۵ محصول دانشبنیان در دانشگاه آزاد قائمشهر رونمایی شد
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس دهپوری، مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر در مراسم سیوششمین سالروز راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر گفت: مرکز رشد واحد قائمشهر نزدیک به یک سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس دهپوری، مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر در مراسم سیوششمین سالروز راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر گفت: مرکز رشد واحد قائمشهر نزدیک به یک سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و امروز با داشتن ۹ هسته فناور، موفق به رونمایی از پنج محصول شده است.
دهپوری بیان کرد: تولید کپسول ژل رویال توسط فتحعلی غلامی اوریمی یکی از محصولات این مرکز است. ژل رویال زنبور عسل که متعلق به غذای زنبور ملکه است، با فناوری فریز درایر به صورت کپسول خوراکی درآمد.
مدیر مرکز رشد واحد قائمشهر اظهار کرد: هسته فناور در حال اخذ تأییدهای پزشکی برای تولید کپسول ژل رویال است. این کپسول کلاژنساز است و در جوانکنندگی پوست کاربرد دارد.
وی گفت: بیوراکتور غشایی تولید بایو اتانل دومین محصول این مرکز است که ساخت این محصول با کاربرد در تولید و جداسازی همزمان انواع محصولات بیولوژیکی (بهویژه پسماندهای بخش کشاورزی) با استفاده از تکنولوژی تراوش تبخیری انجام میشود.
دهپوری درباره این محصول گفت: در این بایو راکتور غشایی که بهصورت نمونه پروتو تایپ (نمونه اولیه) است، با حمایتهای مرکز رشد دانشگاه ساخته شده که این بیوراکتور توانسته با استفاده از پسماندهای بخش تولید شکر قهوهای (کنجاله نیشکر) را تخمیر و با استفاده از سیستم غشایی اتانل تولید کند.
مدیر مرکز رشد واحد قائمشهر ادامه داد: در این نمونه از باگاس نیشکر و آب پنیر استفاده میشود که در این مجموعه ساخت بیوراکتور شیشهای، ماژول غشا تفلونی و راکتور هیدروترمال استلس استیل استفاده شدند که دو نفر از دانشجویان ارشد برای تولید این پروتو تایپ بهعنوان پایاننامه خود برای بهینهسازی این دستگاه مشغول به فعالیت هستند.
وی تکثیر و پرورش زالوی طبی را از دیگر محصولات این مرکز نام برد و گفت: در این هسته با تهیه زالوهای والد و بهینهسازی پرورش آن توانستهاند تعداد ۵ هزار زالوی طبی را تکثیر و پرورش دهند.
مدیر مرکز رشد واحد قائمشهر هدف از تکثیر زالو را رونق تولید و حمایت از تولید ملی، کارآفرینی، ایجاد اشتغال و درآمدزایی، احیای سنت زالودرمانی و طب سنتی براساس طب بوعلیسینا، صادرات زالو با هدف ارزآوری، تولید روغن زالو برای ترمیم و جوانسازی پوست و حجمدهنده برشمرد.
وی تولید ترایزول کیت استخراج DNA و RNA توسط حمیدرضا هاشمی پطرودی را سومین محصول این مرکز معرفی و اظهار داشت: این هسته فناور موفق به تولید کیت همزمان DNA و RNA با یک ترکیب شده است که از جمله ویژگی این محصول، قابلیت استخراج DNA/RNA از نمونههای با کارایی بسیار بالا، بالاترین خلوص و کیفیت، استفاده نکردن از مواد سمی و خطرناک مانند فنل، کلروفورم و …، حذف کامل آلایندهها و مواد بازدارنده، بالاترین کارایی و کمترین میزان مواد ترکیبی برای پایینآوردن قیمت تمامشده برای این کیت است.
دهپوری افزود: با انجام این کار میتوان نیاز دانشجویان تحصیلات تکمیلی زیر حوزههای زیستشناسی و کشاورزی را در بخش ژنتیک و درمانی تا اندازهای برطرف و از خروج ارز از کشور جلوگیری کرد.
مدیر مرکز رشد واحد قائمشهرخاطرنشان کرد: وب اپلیکیشن جیرهنویسی خوراک دام، طیور و آبزیان چهارمین محصول این مرکز است که به راحتی قابلیت دانلود داشته و دسترسی به آن از طریق موبایل و یا کامپیوتر امکانپذیر بوده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰