تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398 - 10:29
کد خبر : 55186

ایجاد مراکز مشاوره با ۵ جلسه رایگان/ انجام ۴۵۵ هزار و ۵۷۲ ازدواج و ۱۳۸ هزار و ۱۹۰ طلاق در یکسال گذشته/ الزام ایجاد بانک اطلاعاتی از صاحب نظران حوزه‌های تخصصی ازدواج و خانواده

ایجاد مراکز مشاوره با ۵ جلسه رایگان/ انجام ۴۵۵ هزار و ۵۷۲  ازدواج و ۱۳۸ هزار و ۱۹۰  طلاق در یکسال گذشته/ الزام ایجاد بانک اطلاعاتی از صاحب نظران حوزه‌های تخصصی ازدواج و خانواده

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اجتماعی برنا ،  اعظم کریمی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در نشست هم اندیشی با مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده داراى مجوز از وزارت ورزش و جوانان که امروز در ساختمان جوانان وزارت ورزش

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه اجتماعی برنا ،  اعظم کریمی مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در نشست هم اندیشی با مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده داراى مجوز از وزارت ورزش و جوانان که امروز در ساختمان جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد, گفت: در آغاز سال جدید در نظر داریم نقطه نظرات و مسائلی که مدیران مراکز مشاوره طی سال هاى فعالیت حرفه اى تجربه کرده اند بشنویم و از این نقطه نظرات در برنامه ریزی ها و سیاستگزارى هاى حوزه معاونت امور جوانان و به صورت تخصصی دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی بهره ببریم.

وی ادامه داد: از ابتدای فعالیتم در این دفتر دیدار با مدیران مراکز را در برنامه کاری خود قرار دادم که خدا را شکر عموما مراکز پررونقی بودند هر چند که حرف ها,نکات و مسائل زیادی داشته و دارند و امروز برای گفتن همین نکات در کنار هم هستیم.

کریمی با بیان این که دغدغه های مراکز مشاوره در تمام کشور دغدغه های مشترکی است, افزود: نظرات کارشناسی مدیران مراکز را می پذیریم و موضوعاتی که در راستای ماموریت این دفتر باشد را حتما تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

وی به ارائه آماری از عملکرد دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در سال ۹۷ پرداخت و گفت: بر اساس مصوبه هیات وزیران متولی اصلی برگزاری دوره های آموزشی قبل از ازدواج وزارت ورزش و جوانان شناخته شد و در برگزاری دوره های حین و بعد از ازدواج نیز به عنوان دستگاه همکار معرفی شده است.

کریمی ادامه داد: بنا بر اعلام ثبت احوال در ۹ ماه اول سال گذشته ۴۵۵ هزار و ۵۷۲ واقعه ازدواج و ۱۳۸ هزار و ۱۹۰ واقعه طلاق در کشور رقم خورده است. میانگین سن ازدواج زوج ۲۹ و زوجه ۲۴ سال و میانگین سن طلاق زوج نزدیک ۳۷ و زوجه ۳۲ سال بوده است.

وی با بیان اینکه حدود هشت هزار کارگاه آموزشی قبل از ازدواج و آموزش مهارتهای  زندگی در کشور برگزار شد افزود: ۲۰۴ هزار جوان از خدمات این مراکز استفاده کرده اند.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان همچنین به موضوع تاسیس مراکز مشاوره ازدواج و خانواده توسط وزارت ورزش و جوانان اشاره کرد و افزود: سازمان ملی جوانان سابق اولین نهادی بود که این مراکز را راه اندازی کرد و در دوره اخیر وزارت ورزش و جوانان نیز این راه را مجددا ادامه داد و الان مراکز مشاوره ازدواج و خانواده مجوز خود را با تایید سازمان نظام مشاوره از وزارت ورزش و جوانان دریافت می کنند.

وی با بیان اینکه ۱۸۲ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده در کشور فعال هستند افزود: ۸۱ مرکز در تهران فعال هستند و ۶۵ مرکز در آستانه دریافت مجوز و ۱۵۰ مرکز در مرحله مصاحبه تخصصی هستند ضمن اینکه علاقه مندان زیادی برای ورود به این حوزه وجود دارند.

در بررسی امار مراکز مشاوره داری مجوز از وزارت ورزش و جوانان مشخص شده است که بیش از ۱۱۳ هزار نفر به این مراکز مراجه کرده اند که از این تعداد بیش از ۸۸ هزار نفر زیر ۳۵ سال هستند که نشان می دهد جوانان بیشتر از این مراکز استفاده کرده اند. همچنین ۴۱ هزار ۵۴۹ نفر مراجعین را آقایان و ۷۱ هزار و ۷۴۸ نفر را بانوان تشکیل می دهند. وضعیت مراجعان بر حسب تاهل نیز نشان می دهد که بیشتر مراجعان را مجردین (۶۶ هزر ۱۶۰ نفر ) تشکیل می دهند.

وی ادامه داد: با توجه به عدم توان مالی برخی از افراد جامعه هدف طرح مشاوره رایگان را اجرا کردیم و برای ۱۱۳ مرکز در کشور اعتباری در این خصوص در نظر گرفتیم که تا ۵ جلسه مشاوره رایگان به افراد نیازمند ارائه کنند.

کریمی همچنین به برگزاری دوره تربیت مربی اشاره کرد و افزود: ۴هزار و ۴۷۹ نفر از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط از این دوره ها استفاده کردند. همچنین از طریق صندوق کارآفرینی امید تسهیلاتی به برخی مراکز مشاوره که اشتغالزایی داشتند ارائه کردیم.

در ادامه این نشست، مدیران مراکز مشاوره ازدواج و خانواده مسائل، مشکلات, پیشنهادات و نقدهای خود را مطرح کردند که آگاه سازی مردم از ارائه خدمات مراکز مشاوره، بیمه خدمات مشاوره، آموزش های پایه، فرهنگ سازی مشاوره، ثبات سیاستگذاری ها، تبلیغات رسانه ای و شهری مراکز مشاوره، بهرگیری مثبت از شبکه های مجازی و معافیت مالیاتی خدمات مشاوره ازدواج و خانواده از عمده مسائل مطرح شده بود.

کریمی پس از استماع نظرات مدیران مراکز مشاره گفت: سعی خواهیم کرد برای معرفی مراکز مشاوره و خدمات آنها در شهر تهران با بهره گیری از ظرفیت سایر نهادها در مناطق آسیب پذیر و نیازمند خدمات ویژه حمایتی را اجرا کنیم.

وی ادامه داد: با همکاری خوب و مثبتی که بین ما و سازمان نظام مشاوره وجود دارد در خصوص تسهیل اخذ مجوز مراکز گام بر می داریم.

کریمی با تاکید بر ایجاد بانک اطلاعاتی از صاحب نظران در حوزه های تخصصی ازدواج و خانواده گفت: با ایجاد این بانک می توانیم افراد خبره و صاحب نظر را برای حضور در برنامه های تخصصی رادیو و تلویزیون  و سایر رسانه ها معرفى کنیم تا عموم مردم بتوانند از خدمات مشاوره بهرمند شوند.

وی در خصوص موضوع معافیت مالیاتی مراکز نیز گفت: این موضوع را همراه و همگام با سازمان نظام مشاوره پیگیری می کنیم.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با تاکید بر اهمیت فضای مجازی گفت: مدیران مراکز مشاوره نباید از این فضا غافل شوند و در این خصوص ما می توانیم زمینه را برای حضور و انتشار پیام های متنی، صوتی و تصویری مراکز مهیا کنیم و مراکز مشاوره هم باید در تامین محتوای آن تلاش جدی داشته باشند.

اعظم کریمی در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیری از مدیران مراکز مشاوره ازدواج و خانواده قدردانی کرد.

نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده نشست هم اندیشی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد