عمل به آموزههای دینی؛ راهکار جدی کاهش طلاق در جامعه
حجتالاسلام والمسلمین سید حسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفتوگو با ایکنا از گیلان، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص برنامهریزی برای حل معضل طلاق، اظهار کرد: ازدواج و تشکیل خانواده براساس آیات و روایات یکی از مهمترین و محبوبترین بناها بوده و لذا تخریب آن
حجتالاسلام والمسلمین سید حسین گلمیرزاده، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی ادارهکل تبلیغات اسلامی استان گیلان در گفتوگو با ایکنا از گیلان، با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درخصوص برنامهریزی برای حل معضل طلاق، اظهار کرد: ازدواج و تشکیل خانواده براساس آیات و روایات یکی از مهمترین و محبوبترین بناها بوده و لذا تخریب آن از مبغوضترین اعمال نزد خداوند است.
وی با بیان اینکه جوانان نیازمند فراگیری مهارتهای زندگی مشترک هستند، تصریح کرد: در اسلام به امید، نشاط اجتماعی و آموزههای دینی تاکید شده است و لذا خانواده بهترین کانون برای پرورش و سلامت جسم و روان است.
این کارشناس دینی توصیه پیامبر اکرم(ص) به ازدواج و عدم طلاق را نشاندهنده عظمت ازدواج در اسلام و عمق فاجعه طلاق دانست و ادامه داد: متاسفانه در جامعه امروزی پدیده طلاق به معضلی اجتماعی تبدیل شده و تهدیدی برای بنیان خانواده محسوب میشود.
حجتالاسلام گلمیرزاده با بیان اینکه راهکارهای کاهش طلاق را میتوان به دو دسته کوتاهمدت و بلندمدت تقسیم کرد، گفت: برگزاری دورههای آموزش روابط اجتماعی برای دختران و پسران دبیرستانی در سطح مساجد و مدارس، در نظر گرفتن دورههای فشرده برای ائمه جماعات، برگزاری دورههای آموزشی برای مدیران و مربیان مدارس و دانشگاهها و همچنین ایجاد مراکز مشاوره رایگان از جمله راهکارهای کوتاهمدت بوده که مد نظر تبلیغات اسلامی استان قرار دارد.
وی افزایش آموزشهای دینی، اخلاقی و مهارتهای ارتباطی در خانواده، ساختن فیلمهای آموزشی مناسب، ازدواج بههنگام و با تفکر عاقلانه و قبیح شمردن طلاق را از دیگر راهکارها دانست که باید آموزش داده شود و گفت: ائمه جماعات و مبلغین نیز که در زمان تبلیغ به شهرستانها اعزام میشوند و همچنین طلابی که در طرح هجرت روستاها مستقر هستند، میتوانند در زمینه آموزش زندگی بهتر و خانواده سالم موثر باشند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گیلان عمل به آموزههای دینی را راهکاری جدی برای کاهش طلاق در جامعه عنوان کرد و متذکر شد: در خانوادههایی که به ارزشهای دینی و الهی پایبندی بیشتری دارند، میزان تضادها و اختلافات خانوادگی در بین آنها کمتر است و در نتیجه کمتر با پدیده طلاق مواجه هستند.
وی تاکید کرد: باید برای مقابله با رشد معضل طلاق یک نگاه جامع، علمی و کارشناسی به قضیه داشت و همه نهادها و ارگانهای متولی و همچنین نخبگان و صاحبنظران را برای رسیدن به راهکارهای عملی و موفق مشارکت جدی و موثر داد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰