مجریان قانون است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از فارس، به نقل از معاونت اجتماعی پلیس فارس، کاووس محمدی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس امروز، ۵ خردادماه گفت: پوشش اسلامی به منزله یک حفاظ ظاهری و باطنی در برابر افراد نامحرم قلمداد می‌شود که مصونیت اخلاقی، خانوادگی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایکنا از فارس، به نقل از معاونت اجتماعی پلیس فارس، کاووس محمدی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی فارس امروز، ۵ خردادماه گفت: پوشش اسلامی به منزله یک حفاظ ظاهری و باطنی در برابر افراد نامحرم قلمداد می‌شود که مصونیت اخلاقی، خانوادگی و پیوند عمیق میان حجاب ظاهری و بازداری باطنی و از همه مهم‌تر امنیت اجتماعی و استحکام بنیان خانواده را فراهم می‌کند و پیشینه آن به اندازه تاریخ آفرینش انسان است.
وی ادامه داد: با توجه به آیات قرآن مجید به خوبی مشخص و معین می‌شود که هدف از تشریع وجوب حکم حجاب اسلامی دستیابی یه تزکیه نفس، طهارت باطن، عفت و پاکدامنی برای استحکام و گسترش امنیت اجتماعی است.
محمدی گفت: انسان به عنوان عضوی از جامعه باید تابع ضوابط اجتماعی باشد تا وظیفه فردی خود را در برپا کردن آرامش و امنیت در جامعه انجام دهد. برای مثال اگر کسی در یک کتابخانه آرامش حاکم برآن را برهم زند دیگران برای خود حق اعتراض قائل می‌شوند.
معاون اجتماعی پلیس فارس افزود: بنابر این در صحنه اجتماع نیز باید نسبت به برهم زنندگان آرامش روانی و فکری اعتراض شود، پس افراد باید حریم هم نوعان خود را محترم شمرده و موجبات رنجش دیگران را فراهم نسازند.
وی با بیان اینکه از دیدگاه قانونی، کشف حجاب در منظر عام جرم است و مجازات قانونی دارد،‌ گفت: بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی که بیان می‌دارد: هرگاه کسی علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی کند، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد؛ اما عفت عمومی را جریحه‌دار کند، تنها به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد. تبصره: زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر می‌شوند، به حبس از ۱۰ روز تا ۲ ماه و یا ۵۰ تا ۵۰۰ هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
محمدی یادآور شد: به استناد مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، ابلاغیه تاریخ ۱۱ / ۱۰ /۹۷ دادستانی کل کشور و نیز تبصره ذیل ماده ۵ قانون آمران به معروف و ناهیان از منکر (اماکنی که بدون تجسس در معرض دید عموم قرار می‌گیرند، مانند قسمت‌های مشترک آپارتمان‌ها، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و نیز وسایل نقلیه مشمول حریم خصوصی نیست)، ضابطین موظف به برخورد با جرم کشف حجاب هستند که با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در ناجا، ضابطین به محض مشاهده جرم مذکور با ثبت مشخصات خودرویی که در آن کشف حجاب شده است از طریق سیستم به مالک خودرو پیامک ارسال و از مالک دعوت می‌شود در مدت معین به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت خود مراجعه کنند.
وی ادامه داد: در مرحله اول پس از تذکر، تعهد اخذ می‌شود ولی در مراحل بعدی در صورت تکرار و اصرار بر کشف حجاب در خودرو مربوطه، اقدامات قانونی با هماهنگی دستگاه قضایی برای توقیف خودرو و برخورد قانونی با متهمین این جرم انجام خواهد شد.
بنا بر این گزارش، در شورای اسلامی شهر شیراز طرح دو فوریتی در رابطه با ارسال پیامک کشف حجاب تصویب و موضوع را در دستور کار خود قرار داده‌اند. به نظر می‌رسد اعضای شورای اسلامی شهر شیراز در جهت ارتقای امنیت اجتماعی باید طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و برخورد با ناهنجاری‌های اخلاقی و اجتماعی را در دستور کار قرار دهند.
بدیهی است که ضابطین قضایی در اجرای قانون برای تحقق امنیت اجتماعی که مطالبه به حق شهروندان است، به وظایف قانونی خود عمل خواهند کرد.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد