تاریخ انتشار : یکشنبه 8 اردیبهشت 1398 - 18:44
کد خبر : 55008

تفاهم‌نامه‌های اقتصادی کاشمر با حضور استاندار امضا می‌شود/ صید و سم گیری از ۵۷ حلقه مار افعی در بردسکن

تفاهم‌نامه‌های اقتصادی کاشمر با حضور استاندار امضا می‌شود/ صید و سم گیری از ۵۷ حلقه مار افعی در بردسکن

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از خراسان رضوی، دربسته خبری امشب مشهد و شهرستان‌های خراسان رضوی اخباری از سفر استاندار خراسان رضوی به کاشمر و امضای تفاهم‌نامه‌های اقتصادی، صید و سم گیری از ۵۷ حلقه مار افعی در بردسکن و بروز چالش‌ها مانع

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری فارس از خراسان رضوی، دربسته خبری امشب مشهد و شهرستان‌های خراسان رضوی اخباری از سفر استاندار خراسان رضوی به کاشمر و امضای تفاهم‌نامه‌های اقتصادی، صید و سم گیری از ۵۷ حلقه مار افعی در بردسکن و بروز چالش‌ها مانع بهره‌مندی از ظرفیت مردم می‌شود منتشرشده است.

 تفاهم‌نامه‌های اقتصادی کاشمر با حضور استاندار امضا می شود

فرماندار کاشمر با اشاره به سفر استاندار خراسان رضوی به این شهرستان در هفته آینده، گفت: قرار است در این سفر تفاهم‌نامه‌هایی در راستای اجرایی کردن طرح مثلت اقتصادی با مشخص کردن معین اقتصادی و کمک بخش خصوصی به امضا برسد.

محمدعلی نبی پور در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری کاشمر با تقدیر از تلاش‌ها و زحمات اعضای این کارگروه در راستای ایجاد اشتغال و جذب تسهیلات اختصاص‌یافته به این حوزه، ابراز کرد: نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام رونق تولید درواقع بخش عمده آن در این کارگروه باید پی گیری شود.

وی بابیان اینکه اگر عملکرد خوبی در این حوزه داشته باشیم، قطعاً در پایان سال به نتایج خوبی خواهیم رسید، یادآور شد: با طرحی که از سوی استاندار تحت عنوان مثلث اقتصادی ارائه‌شده است، علاوه بر توزیع منابع بانکی تأکید بر این است که از منابع بخش خصوصی و کارآفرینان نیز استفاده شود تا شاهد ایجاد اشتغال و رونق بخشیدن به تولید باشیم.

فرماندار کاشمر با تأکید بر اینکه در سال جاری صرفاً نباید به دنبال سهم اعتبار اشتغال تخصیصی و توزیع  در شهرستان باشیم، افزود: در سفر استاندار خراسان رضوی به کاشمر با تعیین معین‌های اقتصادی، تفاهم‌نامه‌هایی با بخش خصوصی به امضا خواهد رسید تا پرداخت تسهیلات جهت‌دهی بهتری پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه سهم بخش کشاورزی از محل تسهیلات اشتغال ۴۵ درصد بوده، اما به دلیل جهت نادرست مجموعه شهرستان و دستگاه اجرایی ۷۰ درصد اعتبارات در حوزه کشاورزی پرداخت‌شده است، گفت: ضرورت دارد تسهیلات پرداختی تنها به متقاضیانی پرداخت شود که در اجرای طرح توانمندی و تخصص دارند.

نبی پور بر نظارت جدی و بیشتر در پرداخت و هزینه کرد تسهیلات حوزه اشتغال تأکید کرد و ادامه داد: متأسفانه برخی از عدم نظارت سوءاستفاده می‌کنند و به دنبال این هستند تا با دریافت تسهیلات ارزان‌قیمت، آن را به دلالی و سایر حوزه‌ها خرج کنند.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه یارانه تسهیلات اشتغال از سوی دولت پرداخت می‌شود، وظیفه ما صرفاً توزیع اعتبارات از محل منابع ارزان‌قیمت بانک‌ها نیست، بلکه اگر منجر به اشتغال نشود همه ما نسبت به آن مسؤول هستیم.

فرماندار کاشمر با تقدیر از همراهی و همکاری رسانه‌ها ابراز کرد: انتظار داریم کمیته نظارت به‌صورت دقیق طرح‌ها را موردبررسی و بازدید قرار دهد و در صورت بروز انحراف، گزارش آن را در اختیار رسانه‌ها قرار دهد تا از تخلفات احتمالی دیگر جلوگیری شود.

نبی پور با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات به طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌کاره باید در اولویت قرار گیرد، از بخش کشاورزی خواست تا ضمن ایجاد تنوع در طرح‌های این حوزه، به سمت راه‌اندازی صنایع تبدیلی و ایجاد کارگاه‌های کوچک در این حوزه گام بردارد.

فرماندار کاشمر بابیان اینکه تعهد امسال شهرستان در حوزه ایجاد اشتغال هزار و ۶۸۸ نفر است، گفت: در سال گذشته سهمیه کاشمر برای ایجاد اشتغال بالغ‌بر ۲ هزار نفر بود که بر اساس آمار ارائه‌شده ۶۱۰ نفر از سهمیه ابلاغی محقق نشده است.

همچنین رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی کاشمر نیز در این جلسه از اجرای طرح پرداخت یارانه دستمزد از سوی دولت به بنگاه‌های اقتصادی خبر داد و گفت: بر اساس این طرح دولت ۳۰ درصد حداقل حقوق کارگر را به‌صورت ماهانه پرداخت می‌کند تا از این طریق به حوزه اقتصادی و کارگری شهرستان کمک کرده باشد.

اباذر میری تأکید کرد: اگرچه دستورالعمل اجرایی آن ابلاغ‌شده اما شیوه‌نامه اجرایی آن تاکنون ابلاغ نشده است، که به‌محض ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی اعلام خواهیم کرد.

صید و سم گیری از ۵۷ حلقه مار افعی در بردسکن

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست بردسکن از صید و سم گیری از ۵۷ حلقه مار افعی در این شهرستان در دو ماه اخیر خبر داد و گفت: این اقدام با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط‌زیست و به سفارش موسسه سرم‌سازی رازی انجام‌شده است.

محمد مظلوم پناه با اشاره به اینکه این تعداد حلقه مار پس از عملیات سم گیری توسط کارشناسان اداره کل و محیط‌بانان حفاظت محیط‌زیست بردسکن در زیستگاه محل صید رهاسازی شدند، اظهار کرد: از سم مار برای تولید انواع داروها، سرم ها و واکسن استفاده می‌شود و در درمان سرطان سینه، حمله و سکته قلبی، آرتروز و فشارخون بالا و بیماری مرتبط با عصب‌شناسی کاربرد دارد.

وی همچنین بابیان اینکه روزانه در بردسکن حدود ۲۵ تن زباله تولید می‌شود، ابراز کرد: بر این اساس سهم هر شهروند بردسکنی در تولید زباله روزانه بیش از ۸۰۰ گرم است که این بیش از دو برابر استاندارد جهانی است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست بردسکن یادآور شد:  انتظار می‌رود شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بستر تفکیک و جداسازی زباله‌ها را فراهم کنند و با تعیین مکان‌هایی شرایط را برای تحویل زباله‌های قابل بازیافت را برای شهروندان مهیا کنند.

بروز چالش‌ها مانع بهره‌مندی از ظرفیت مردم می‌شود

فرمانده سپاه امام رضا(ع) در همایش تقدیر از گروه‌های جهادی درمانی مشهد بابیان اینکه حوزه بهداشت و درمان یکی از حوزه‌های موردنیاز جامعه است،گفت: این حوزه تاکنون در بسیاری از مواقع همراه مردم بوده است.

سردار یعقوبعلی نظری بابیان اینکه در نظام اسلامی امور با همراهی مردم صورت می‌پذیرد و هدایت و حمایت از افراد فعال در بخش مردمی یکی از مهم‌ترین امور مسؤولان است، اظهار کرد:  در حوزه سیاسی یکی از نقش‌های مردم، انتخاب نمایندگانی است که وظیفه زندگی‌سازی را برای مردم عملی می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه دفاع مقدس یکی از مهم‌ترین اتفاقات تاریخی ایران تلقی می‌شود، افزود: دفاع مقدس با حضور مردم انجام گرفت، تمامی اقدامات و افتخاراتی چون شهادت، تشییع، اعزام، پشتیبانی و نظایر این موارد توسط مردم صورت گرفت و مردم در تمامی امور مشارکت داشتند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) یادآور شد: در برخی مواقع چالش‌های موجود اجازه استفاده کامل از ظرفیت موجود در مردم را نمی‌دهد، به‌عنوان‌مثال یکی از وظایف ما، زمینه‌سازی در موضوع کمک به سیل‌زدگان بوده و برادران بسیج سازندگی استان با اشتیاق زیادی در این امر حضور داشتند.

وی بابیان اینکه عوامل رابط در میان مسیر مستقرشده بودند اما امور اصلی توسط بسیجیان انجام می‌گرفت؛ افزود: ما تنها نقش پشتیبانی و حمایتی را بر عهده داشتیم، به‌عنوان‌مثال در لرستان ما تنها هماهنگ‌کننده و زمینه‌ساز نیروهای مختلف و پشتیبان مالی بودیم.

سردار نظری با اشاره به اینکه کمک‌های مردمی به مناطق سیل‌زده چنان زیاد بود که تاکنون  دو تا سه گروه مردمی تأمین غذا، در نوبت هستند، بیان کرد: امید است مسائل و مشکلات به‌زودی برطرف شده و بار سنگینی بر دوش کسی نباشد.

وی بابیان اینکه در نظام اسلامی باید مبتنی بر توان و قابلیت مردمی حرکت کنیم، ابراز کرد: هنوز در حوزه اقتصاد و در بخش‌های مردمی، دچار مشکل و خلل هستیم و به‌ویژه در روستاها این مسئله بیشتر به چشم می‌خورد و کامل فعال نشده است.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) با تأکید بر اینکه باید متکی بر مردم امور مختلف انجام تا از شرایط کنونی بیرون آییم و مشکلات به‌مرور برطرف شود، اظهار کرد: نقطه تمایز ما ایرانیان در برابر با سایر اقشار خروجی فرهنگی آن و توان‌بخشی مردم است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد