طراحان فاجعه اندلس در قم
در این مطلب می خوانیم:مدتی است که هر کجای این شهر پا بگذاری با زنان و دخترانی مواجه می شوی که هیچ شباهتی به زنان و دختران عفیفه قم ندارند، پوشش های نامناسب با آن حرکات جلف و غیر معمول، اگر با دقت نگاه کرده باشی هیچکدام اهل قم نیستند. به ظاهر افراد فریب خورده
در این مطلب می خوانیم:
مدتی است که هر کجای این شهر پا بگذاری با زنان و دخترانی مواجه می شوی که هیچ شباهتی به زنان و دختران عفیفه قم ندارند، پوشش های نامناسب با آن حرکات جلف و غیر معمول، اگر با دقت نگاه کرده باشی هیچکدام اهل قم نیستند. به ظاهر افراد فریب خورده ای هستند که برای مخدوش کردن چهره انقلابی قم با دشمن همسو شده اند. این همان سناریوی تکراری فتح اندلس است که دشمنان اسلام با رواج فساد و فحشا در سرزمین اندلس آنرا از دست مسلمانان باز پس گرفتند این تنها حربه ای بود که توانستند بر مسلمانان غلبه کنند، امروز نیز در قم این جریان براه افتاده و تا حدودی هم بر روی دختران وزنان جوان این شهر تاثیر گذاشته اند؛ در این شیوه استعمار چنان نرم و آرام جبهه می گیرد وصف آرایی می کند که به سختی می شود پی برد که پشت این حرکات چه نیت شومی نهفته است به نظر می رسد طراحان فاجعه اندلس امروز در قم سرمایه گذاری کرده اند.
آیت الله شهید مطهری در این باره گفته است در زمان ما نیز استعمار هرجا که پا میگذارد، تکیه روی همان موضوعی میکند که قرآن درباره اش هشدار داده است؛ یعنی می کوشد تا دلها را فاسد کند.
شهید مطهری در این رابطه با بیان اینکه تاریخ بشر نشان می دهد که هرگاه قدرتهای حاکم می خواهند جامعه ای را تحت سلطه خود قرار دهند و آن را استثمار کنند،تلاش می کنند تا روح جامعه را فاسد کنند و برای این منظور تسهیلات شهوت رانی را برای مردم زیاد می کنند و نمونه عبرت انگیزی از این شیوه کثیف را فاجعهی اندلس معرفی می کند که مسیحیان برای خارج کردن اسپانیا از دست مسلمانان، از راه فاسد کردن روحیه و اخلاق جوانان مسلمان وارد عمل شدند تا آنجا که توانستند وسایل لهو و لعب و شهوترانی را به سهولت در اختیار مسلمانان قرار دادند و در این کار تا آنجا پیش رفتند که حتی سرداران و مقامات دولتی را نیز فریفتند و آنان را آلوده ساختند و به این ترتیب توانستند «عزم، اراده، نیرو، شجاعت، ایمان و پاکی روح مسلمین را از میان بردارند و آنها را به آدمهایی زبون، ضعیف و زنباره مبدل کنند و پر واضح است که غلبه و پیروزی بر چنین مردمی کار دشواری نیست.
شهید مطهری با اشاره به اینکه در زمان ما نیز استعمار هرجا که پا میگذارد، تکیه روی همان موضوعی دارد که قرآن درباره اش هشدار داده است؛ یعنی می کوشد تا دلها را فاسد کند بیان میدارد: دل که فاسد شد، دیگر نه تنها از عقل کاری نمی آید، بلکه خود تبدیل به زنجیر بزرگتری بر دست و پای انسان می شود. این است که می بینیم استعمارگران و استثمارکنندگان انسان از باز کردن مدرسه و دانشگاه بیم ندارند و حتی خود در تاسیس آن اقدام میکنند، اما از سوی دیگر با تمام قوا می کوشند تا قلب و روح دانشجو و دانش آموز را فاسد و تباه کنند. آنها از این حقیقت به خوبی آگاهند که قلب و روح مریض و بیمار هیچ کاری نمی تواند صورت دهد و به هر پستی و بهره کشی و استثمار تن می دهد.
فتح اندلس و از دست رفتن آن برای کشورهای اسلامی درس های فراوانی دارد اما آیا نقشه شوم دشمن در قم جواب می دهد؟
الهام عباسی استاد دانشگاه در این باره می گوید: شکی وجود ندارد که نقشه دشمن در قم بزودی برملا می شود چون زنان و دختران این شهر نسبت به مسایل جامعه خود آگاه تر هستد و اجازه نمی دهند بیگانگان برای آنها پوششی تعیین کنند.
وی تاکید می کند: انقلاب اسلامی از قم پا گرفته زنان قم سال های زیادی است که بر مدار دین و دینداری حرکت حرکت اند و بی شک می توانند پیروز این میدان مبارزه باشند.
اعظم سهرابی یکی از فعالان رسانه ای با اشاره به نقشه دشمنان برای قم می گوید: مهمترین دلیلی که قم را هدف کرده اند این است که قم قلب انقلاب است و اگر این شهر آلوده شود آنان به هدف خود رسیده اند.
وی با بیان اینکه مسئولین شورای فرهنگ عمومی قم باید بر این موضوع نظارت داشته باشند حساس تر باشد، تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تا به امروز دشمن با هر حربه ای تلاش کرد تا براین مردم سلطه داشته باشد از طریق جنگ نظامی راه به جایی نبرد به همین علت از طریق جنگ نرم وارد شده است؛ بنابراین نه فقط در قم که در کشور مرد و زن باید به سلاح دانش و تقوا مجهز باشند تا بتوانند از این میدان پیروز بیایند.
مرضیه امینی یکی از بانوانی که ۳۰ سال سابقه آموزگاری دارد، می گوید: پوشش و حجاب زن ایرانی ریشه در تاریخ این سرزمین دارد زنان ایرانی در دوره های مختلف مادها، هخامنشیان، اشکانیان و ساسانیان پوشش داشته اند، در زمان مادها زنان، با جامههای دو تکه خود را می پوشانیده اند، زنان دوره هخامنشی پارچه شنل مانندی روی سر می انداخته اند که حالتی شبیه به چادر داشته است، در عهد اشکانیان زنان قبایی بر تن می کرده اند و شنلی بر سر می افکنده اند و معمولا نقابی به پس سر میآویخته اند. زنان عهد ساسانی گاهی چادری گشاد و پرچین به سر میکرده اند. نقوش بانوان ساسانی در بشقاب های نقره ای نشان می دهد که هر یک از بانوان، چادری به خود پیچیده اند و این را خوب است که نسل جوان امروز نیاز بداند که بر ملتش چه گذشته باید بداند که این آزادی و استقلال از کجا آمده تا قدرش را بداند و نخواهد به رنگ و پوشش زنان غرب درآیدو نخواهد هرآنچه غرب دیکته می کند بپذیرد.
وی تصریح می کند: رسانه یکی از ابزار سلطه غرب است که با زیبا جلوه دادن زشتی ها جوانان را فریب می دهد این در حالی است که حقیقت غرب چیز دیگری است چیزی که دررسانه های آنها منعکس نمی شود به همین علت از طریق رسانه برروی جوانان و نوجوانان کشورما سرمایه گذاری می کنند بنابراین باید جوانان ما آگاه باشند و بدانند هدف دشمن از این بازیها چیست.
این بانوی فرهنگی با اشاره به اینکه خوب است دختران ما بدانند هر حرکتی که برای دفاع از زن انجام میگیرد، باید رکن اصلی آن، رعایت عفاف وی باشد، چرا که عفت در زن، وسیلهای برای تعالی و تکریم شخصیت او در چشم دیگران است، افزود: در طول سال انبوهی از زنان تحصیلکرده و فرهیخته غرب جذب اسلام و پوشش اسلامی می شوند در حالی که در هیچک از محتوای کتاب های دینی مدارس ما این واقعیت ها راه نمی یابد با زبان داستان فلسفه پوشش اسلامی به دختران ما آموزش داده نمی شود طبیعی است که خودش را در یک خلاء ببیند و به پوشش زنان غرب درآید.
معصومه بیاتی یکی دیگر از بانوانی است که در گزارش ما شرکت کرده از شرایط موجود گلایه مند است و تاکید می کند: در ظاهر امروز مشکل کشور ما اقتصادی است، اما دلیل نمی شود که نسبت به مسائل فرهنگی مانند پوشش زنان بی توجه باشیم، چرا که سهل انگاری در این موضوع و میدان دادن به دشمنان معضلات جامعه ما را چند برابر می کند.
این شهروند آگاه قمی اظهار می دارد: زنان و دختران قم در طول تاریخ حجاب خود را برنداشته اند کافی است سری به محلات قدیمی قم بزنید مثل چهار مردان ، آذر … ایمان و عفاف زنان این محلات زبانزد است زنان و دخترانی خدا ترس که به هیچ قیمتی راضی نمی شوند پوشش اسلامی خودرا زمین بگذارند.
نرگس ولایی دانشجوی حقوق در این باره می گوید: قم یک شهر عالم پرور است و انتظار می رود در این شرایط از ظرفیت عالمان خود برای سامان دادن به این شرایط بهره ببرد، چرا که دشمن روز نوجوانان و جوانان این شهر سرمایه گذاری کرده است.
وی تصریح می کند: متاسفانه شنیده می شود که می گویند زنان قم به خاطر اینکه از حجاب برخوردارند نسبت به زنان دیگر شهرها افسرده تر هستند، در حالی که این موضوع اصلا صحت ندارد بلکه نقشه ای شوم است برای تغییر اعتقادات و باورهای درست زنان این شهر که باید برای دفع این حربه کارهای فرهنگی انجام شود.
این دختر جوان قمی از افزایش وجود دختران و زنان کم حجاب در سطح شهر قم گلایه دارد و می افزاید: بارها با این دختران و زنان ارتباط گرفتم غالبا اهل قم نیستند و از مسئولان انتظار داریم به این معضلات رسیدگی کنند، چرا که قم یکی از شهرهای مذهبی کشور است و رواج کم حجابی درقم باعث شادی دشمنان می شود.
این شهروند از کم توجهی مسئولان قم در این زمینه انتقاد می کند و می گوید: در و دیوار این شهر که پایتخت فرهنگی جهان اسلام است لبریز انواع تبلیغات است، اما دریغ یک پیام فرهنگی در باره زیبایی پوشش اسلامی و یا تبیین زیبایی حجاب اسلامی که این موضوع باعث نگرانی شهروندان می شود.
وجود این شهروندان آگاه تا حدودی دلمان را گرم کرد که نقشه دشمن در قم جواب نمی دهد و دیر یا زود بساط آنان برچیده می شود به شرط حمایت مسئولان از خواسته های شهروندان. به فرموده امام صادق (ع) قم عش آل پیامبر است و همه کسانی که به حکم تقدیرو سرنوشت دراین شهر ساکن می شوند می دانند که سراسر این شهر حریم حرم بانوی کریمه اهل بیت(س) و رعایت حجاب اسلامی نه فقط در چند ده متری حیاط حرم که در همه جای این شهر امری لازم است. دختران و زنان عاشورای قم می دانند که آنان مدیون هستند مدیون به مادران و زنانی که برای حفظ انقلاب از جان عزیزان خود گذشتند. زنان عصر انتظار این شهر می دانند که به شهیدان زین الدین ها به شهید فهمیده مدیون هستند و باید با پوشش اسلامی خود از حرمت خون آنان پاسداری کنند. اگر زنان و دختران عفیفه این شهر اراده کنند و اگر مسئولان نیز بخوانند همه نقشه شوم دشمنان علیه قم نقش بر آب خواهد شد.
منبع: روزنامه شاخه سبز
/۲۰۸۵/ ۶۱۳۳/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰