صف های طولانی گوشت زخمی بر تن فرهنگ ما/ چند رستوران متخلف به تعزیرات معرفی شدند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، علاوه بر معضلاتی که در داخل وجود دارد این موضوع سوژه ای برای رسانه های خارجی شده تا با پرداختن مغرضانه به آن دولت و حکومت را زیر سوال ببرند، در
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، علاوه بر معضلاتی که در داخل وجود دارد این موضوع سوژه ای برای رسانه های خارجی شده تا با پرداختن مغرضانه به آن دولت و حکومت را زیر سوال ببرند، در حالیکه این معضل که مدتی است در همه استان های کشور و همچنین البرز به وجود آمده ریشه در فرهنگ ما دارد. ابتدای بروز این مشکل انگشت اتهام به سوی مسئولان پشتیبانی و توزیع و همچنین نظارتی اشاره رفت، در حالی که مسئولان این نهادها اعلام می کردند توزیع گوشت بدون نقص انجام می شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
اما هر روز این صف ها طولانی تر و با وجود توزیع هر روزه اما نارضایتی مردم به گوش می رسید که گوشت به آنها نرسیده و پس از ساعت ها معطلی دست خالی مانده اند.
البته در این بین برخی روزها هم به دلایلی توزیع گوشت انجام نمی شد اما عدم توزیع آن با یک یا دو روز اختلال تاثیر چندانی در این روند نداشت. در نهایت با بررسی ها مشخص شد مشکل اصلی شغلی است که به گفته برخی مسئولان ایجاد شده تا عده ای هر روز در این صف ها بایستند و گوشتی را که سهم مردم کم توان و از جنس خودشان است خریداری و با قیمتی مابین نرخ دولتی و آزاد گوشت به رستوران داران بفروشند.
توضیحات یک فروشنده گوشت منجمد در کرج
یکی از فروشندگان گوشت منجمد در کرج می گوید: روزهای اول توزیع گوشت مشکلی وجود نداشت و در هر منطقه گوشتی که برایمان می آمد جوابگوی مردمی بود که مراجعه می کردند و در نهایت صفی کوتاه تشکیل می شد که در زمان کمی هم همه افراد در صف موفق به گرفتن گوشت می شدند.
«حسین احمدی» می افزاید: بعد از مدتی در یک روز برخی افراد ۲ مرتبه هم در صف ایستاده و گوشت می خریدند. تا اینکه حضور این افراد در صف های هر روز تثبیت شد.
احمدی با بیان اینکه مگر هر خانوار در ماه چند کیلو گوشت مصرف می کند می گوید: برای پرمصرف ترین خانواده ها هم ۲ یا ۳ بار تهیه این گوشت منجمد که بین ۴ تا۶ کیلو می شود جوابگوست.
این فروشنده گوشت می افزاید: اوایل که هر روز و گاهی هم در توزیع صبح و هم بعدازظهر چهره های تکراری را می دیدم اعتراض می کردم اما نتیجه ای نداشت و این افراد که راهش را هم بلد بودند با داد و بیداد و برهم زدن نظم به خواست خود می رسیدند. اینها بیشتر افراد مسن، بیکار یا بازنشسته بودند که گوشت را خریداری و به رستوران ها می فروشند.
مصرف گوشتمان به یک چهارم رسیده است
یکی از شهروندان کرج نیز با بیان اینکه برای تهیه گوشت منجمد تاکنون ۴ بار در صف ایستاده اما نتوانسته گوشت بگیرد می گوید: صف ها همیشه طولانی است و وقتی در یک صف حدود ۳۰۰ نفر هستند به ۲۰۰نفر بیشتر نمی رسد و مابقی افراد باید دست خالی برگردند.
«سیما فاضلی» می افزاید: قیمت گوشت در قصابی ها خیلی گران است و ما توان خرید همیشگی گوشت ۱۰۰هزار تومانی را نداریم، هر بار هم که خواستم گوشت منجمد خریداری کنم موفق نشدم. ایستادن در صف آدم بیکار می خواهد که من به دلیل مشغله هایی که دارم فرصت ندارم تا از ساعت ۵ صبح تا ۱۲ برای ۲ کیلو گوشت در صف بایستم.
فاضلی می گوید: توان خریدمان کم شده و در نتیجه مصرف گوشتمان به یک چهارم در ماه رسیده و سعی می کنم بیشتر از سویا و مرغ استفاده کنم.
فاضلی می افزاید: گذشته از این مسائل چند روز است در بازار روز محله ما گوشت اصلا توزیع نمی شود. با این شرایط بعید نیست به کل توزیع آن حذف شود.
تفاوت قیمت گوشت گرم و منجمد دلیل صف های طولانی است
دادستان کرج تفاوت قیمت گوشت گرم و منجمد را دلیل صف های طولانی و مشکلات موجود در زمینه توزیع گوشت عنوان کرده و می گوید: مردم برای خریداری گوشت منجمد به این بازارها مراجعه می کنند در حالیکه اگر تفاوت قیمت زیاد نباشد از مراکز دیگر گوشت مورد نیاز خود را خریداری می کنند.
«حاجی رضا شاکرمی» می افزاید: مشکلاتی در توزیع گوشت و مرغ وجود دارد که آنها را انعکاس دادیم و باید نظارت ها در این زمینه بیشتر و توزیع با روند منظم تری انجام شود.
شاکرمی با تایید اینکه برخی رستوران دارها گوشت مورد نیاز خود را از گوشت های منجمد دولتی تهیه می کنند می گوید: نمی توان مانع خرید آنها که اعلام نیاز می کنند شد و برای حل این موضوع تنها راه، نزدیک شدن قیمت گوشت گرم و منجمد است تا ایستادن در صف برای تهیه گوشت منجمد سودی نداشته و منجر به این معضلات نشود.
ساماندهی توزیع و عرضه گوشت به یک سامانه نیاز دارد
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی البرز اظهار می کند: از ابتدای توزیع گوشت برای تنظیم بازار همه مراحل توزیع با درنظر گرفتن میزان نیاز هر منطقه انجام می شد و در این مسیر نهادهای نظارتی مانند صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات و اصناف هم در کنار جهاد نظارت خود را داشتند.
«سیدهاشم هاشمی» می افزاید: با توجه به اینکه زمان توزیع گوشت در مراکز مختلف مشخص بود، با آگاهی از این موضوع برخی رستوران داران چند نفر را برای گرفتن گوشت به این مراکز توزیع می فرستادند تا از آن در رستوران خود استفاده کنند.
هاشمی نژاد با بیان اینکه توزیع گوشت به مراکز عرضه به طور مستقیم توسط جهاد انجام نمی شود و جهاد ضابط قضایی نیست می افزاید: نظارتها در توزیع گوشت باید بیشتر از قبل شود تا باعث انحراف و سودجویی نشود اما در کل برای ساماندهی و اجرای بی نقص این فرآیند نیازمند یک سامانه است که با اتصال همه دستگاه های متولی به هم بتوان مانع این سودجویی و مشکلات شد.
چند رستوران متخلف به تعزیرات معرفی شدند
مدیر کل سازمان صنعت، معدن و تجارت البرز می گوید: معاونت بازرسی سازمان صمت با طرح ویژه نوروز ۹٨ از اول بهمن بصورت ویژه نظارت خود را بر بازار آغاز کرده و نه تنها در کرج بلکه در دیگر شهرستان های استان هم گشت های ویژه بازرسی در دو شیفت در حال نظارت هستند.
«جهانگیر شاهمرادی» می افزاید: در نظارت های انجام شده در زمینه توزیع گوشت هم تاکنون چند رستوران متخلف که اقدام به خرید و انبار گوشت تنظیم بازاری کرده بودند جریمه و به تعزیرات حکومتی معرفی شدند. همه گوشت های مذکور نیز وارد شبکه توزیع شده است.
شاهمرادی می گوید: اکنون در کرج و دیگر شهرستانها، در نمایشگاههای بهاره گوشت گوساله، گوسفندی و مرغ منجمد تنظیم بازاری در حال توزیع است واین رویه در فروشگاه های زنجیره ای هم اجرا می شود.
خدیجه ستارزاده
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰