تاریخ انتشار : سه شنبه 6 فروردین 1398 - 9:15
کد خبر : 53853

ضرورت تبیین مبانی دینی و قرآنی در مبارزه با جرم/ تخلفات با پرداخت خوب امر به معروف کاهش می‌یابد

ضرورت تبیین مبانی دینی و قرآنی در مبارزه با جرم/ تخلفات با پرداخت خوب امر به معروف کاهش می‌یابد

سردار محمدرضا مقیمی، رئیس سابق پلیس آگاهی ناجا، در گفت‌وگو با ایکنا؛ با اشاره به ضرورت پرداختن و تبیین فرهنگ دینی و قرآنی برای کاهش جرایم در جامعه، گفت: اساس کار پلیس، بحث سالم‌سازی جامعه است و در این حوزه بحث امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها و اقدامات باید

سردار محمدرضا مقیمی، رئیس سابق پلیس آگاهی ناجا، در گفت‌وگو با ایکنا؛ با اشاره به ضرورت پرداختن و تبیین فرهنگ دینی و قرآنی برای کاهش جرایم در جامعه، گفت: اساس کار پلیس، بحث سالم‌سازی جامعه است و در این حوزه بحث امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها و اقدامات باید باشد.
وی با بیان اینکه اگر به اصل امر به معروف و نهی از منکر خوب بپردازیم و موفق عمل کنیم، می‌توانیم مقابل بسیاری از پرونده‌های تخلفی که امروز در کشور وجود دارند را بگیریم، اظهار کرد: آنچه که به تجربه ثابت شده است، این است که حوزه‌های دینی، مذهبی و روحانیون اگر در این فضای مقابله و مبارزه با جرم و آسیب‌شناسی جرایم وارد شوند و علوم دینی و قرآنی را نشر بدهند می‌توانیم یک جامعه عاری از خشونت را داشته باشیم.
رئیس سابق پلیس آگاهی ناجا با تأکید بر ضرورت تبلیغ مبانی دینی و قرآنی به مجرمین در فضا‌های تنبیهی، گفت: به تجربه ثابت شده است که خیلی از جوانان و نوجوانانی که در این فضا‌های تنبیهی قرار می‌گیرند، بعد از حضور احساس پشیمانی می‌کنند و اینجا دقیقا جایی است که می‌توان با آن‌ها صحبت کرد، تذکر داد و آسیب‌ها را درس داد. این یک موضوع عینی است که فرد خودش را می‌بیند و می‌توانیم به صورت فردی با آن‌ها صحبت کنیم و آن‌ها را متوجه این کنیم که رعایت و پرداختن به مبانی دینی و قرآنی، اخلاق و فرهنگ دینی می‌تواند بازدارنده جرم باشد.
مقیمی اظهار کرد: خیلی از اوقات انگیزه‌های شروع یک جرم از یک بی‌اخلاقی و بی‌دینی است و جرم از جایی شروع می‌شود که ما فرهنگ اصیل اسلامی را رعایت نکرده‌ایم. در خیلی از مواقع گرسنگی و فقر جرم ایجاد نمی‌کند و افراد بسیاری را می‌شناسیم که وضعیت اقتصادی خوبی ندارند، ولی مجرم نیستند و این اشتباه است که ما بخواهیم همه چیز را بر اساس اقتصاد تعریف کنیم و لذا باید بر روی فرهنگ دینی مردم کار کنیم و در این فضا بیشتر با مردم فعالیت داشته باشیم.
انتهای پیام

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد