فارس من| توزیع آش و حلیم افطار از ۳ عصر
حمزه حاجی حیدری در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: هرساله بعد از پایان ماه مبارک رمضان شرح تخلفات و واحدهایی که بیشترین تخلف را داشتهاند بررسی میشود که از میان ۵ اتحادیه آبمیوه و بستنی، فست فودیها، جامعه هتلداران، رستورانها و کبابی و بریان که مرتبط با ماه رمضان هستند دو اتحادیه
حمزه حاجی حیدری در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: هرساله بعد از پایان ماه مبارک رمضان شرح تخلفات و واحدهایی که بیشترین تخلف را داشتهاند بررسی میشود که از میان ۵ اتحادیه آبمیوه و بستنی، فست فودیها، جامعه هتلداران، رستورانها و کبابی و بریان که مرتبط با ماه رمضان هستند دو اتحادیه رستورانها و کبابی و بریان بیشترین تخلفات را دارند.
مدیر اصناف ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان با بیان اینکه بیشترین تخلف مربوط به توزیع در غیر از ساعت مقرر است، عنوان کرد: با این استدلال که کارمندان ادارات ساعت ۲ عصر تعطیل میشوند و باید برای افطار غذا بگیرند، واحدهای اتحادیه کبابی و بریان از این ساعت اقدام به توزیع آش و حلیم و رستورانداران نیز غذا توزیع کردند.
وی خاطرنشان کرد: نتایج بررسی سالهای قبل را در جلسهای با پلیس اماکن ارائه و متذکر شدیم ساعت ۱۴ فاصلهای با زمان ناهار ندارد و در نظر مردم این کار همانند روزهخواری خواهد بود، اگرچه پلیس اماکن در سراسر کشور یک ساعت قبل از اذان را برای توزیع غذا اعلام میکند اما ستاد امر به معروف ساعت ۵ را برای توزیع پیشنهاد داد.
حاجی حیدری ادامه داد: در آن جلسه رئیس اتحادیه کبابی و بریان مخالفت کرد و با اشاره به تشکیل صفهای طولانی در بعضی واحدهای صنفی محدود کردن توزیع آش و حلیم به ساعتی قبل از افطار مشکلات ترافیکی ایجاد خواهد کرد و از سوی دیگر اگر مردم بخواهند آش و حلیم را مجدد گرم کنند احتمال ترش شدن آن وجود دارد.
مدیر اصناف ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان بیان کرد: با استناد به همین صحبت رئیس اتحادیه کبابی و بریانی و با توجه به فاصله بیش از ۵ ساعته توزیع غذا در رستورانها تا افطار که منجر به کاهش کیفیت غذا میشود با ساعت پیشنهادی رؤسای این دو اتحادیه مخالفت کردیم.
وی عنوان کرد: ساعات کار اتحادیهها باید در کمیسیون نظارت بر اصناف استان مطرح شود که ستاد امر به معروف عضو آن نیست اما مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت که رئیس این کمیسیون است عضو اصلی ستاد امر به معروف هست و نظرات ستاد به وی منتقل شد.
حاجی حیدری اضافه کرد: در نهایت با رأیگیری که در کمیسیون انجام شد ساعت کار اتحادیههای کبابی و بریانی و رستورانداران از ساعت ۱۵ و اتحادیههای بستنی و آبمیوه و فستفود از ساعت ۱۷:۳۰ تعیین شد.
مدیر اصناف ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان اظهار کرد: گروههای نظارتی ستاد احیای امر به معروف تاکنون بیش از ۴۰۰ واحد متخلف صنفی را به اداره اماکن، اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت معرفی کردهاند و امسال نیز مشابه سالهای قبل بیشترین تخلف مربوط به توزیع در غیر از زمان مقرر بود.
وی تصریح کرد: مدیریت بازرسی اتاق اصناف و اداره اماکن با متخلفان برخورد کردند، اما تخلف از قانون همچنان ادامه دارد و تخلفات در حاشیه شهر، حیدرآباد، اصفهانک و بهارستان بیشتر از سایر محلات است.
حاجی حیدری تأکید کرد: ستاد امر به معروف با ساعت پیشنهادی اتحادیهها موافق نیست و مطابق بند ۳ ماده ۱۶ قانون حمایت از آمران به معروف در حال آسیبشناسی مشکل است.
مدیر اصناف ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان با اشاره به روزهخواری گسترده در واحدهای میدان امام اصفهان گفت: در یک روز ۳۳ گزارش برای اداره اماکن ارسال شد که نشان میدهد اصناف در ماه مبارک رمضان وضعیت خوبی ندارند، اگرچه اداره نظارت بر اماکن عمومی ناجا همکاری خوبی دارد اما گوش کسی هم به تحلیلهای نهادهای بازرسی بدهکار نیست.
احمد عبداللهی نژاد دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در گفتوگو با فارس اظهار کرد: در جلسهای با حضور تمامی اتحادیهها بر لزوم رعایت شئونات این ماه تأکید شد و با دستور دادستان اصفهان مقرر شد واحدهای متخلف بدون تذکر کتبی پلمپ شوند.
موضوع روزهخواری در ماه مبارک رمضان یکی از سوژههای ثبت شده در سامانه فارس من با عنوان «عدم برخورد با روزه خواری» بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰