تاریخ انتشار : جمعه 16 فروردین 1398 - 10:35
کد خبر : 54152

سخاوتمندانه به سیل‌زده‌ها کمک کنیم

سخاوتمندانه به سیل‌زده‌ها کمک کنیم

امام جمعه موقت مشهد:مجموعه‌ای از جوانان حزب‌الهی و انقلابی مشکلات کشور را حل می‌کنند امام جمعه موقت مشهد گفت: مجموعه‌ای از جوانان حزب‌الهی و انقلابی می‌توانند مشکلات این کشور را حل کنند و این حرف عجیبی نیست. به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، حجت الاسلام

امام جمعه موقت مشهد:مجموعه‌ای از جوانان حزب‌الهی و انقلابی مشکلات کشور را حل می‌کنند

امام جمعه موقت مشهد گفت: مجموعه‌ای از جوانان حزب‌الهی و انقلابی می‌توانند مشکلات این کشور را حل کنند و این حرف عجیبی نیست.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه امروز در خطبه‎های عبادی-‌سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای مروی این افتخار را پیدا کردند و حکم تولیت آستان قدس را از دست مبارک رهبر انقلاب گرفتند و منصوب شدند. خداوند به این چهره متدین، مبارز، سالم، امین و خوش‌فکر توفیقات مضاعف عنایت کند و خدمات ایشان را مورد نظر امام رضا(ع) قرار دهد. از زحمات آیت‌الله رئیسی تشکر می‌کنم که در این چند سال کارهای اساسی کردند و زمینه‌های خوبی را فراهم نمودند.

وی در ادامه با اشاره به این‌که رهبر معظم انقلاب اشاره می‌کنند که ایران اسلامی در این شرایط برای حل مشکلات نیازمند به یک مجموعه‌ای است که چند خصوصیت داشته باشد، تصریح کرد: مجموعه‌ای از جوانان حزب‌الهی و انقلابی می‌توانند مشکلات این کشور را حل کنند. این حرف عجیب نیست. ما به کسی اهانت نکرده و کسی را تحقیر نمی‌کنیم اما بیان می‌کنیم که حل مشکلات کشور با وجود چنین مجموعه‌ای است که در نسل جوان قرار دارد. نمونه‌های آن وجود دارد. مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مگر مشکل جنگ را به خوبی به پایان نرساندند؟ مگر در دهن گروهک‌های الحادی نزدند؟

امام جمعه موقت مشهد ادامه داد: مگر سلاح نظامی این کشور یعنی موشک را به جایی نرساندند که دنیا از آن وحشت دارد؟ مگر سپاه قدس در خارج از مرزها حلق آمریکا را نچسبید، او را از عراق بیرون نکرد، سوریه و لبنان را حفظ و یمن را کمک نکرد؟ مگر در کار سازندگی موفق نیستند؟ مگر هزاران گروه جهادی را برای حل محرومیت به روستاها و مناطق محروم سازماندهی نکردند؟ مگر امنیت هواپیمایی را در آسمان در طول این ۴۰ سال به بهترین نحو تامین نکردند؟ مگر امنیت مرزها را تامین نکردند؟

امام جمعه موقت ورامین: سنگ اندازی مقابل تولیدکننده هنر نیست

امام جمعه موقت ورامین گفت: سنگ اندازی مقابل تولیدکننده هنر نیست بلکه با برداشتن سنگ ها و موانع به آنها کمک کنیم.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار ایسنا، حجت الاسلام سیدمحسن محمودی در خطبه‌های نماز جمعه امروز ورامین طی سخنانی ضمن تبریک روز پاسدار اظهار داشت: امروز نیز شاهدیم، در کمک رسانی و امدادرسانی به مناطق سیل زده سپاه، ارتش، بسیج و نیروی انتظامی چگونه به یاری مردم شتافتند، اگر این عزیزان نبودند، مشخص نبود عمق حوادث در چه حد بود، اگر چه برخی مسئولان قدردان سپاه نیستند، اما پاسداران عزیز در این کسوت سربازان ولایت هستند و با قدرت به این سربازی ادامه خواهند داد.

امام جمعه موقت ورامین در ادامه با اشاره به روز هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت هنرمند شهید، مرتضی آوینی گفت: بسیار متأسفم که برخی اسم، ولنگاری‌ها و لاابالی گری‌ها را هنر و اسم رقاصی و لاقیدی را نشاط می‌گذارند، دشمنان از بیرون با صدها شبکه ماهواره‌ای الگوهای غلط و ضد دینی به جوانان ارائه می‌دهند و در داخل نیز برخی با کج فهمی و بی تفاوتی ارزش‌های اخلاقی و انقلابی را به سخره می‌گیرند.

وی ادامه داد: ما دست هنرمندان متعهد و دلسوز را می‌بوسیم و به وجود آنها افتخار می‌کنیم و از جوانان متعهد و انقلابی نیز می‌خواهیم، با ورود به عرصه هنر، فضا را بر برخی هنرمند نمایان لاقید تنگ کرده و پاسدار خون شهید آوینی و صدها هزار شهید و جانباز فداکار باشند.

خطیب جمعه ورامین در ادامه مساله سیل را از مسائل مهم امروز کشور دانست و افزود: اولاً باران رحمت الهی است و سال‌هاست، برخی از نقاط کشور از کم آبی رنج می‌برند، سفره‌های زیرزمینی در حال فروکش کردن هستند و حتی در برخی نقاط در همین دشت ورامین شاهد فرونشست تا ۳۵ سانتی متر نیز بوده‌ایم و کمبود آب از جمله تهدیدهایی بود، که دشمنان به آن چشم بسته بودند و می‌گفتند، ایران نیاز به آب پیدا خواهد کرد، اما با لطف الهی و بارش باران بسیاری از نگرانی‌ها برطرف شد.

محمودی گفت: ثانیاً وقوع سیل حادثه تلخ و ویرانگر و حقیقتاً غم انگیزی است و مسئولان اظهار می‌دارند، این سیل طی ۱۰۰ سال اخیر بی سابقه بوده است و خسارات فراوانی وارد کرده است، زمانی که رودخانه‌ها لایروبی نمی‌شود، در حریم رودخانه‌ها خانه سازی می‌شود و هشدارها را جدی نمی‌گیریم، عاقبت شاهد این حوادث تلخ خواهیم بود.

وی بر کمک رسانی مردمی به سیل زدگان تاکید کرد و گفت: امروز سیل مغازه و سرمایه و خانه بسیاری از هم وطنان را با خود برده است و باید با سخاوت به این عزیزان کمک کنیم.

امام جمعه موقت یزدتأکید کرد: لزوم ترویج فرهنگ امر به معروف بین اقشار مختلف جامعه

امام جمعه موقت یزد با اشاره به ضرورت حراست از ارزش‌های دینی و الهی، گفت: ترویج دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر جامعه اسلامی در برابر توطئه‌های شوم دشمنان دین بیمه می‌کند.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین «سیدمحمدجواد آیت‌الهی» در خطبه‌های این هفته ۱۶ فرودین ماه نماز جمعه یزد، با بیان این‌که انسان‌های مومن نباید در برابر گناهکاران ساکت بنشینند، اظهار کرد: دشمنان دین اسلام به دنبال رایج کردن انواع گناه بین اقشار مختلف جامعه هستند.

وی دهن کجی به ارزش‌های الهی و خون شهدا را از جمله توطئه‌های شوم استکبار جهانی علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: تمام آحاد جامعه در برابر فساد اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی موجود مسئول هستند.

امام جمعه موقت یزد در ادامه خطاب به مسئولان و دست‌اندرکاران استانی و ملی، گفت: مسئولان باید سعی کنند با تدوین برنامه‌های منسجم فرهنگی و آموزشی دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر را بیش از پیش در جامعه نهادینه کنند.

امام جمعه زاهدان: اقتصاد به سمتی گرایش یابد که کسب و کارهای مولد احیا شود

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: باید اقتصاد به سمتی گرایش یابد که کسب و کارهای مولد احیا شود.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام مصطفی محامی در خطبه‌های نماز جمعه زاهدان افزود: نامگذاری امسال به نام رونق تولید بیانگر توجه رهبر معظم انقلاب به مسائل اقتصادی است و توجه به رونق تولید استقلال اقتصادی را به دنبال دارد.

امام جمعه زاهدان در ادامه به موضوع سیلاب های اخیر در برخی مناطق کشور نیز اشاره کرد و گفت: در چند روز گذشته مناطقی از کشور درگیر سیل شده‌اند و تلفات جانی هم داشتیم و همین‌طور خسارات مالی، پس خیر و شر همیشه هست، اما این بارندگی‌های اخیر باعث شد کشور ما از خشکسالی نجات پیدا کند و این خیر است اما شر هم در کنارش بود و باعث شد بسیاری تلفات برجا بگذارد.

وی اظهار کرد: مسئولین در کنار سیل زدگان بودند که جای تشکر دارد اما باید در کارها و کمک رسانی به مناطق سیل زده تسریع بیشتری داشته باشند. نیروهای نظامی، بسیج، جهادی در کنار مردم بصورت خودجوش در کنار سیل زدگان بودند که این نیز جای تقدیر و تشکر را دارد.

امام جمعه زنجان: ویرانی‌های حاصل از سیل با همت همگانی بازسازی شود

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان تاکید کرد: امروز زمان آن فرا رسیده که با همت همگانی نسبت به بازسازی ویرانی‌های حاصل از سیل اخیر، اقدام کنیم.

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا، آیت‌الله علی خاتمی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه زنجان ضمن قدردانی از مسئولان استان که در تعطیلات نوروز به صورت آماده‌باش کامل بودند تا در مواجهه با هرگونه بحران احتمالی به مردم خدمت کنند، افزود: امروز زمان آن نیست که همدیگر را در تخریب محیط زیست که بی‌تردید عامل اصلی بروز سیل است، مقصر بدانیم.

وی تاکید کرد: همدلی و مشارکت همگانی در بازسازی مناطق آسیب‌دیده، اولویت امروز است و نباید فراموش کنیم که رمز موفقیت در همه بحران‌ها، مشارکت همگانی است و در این موضوع نیز باید دست در دست یکدیگر داده و مشکلات را از پیش رو برداریم.

امام جمعه شهرکرد: برکات این باران‌ها بیشتر از خسارت‌های آن است

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارش‌های اخیر، گفت: قطعا برکات این باران‌ها بیشتر از خسارت‌های آن است و به فضل خداوند خرابی‌ها با همت شما مردم درست می‌شود همان‌گونه که تا کنون کمک کرده‌اید و کمک‌هایتان ادامه دارد خسارت‌ها تمام می‌شود و برکات بارندگی‌ها برجای می‌ماند و این سختی‌ها و خشکسالی‌ها که داشت به نازیبایی، گناه و بی‌انصافی تبدیل می‌شد رخت برمی‌بندد. 

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – حجت‌الاسلام والمسلمین محمد علی نکونام ۱۶ فروردین‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرکرد اظهار کرد: در استان چهارمحال و بختیاری نیز خرابی‌هایی به بار آماده که از مردم و مسئولانی که کمک کردند و از ضایعات جلوگیری کردند تشکر می‌کنیم و قطعا گلایه‌هایی نیز وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی تصریح کرد: متأسفانه موگویی، دهدلی و چند روستای دیگر استان در محاصره برف هستند که چند سال گذشته نیز این اتفاق افتاد و نامه‌نگاری‌هایی نیز انجام شد اما متأسفانه کاری صورت نگرفت و امسال نیز این اتفاق تکرار شد، البته تا کنون امدادرسانی‌هایی انجام گرفته اما کافی نیست. 

انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد